Şimdi Ara

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
1
Favori
37.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizde de bazen şarkılar yarıda kesiliyomu arkdşlar
  • Bende bugün siparişi verdim bakalıkm.Aleti dün teknosada elime aldım gayet ufak, hafif vede şık gözüküyor.Bakalım gelince bende yorumlarımı yazacam buraya.O kadar yazıyı okuduktan sonra tamda mp3 player alma hevesim varken gazı iyi verdiniz teşekkürler

Bu arada hepsi...burada . com da var ürün 320 YTL taksitli olarak mevcut ve 3 saat içerisnde kargo olayı var bu ürün için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reLo -- 20 Kasım 2006; 14:27:42 >
  • hayırlı olsun aramıza hoşgeldin yorumlarını bekliyoruz
  • bu alet arkadasımda war 1 hafta olmadı alalı gusel bsıye bensıo bende crea r4 var suan yaklasık 1.5 ay oldu alalı we kulaklık elımde patladı arkadasımda benımkının aynısı sesler bozuldu batarya gıttı aslında kulaklık elımde patlayana kadar asırı memnundum ama bakalım garantıye werıcegım 1 ay fln vermesler dıe wermıorum napcam bılmıyorum...
  • hadi ya kötü olmuş kulaklıkların ömrü okadr demek ki yapcak bişe yok al iyi bi kulaklık sende kullan kullanabildiğin kadar
  • media sync i nasıl kullanıyoruz beceremedim yardımcı olursanız arkadaşlar sevinirim
  • şarkıyı seçiosun auoto lyrick diosun sonra sözler gelio o dosyayı alete atıosun alette okumak içinde oynatma ayarı mıydı neydi ordan şarkı sözü diosun
  • ya beyler madem bizim aletle stormblue aynı alet buraya kadar normal, stormblue nin sitesinde 256mb ile 2gb lık sd kart destekliyo diyor. şinci crea da 4 gb lık sd kart deneyen varmı ? yoksa biri 4 gb diye salladı herkes onun arkasından mı gidiyo. taklaya gelmeyelim sonra

http://www.stormblue.co.kr/eng/sub/products/products.asp?CG_MID_CODE=mid20051012193217

suraya bi girin bakın resmin yanındaki kutuda yazıyor

BLUETOOTH : bluetoth headphone controls A9 and receives stereo sound.

BLUETOOTH : bluetoth headphone controls A9 and receives stereo sound.

Audio : Headphone Out, Line-In, Bluetooth TX (Option)

Movie file : Support MPEG4 Simple Profile / Support Pixtree file format with. mp4 extension

Display : 220 x 176 260K Color OLED (2 inch)

Play time : MP3 Play : about 23 hours (9 hours sith movie files)

Capacity : 256MB ~ 2GB (Expandibla by OptionalSD card)

• yaaa bizmki a9+ 4 desteklio olabilir ben alırken teknosada sordum 4 dediler ama yanlış olma ihtimali var çünkü bi b.ktan çaktıkları yok adamların
  • biraz geç oldu galiba ama sanırım yazılımda bi hata vardı 1.03 yeniden indrdm tekrar yükledm düzeldi
  • stormblue nun sitesinde yazdığından a9 larımızın max 2gb destekli olduğundan emin olabiliriz.birde alprock88 dostum mikrofondan kayıtta bi sorun var sanırım çok kısık kayıt ediyo bide sen kontrol eder misin sende ses kaydı nasıl yoksa benim cihazın mikrofonda mı bir problem var
  • svideoz benimkide kısık sesde kaydedio yaaa sesi güzel alıo pürüssüz ama kısık
  • demek genel olarak mikrofon kaydı vasat bu cihazın çok kullanmadığım bi özellik olsada arasıra ihtiyaç oluyo tabi
  • Çeviri hatası yapıyorsunuz.

Sitede yazan Capacity cihazın içinde bulunan bellek miktarını belirtiyor. Bu cihazın 2 GB a kadar olanları var. Şu an Stormblue nın kendi markasıyla en çok sattıkları da 2 GB lık modelleri. Hatta yeni yeni 4 GB lık olanları da çıkmış. Parantez içerisinde de bu belleğin SD-Card ile artırılabileceği belirtilmiş ve sınırını belirtmemiş.

Bu adresten bakabilirsiniz.

quote:

A9+ is easily expanded due to the built in Secure Digital memory card slot, supporting a maximum SD card of 4GB.

• öledir heralade
    en fazla 4gb oda uyuyo sanırım sorun yok
  • 4 GB kartlar ucuzlasa alır deneriz. En garantisi de bu.. Fakat arkadaşlar sizi bir konuda uyaracağım. Eğer büyük boy (1-2 GB) bir kart alacaksanız kartın okuma-yazma hızına çok dikkat edin. Ben de lanet bir kart var 1 GB kadar. Tümünü doldurmam 35-40 dk. sürüyor.
  • ürünü bugün kullandım ve gayet güzel olduğunu daha elime aldığımda anladım.Menülerde hızlı bir şekilde çözülecek gibi kurcalamaya devam ediyorm.Pil durumu ise mükemmel 10 saat oldu sanırım daha yarıya bile inmedi :D
  • Pil göstergesine dikkat..
    Pil göstermesi logaritmik hızla düşüyor..
    18 saatte yarıya düşüyor
    4 saat sonra bitiyor
  • @İLLEGAL teşekkürler zaten sorun değil o kadar kulllanmıyorum ilk gün hesabı böle :D..

Edit : Sorun halloldu.

Bu arada mediasync programı ile şarkı sözleri ayarlıyorum ama mesela diyelim bi şarkı sözü bulamadı aramada elle bulmak lazım nasıl yapacaz bunu?Sonuçta text dosyası değil bu nereden arama yapacaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reLo -- 23 Kasım 2006; 0:01:10 >
  • text dosyasını kendin ekliosun
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.