Şimdi Ara

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
1
Favori
37.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla şimdi takır takır çalışıo anlamadım alet baskıya gelmio şimdi takır takır çalışıo ama ben deiştirmelrerini istiyorum ya böle nea bu çok parmak izi oluyo kılıfsızda
  • merhaba tekrar media sync içn teşekkürler
    bu arada ben firmware 1.02 yi yükledm ve artk saat fonksiyonunu göremiorm acaba 1.03 yüklesem düzelr mi alette mi problem ben mi yanlış yaptm herkes de böle mi acaba?
  • arkadaşım ben ne 1.02 nede 1.03 ile böyle bir problem yaşamadım açıkçası ama sonuçta yazılımsal bir durum olduğu belli yeni firmware i yüklediğinde muhtemelen sorun kalmayacaktır kolaygelsin
  • düzelmedi
  • selam arkadaşlar bugün itibari ile sizin aranıza bende katıldım ürünü karıştırmaya başladım ses gayet tatmin edici gelişmeleri sizinle paylaşacağım.
    tek sorun bluetooth bir türlü kuluklığı tanımıyor cep telefonu kulaklığı görüyor ama makina görmüyor bilemiyorum yarın gidip bir soracam bakalım orada çalışacakmı? kulaklık stormblue h11 stereo modeli

görüşmek üzere..

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA
  • Hallettm
  • arkadaşlar bu arada şunu söylemeden geçemeyeceğim sd kart girişi çok dandik yahu ne o ya kartı yerleştirecem diye akla karayı seçtim olmaz böyle sen ver para oradan çıksın gitsin kart ya plastik koparsa kart nasıl suracak orda
    sizde öylemi acaba öğrenmek isterim dorusu yoksa bunun tırnakta bir sorunmu var????
  • ecematak nasıl hallettin yoksa saati ayarlamamış mıydın
  • dostum benim sd girişte bi dandiklik yok sadece sd kartı takarken kalem yada benzeri bir cisim kullanman gerekiyo lastikle ilgili bi sorun yaşamadım açıkçası
  • asbircan arkadaşım aramıza hoşgeldin yorumlarını bekliyoruz bluetooth u görmemesi çok ilginç hemde stormblue kulaklık.bluetooth ayarlarını tekrar incele bence birde ilk önce 1.02 nolu firmware güncellemesini yapmayı ihmal etme daha sonra 1.03 üde yükleyebilirsin tabi son firmware in açılış logosunu stormblue olarak değiştirdiğini hatırlatmak isterim
  • O plastiğin kartı tutması ile ilgili bir fonksiyonu yok. Zaten kapağı açınca da kartı zor çıkartıyorsun. Ben yanında sürekli bir ataç bir de bozuk para taşıyorum bu yüzden. Arada kilitlenirse ataç çok faydalı oluyor.
  • ataç olayı cidden komedi malesef bende yanımda ataç taşıyorum ama bu cihaz sürekli takılıyo şeklinde anlaşılmasın sakın.her mp3 player arasıra takılıyo zaten olağan bir durum bu
  • wla arkadaşlar sizi çok kıskanıom bea ne güzel 10 saatten aşşa kullanan yok bnm dışımda neyse bgn götürcem teknosaya aslında dün götrdm de bütün aksesuarlarınıda getr dedi bgn tkr dan gidcem 25 gün sonra falan alırsın dedi umarm ondan sonrada bidaha sorun yaşamam bnde kullanırım heralde bnde ynmda ataç taşııcam ama şarjı uzun gitsnde ben ona razıyım
  • inş olur yaa
    bu arada svideoz attım mail cvp bekliom
  • ya bu güncelleştirmeleri neden yüklüyorsunuz ne gibi avantajaları var yoksa sadece sıkıntıdan mı yüklüyorsunuz
  • Birde benim kutuda direk a9 yazıo a9+ ne
  • dostum a9+ yeni olan version a9 un pil ömrü daha kısa ve saniyede15 kare video oynatabiliyo a9+ ise sn/20 kare video oynatıyo ve pil ömrü çok daha uzun
  • alprock88 dostum bakalım umarım ciddiye alırlar yoksa bu durum crea için ciddi puan kaybı olur haberleri ola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 16 Kasım 2006; 15:04:14 >
  • ya benim video görüntüleri çok iyi şarjda bayağı uzun gidiyo hiç dikkat etmedim kaç gün gidio ama sürekli dinledğim halde müzik dinlersem sadece 4-5 gün gidiyor. videolar izlersemde 2-3 gün herhalde a9+ ama ktuda böyle bir ibare yok bir de bu lyrics özelliğini nasıl kuruyoruz textleri auto felan arattım diyonuz
  • arkadaş sd girişindeki çentikte bir sorun olabilir dediler ve ürünü değiştirdiler ama yinede bana çok kalitesiz geldi bu kart girişi hadi şimdi daha bir gün oldu diye değiştirdiler ya yarın bunun yarınıda var valla işimiz zor bu arada kulalık çalıştırmayı başardık neyse şimdilik iyi gidiyor bakalım daha neler olcak ben genelde işe giderken dinleyeceğim için herhalde şarj uzun bir zaman gider
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.