Şimdi Ara

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
1
Favori
37.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alprock88 dostum ben iki dosyayıda attım küçük olanı tek başına atmadım sanırım büyük olan file da başka yenilikler daha var olmasaydı bu dosyayı koymazlardı ayrıca türkçe seçeneği hala mevcut
  • Ürünle beraber gelen CD de var o yazılım.

Eğer CD yoksa şu adresten indirebilirsin.
    http://www.stormblue.co.kr/eng/sub/customer/as_down_view.asp?idx=97&sch=&key=&id=eng_download&page=
  • ecematak arkadaşım eğer cd yoksa aşağıdakı linkten mediasync manager ı indirebilirsin kolaygelsin

http://www.stormblue.co.kr/eng/sub/customer/as_down_view.asp?idx=97&sch=&key=&id=eng_download&page=
  • ok ben o firmware ı yapayım o zamn yavvv demekki benim sorunum ciddi bişeymiş yaa :))
  • ne diyim.. sen söyleyene kadar farketmedim bile... :)
  • hocam senden crea A9 hakkında ufak bir bilgi rica edecem.
    kutunun icinden kulaklık cikiyor mu?yoksa tavsiyen ne olur?
    ses kayit olayini denedin mi?ses kaydi(radyodan degil ama) ne kadar kaliteli ve kayit suresi ne kadar?benim icin kayit onemli cunku.
    tesekkurler .
  • dostum elbette kutunun içinden kulaklık çıkıyor ve ses kaliteside belirli bir düzeyin üzerinde ama başka kulaklık kullanmak istersen kendi kullandığım creative ep630 başta olmak üzere sennheiser cx300 yada sony nx-1 önerebilirim kayıt derken line in kayıttan bahsediyorsun line in den 44100hz 128kbps kalitesinde kayıt yapıyor ve oldukça tatmin edici bir kayıt kalitesine sahip gerçi bu değer 160kbps olsa daha hoş olurdu ses kaydına hafıza dolana kadar devam edebilirsin
  • Ewet arkadaşlar ilk sorunla karşılaştım.Dün akşam radyoligi dinledikten sonra kapattım.Bu sabah açtığımda radyo gene çıktı ilk ekranda doğal olarak. Ne sesi açabiliyorum ne sesi kapatabiliyorum, ilk önce aklıma kilit mi? var die geldi ama o da yok kapatamadım bile makinayı hiç bişey olmuyor öle duruyor 3-4 kere reset attım sonuç değişmedi resetle kapttım cihazı Şimdi yarın ilk işim teknosaya gidip garantisi ile birlikte verip servis yoluna koyacam. Aslında çok kailteli bir cihaz ama ilk sorun oldu. Nazar değdi herhalde herkes gıpta ile bakıyordu.23 eylülde almıştım daha 2ay bile olmuyor

• 30 gün içinde gelebilecekmiş 30 gün müziksiz nasıl olacak acaba ühühühühü
  • geçmiş olsun dostum artık sabretcen ya da bul biridnen discman filan:D
    ya arkdşlar şincik ben bu aleti çok sefiom ve başına bi iş gelsin istemiom firmwire dan da tırsıom anncınz bişe olmuo dimi
    neler deişio negatif bişe oluomu cihazda
    şarkılar rastgele atlarken daha bi karışık atlıomuş ama başka :D
  • cidden geçmiş olsun dostum nazara gelimişsin hakkaten.ama bu süre bana uzun geldi neden 30 gün?
  • o en fazla 30 gündür bnce 30 gün sonra saten garantiden gelmediği için yeni ürün vermek zorunda deilllermi
  • svideoz dostum dün bi ark dedi ki bu piller 3 şarj doldurup boşaltmadan sonra tam performnsına ulaşıyomuş die bişi dedi.Eğer gerçekten öyleyse biraz daha bekleyip olmazsa mı götürsem teknosaya.Ya da sende böle bişi oldumu yani ilk aldığında tek şarj doldurmada yine 20 saat e yakın kullandın mı bide ilk şarj süresi 14 saat dedi böle bişe de var mı??Şimdiden saol.
  • svideoz dostum cevabın için tesekkurler yalnız line in derken ben bunu ropartajlarda kullanabilirim o zaman di mi?birde bahsettigin kulaklıklar bluetooth mu?fiyatlar sence ne seviyede?
    birde tazvip etmedigim halde bir dogubank secenegi var.tavsiyen ne olur?
    tesekkurler.
  • evet dostum mikrofondan kaydıda olduğu için elbette ropörtajdada kullanabilirsin bluetooth kulaklıklar konusunda dikkat et kesinlikle mono kulaklık alma cihaz mono kulaklıkları tanımıyo stereo bluetooth kulaklıklar ortalama 100-200ytl le arası jabra nın ve sony nin bir kaç modeli var bu konuda çok bilgili değilim internetten bir ön inceleme yapmanı öneririm
  • beyler crea verdiği sözleri şu ana kadar tutmadıwww.crea.com.tr adresinde firmware ve yazılım güncelleme sayfası halen yok ve biz stormblue adresine bağımlı durumdayız ben tekil olarak üstüme düşeni yaparak sitelerine gerekli sayfayı koymaları için mail attım ama ne yazık ki yanıt gelmedi sizden de crea ya yazılım ve destek sayfasının konulması için mesaj atmanızı istiyorum çünkü bu hakkımız hakkımızı söke söke alırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 15 Kasım 2006; 13:35:41 >
  • kılıftan dolayı bir sorun oluyor teknosada ki adam çözdü olayı kılıfla kullanmayın arkadaşalar kılıfta takılı kalıyor anladsığım kadarıyla kılıfın arkasında ki metal neden oluyo olabilir
  • kılfla kullanana bi arkadaş var mı acaba burda devamlı kılıfla ama
  • titanyum22 dostum ben geldiği şekliyle hiç şarj etmeden 20 saat civarı problemsiz kullandım bu tip pillerde genelde hafıza etkisi olmadığı için dodur boşalt yapmanın işe yarayacağını söyleyemem arkadaşının söylediği biraz atmasyon olmuş galiba.Ayrıca beyler dediğim gibi crea ya yazılım destek sayfası için bastırmayı ihmal etmeyin çünkü bu iş bireysel olarak halledilecek gibi gözükmüyo
  • dostum o takılma düğmeden değil plastik kılıf ekrana yapışıyor bu nedenle kılıfı çıkartmak istediğinde kılıfın yanlarından bastırarak yapışıklığı gidermen lazım sonra kolayca çıkıyor ben devamlı kılıfla kullanıyorum zaten bi problem yok
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.