Şimdi Ara

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
1
Favori
37.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inş ciddiye alırlar svideoz çok büyük bi eksiklik :S
    yaa ben daha sd kart girişini deneyemedim inş bnde o sorun olmas yaa bide ben var ya benn hala 1.01 versiyonunu kullanıom acaba şu firmware ı yapsam mı valla alete parayı zor denkleştirince değere binio
    kardeşime sandisk sansa c140 aldım onu aldıım gün firmware ını yaptım ama bunda

• dostum ilk önce 1.02 yi yüklemeyi unutma direkt 1.03 yüklersen sorun çıkarabilir
  • Sorun çıkacağını zannetmiyorum.

Sonuçta hepsi bağımsız ROM dosyaları. Direk update edebilirsin. 1.03 update ederken dikkat edeceğin nokta eğer logonun Stormblue diye değişmesini istemiyorsan SADECE KÜÇÜK DOSYAYI yüklemen gerektiğidir.
  • illegal arkadaşım bu rom dosyalarının birbirine ne kadar bağımlı olduğunu bilemezsin tabi rom dosyalarını sen yazmadıysan benim tavsiye ettiğim yol güvenli yoldur
  • nerden bulcam 1.02 yi yaa
    bide 1.03 ü yüklicem yaa küçük olanı bi eksiklik olmuo dimi tamayıla update oluyo
    bide direk kopyalıcam mı aletim içindeki dosya nolcak
  • dostum 1.02 için link aşağıda dediğim gibi 1.03 için eğer bi eksiklik olmasaydı büyük dosyayı koymalarının bi anlamı olmazdı demek ki gerekli bişey ben her ikisinide yükledim elbette tercih senin
    http://www.stormblue.co.kr/eng/sub/customer/as_down_view.asp?idx=86&sch=&key=&id=eng_download&page=
  • peki işlem nasıl olcak dosyayı kopyalayıp yapıştırcam mı
    öyleyse aletin içinde ki dosya nolcak
  • tamamdır yaptım şimdi 1.03 kaldı ama onda biras şüpheci yaklaşıom küçük olan rom dosyasını atsam bi eksiklik olcak gibi ben birsea daha bekliyeyim die düşünüom sizce
  • Flash updateleri tüm dosya olarak belli bir bellek bölgesine yazılacak şekilde tasarlanır. Bu yüzden bir ROM dosyası ufacık bir güncelleme için bile olsa tümden yazılacaktır. Windows update leri gibi birbirinin üzerine yazılmaz. Bu yüzden de Anakart BIOS u, DVD-DivX player gibi firmware update edilen cihazlarda update direk son çıkandan yapılır. Bunun güvenlikle pek bir alakası yok.

Ayrıca cihazın update edilirken bir şekilde (elektrik kesilmesi gibi etkenlerle) off olması biliyorsunuz cihazda geri dönülmez problemlere sebep olabiliyor. Bu yüzden bir anakart update edilirken önceden çıkan 8 update teker teker yapılmaz. Güvenlik burda mümkün olduğunca işi kısa tutarak updatein tamamlanmasıdır.

Ayrıca büyük dosya küçük dosya olayına bir bakarsak, cihazın programatik altyapısı ufak dosyada, ikonlar, renkler ve yazı gibi şeyler büyük dosyada yüklenmiş.

Ben sadece random fonksiyonunu düzeltmek amacıyla küçük olanını yükledim. Arkadaşımızın söylediği kadarıyla büyük dosyayı da yüklersen ikonlar ve yazı fontları değişiyormuş. Ben de herşey eskisi gibi, Crea logosu duruyor, font ve simgelerde fark yok. Söylediğimiz gibi rastgele modu artık düzgün çalışıyor.

Büyük dosyayla gelen daha büyük değişiklikler varsa ben de yükleyebilirim ama böyle bir bilgi gelmedi henüz. Açıkçası Stormblue nın bu dosyayı da kendi markasının reklamını yapmak amacıyla eklediğini düşünüyorum.

Tabii ki seçim sizin bundan sonra.

• 1.03 versiyonunu nerden bulucam peki sitesinde yokda a da ben bulamadım:S
  • buldum yaaa buldum svideoz vermiş linki görmemişim yaa bende nerde bu firmware diorum ingilizce de arıorum nese şimdi indiriom küçük dosyayı atcam bakalım neler olcak
  • offfsss süper olduu yaaa artık doru düzgün listeden karışık karışık dinnicem ohh beee tşk herkeze
  • dostum nedemek lafı bile olmaz
  • eeee başka sorunu olan yok galiba aletle ilgili tabee ya alet güzel olunca ya eewtt aklıma bişe geldi
    yaa arkdşlarr benim bazen şarkılar yarıda kesilip diğerine atlıo sonra diğeinde de kesilio sonra başka şarkıya geçio onda yarıda kesilmio annamadım gitti bakalım bu 1.03 de de olmas inş bu sorun yaa:S
  • arkadaşlar ben şarja koymuştum dolunca açtım ve bu tarih saat v.s ayarları yine eski ahline dönüş sorun ne olabilir güncelleme mi gerek yardımlarınızı bekliyom.
  • abi bnce şarjı saati göstermeye yetmedi
  • dostum sanırım pil bittiğinde saat sıfırlanıyo
  • Arkadaşlar bu cihaza max. kaç gblik kart takılıyor ?
  • çok emin olmamakla beraber sanırım 4gb a kadar destekliyo bunu diğer forumlardan okuduklarıma dayanarak söylüyorum yani bilgi kesin değil
  • bende öyle biliyorum dostum 4 olması lazım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.