Şimdi Ara

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
1
Favori
37.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde maxrate değerini 500 ve yukarısı olarak ayarlarsanız player da reset sorunu oluşuyor sanırım işlemcisi yüksek bitrate le kaydedilen videoları okumaya müsait değil
  • hmm denemek lazım teşekkürler svideoz Bu arada manuel olarak şarkı sözlerini yapmayı beceren bir arkadaş anlatırsa çok makbule geçecek
  • crea r4 nası bi alet bilen var mı
  • ya ben alalı 2-3 ay oldu bide bnm kutuda A9 BT yazıyor bide bende bir şarkı var geçen gün farkettim dinlerken o şarkının sözlerinide gösteriodu alet yani hiç lyrics dosyası fln atmadığım halde gösteriyordu sanırım tag a kopyalanabiliyormuş sözlerde ordan okuyabiliyorda öyle ayrıca dosyayla uğraşmaya gerek yok sanırım
  • birde en başta srs yerine dbass diye birşey var yazmışsınız bende her ikiside var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttt01

birde en başta srs yerine dbass diye birşey var yazmışsınız bende her ikiside var

ilginç alla alla
  • evet eski versiyon olan a9 da srs wow özelliği var yeni versiyona göre tek artısıda bu zaten
  • evet bendeki eski modelmiş güncellemeleri farklı ayrıca size olanlar bana olmadı 1.08i indirdim o oldu onu yapınca bendede karışık çalma olayı düzeldi keşke aldığım zaman a9 + olanı olsaymış neyse sağlık olsun buda yetiyor 23-24 saat gidiyor şarjı dahane olsun =)
  • yaniii bdne srs wow isterdim ama artık böle de güzel
  • bi gün benimde crea'm olcak, o zmaan bende yorum yazcam...
  • ya ben şimdi bişey sormak istiyorum... (aslında pek yeri değil sanırım ama)creayla karşılaştırıyodum da normalde creative_lerin fiyatları bayağı bi yüksekken burda nasıl bu fiyata olabiliyo?

kolpa ürün satar mı acaba gold?

http://www.gold.com.tr/urunozelx.asp?ID=29087

bide 20 gb_mış???
  • arkadaşlar bende hepsiburada com dan crea A9 şiparişimi verdim cuma günü .yrn gelicek inş.merakdan duramıom yahu..inş beklentilerimi karşılar crea.almadan önce bayağı araştırdım çünkü
  • emin ol ürünü çok seviceksin harika bi alet aldım hiç pişman değilim süper i ürün çok iyi yapmışşsın her hangi bi sorun olursa ki allah göstermesin biz burdaız
  • quote:

Orjinalden alıntı: hatshepsutt

ya ben şimdi bişey sormak istiyorum... (aslında pek yeri değil sanırım ama)creayla karşılaştırıyodum da normalde creative_lerin fiyatları bayağı bi yüksekken burda nasıl bu fiyata olabiliyo?

kolpa ürün satar mı acaba gold?

bide 20 gb_mış???

çokkk haklısın dotum bu ürün nasıl bu kadar ucuz olabliyo acaba 2.el mi öle bişede olmas her alde alla alla

• hakkaten çok ucuzmuş ya ellerinde az sayıda kaldı eritmek için girişine satıyolar yada çok talep görmediği için fiyat kırmıştırlar ama gold dan ikinci el yada sakat mal çıkmaz sonuçta garantili sıfır cihaz.yinede ben almazdım çünkü oldukça büyük nereye koyacaksın bu cihazı taşıması pek mümkün görünmüyor
  • 1 gb cooooooook az diilmi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: EhhBee

1 gb cooooooook az diilmi ya

sd kartla arttırabiliyorsun zaten
  • bnce de sd cartla artırıosa yinede az diosan daha çok hafızalı bir çok ürün var
  • arkadaşlar sizde bu vcd filmlerini avseq dosyalarını direk programlamı dönüştüryorsunuz yoska önce daha ufak bir boyuttaki formata cevirip mi daha sonra dönüştürüyorsunuz yani direk crea nın programıyla dönüştürünce 200 mb fln oluyor 700 mb lık dosya 2 film anca atılıyor :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttt01

arkadaşlar sizde bu vcd filmlerini avseq dosyalarını direk programlamı dönüştüryorsunuz yoska önce daha ufak bir boyuttaki formata cevirip mi daha sonra dönüştürüyorsunuz yani direk crea nın programıyla dönüştürünce 200 mb fln oluyor 700 mb lık dosya 2 film anca atılıyor :S

O sana kalıyor ama küçültmekte yarar var lakin ekran küçük ve çözünürlüğü kısarsan biraz sorun olmayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.