Şimdi Ara

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
1
Favori
37.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mpeg, mpg, wmv, avi, asf kısacası hepsini denedim.
  • Arkadaslar bu ürüne sahip olup da antalyada yaşayan var mı acabaa?
    Acayip heveslendim almaya ama ses kalitesi olarak eski kullandıgım creative zen micro +cx 300 kulaklıklara göre bi kıyaslama yapmak istiyorum.

inceleme forumunda 23+23mw ses cıkısından bahsedildi..+ bu kaç db ?

zen micro da 23+23mw idi ve9 5db'di
  • crea için bir kaç bluetooth kulaklık önerisi alabilir miyim? lütfen fiyatlarıyla...
  • signal to noise ratio 90db dir
  • 90 az ya
  • YOK YAAA AZ DEĞİL EMİN OL İYİ Bİ KULAKLIK LA SON DERECE SÜPER OLUR
    OTOBÜSDE EN ÖNDEN Bİ YAŞLI TEYZE BASTON FIRLATICAKTI BANA NERDESE
  • ANTALYADAN kimse yok muuu kullanan yaa:)
  • ama hani cevap???
  • fenerli logitechin 200ytlye vardı bi tane kulaklıgı:)
  • Teketek.com da 317 YTL ye satılyor 10 taksitli fiyatı havele olunca yuzde 5 daha düşüyor
    http://www.teketek.com/default.asp?git=11&urunID=55464

cidden güzel alet birde kampanya yapsalar bluetoothda verseler yanında cok mu istiyoruz yıl başı hediyesi niyetine...
  • hocam crea A9 ve samsung TP-T9 arasında kaldım.yorumunuzu bekliyom zaten 30-40 fiyat farkı var ama benim aklım samsung a kayıyor.tsk...
  • samsung u dinleme şansım olmadı ancak teknik verileri crea ya göre kötü 2x20mw sn 85db .crea 2x23mw 90db
  • arkadaşlar bu ürünü gold dan alanlar için soruyorum bu kulaklığı kesin veriyorlar değil mi yanında ? ben kulaklık var diye fazla para vererek aldım internetten eğer vermiyorlarsa hemen iptal etmek istiyorum...
  • arkadaşlar bu stromblue nun sitesindeki firmware lardan hangisini indrcz "A9+ firmware version 1.02"mu yoksa " A9+ firmware version 1.01." bu mu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

fenerli logitechin 200ytlye vardı bi tane kulaklıgı:)

teşekkür ederim
  • topic içinde arama yap daha önce yanıtlamıştım
  • beyler transcoder bazen sorun çıkartabiliyor onun yerine imtoo mpeg encoder3 ü kullanarak video convert edebilirsiniz.yapmanız gerekenleri hemen söylüyorum: 1)profile dan divx movie *.avi yi seçin 2)video size 224x176 olarak ayarlayın 3)bit rate 200 yada max 250 olmalı 4)frame rate 20 yapın 5)audio bit rate 128 ve sample rate 44100 seçili olmalı 6)video klip i covert ettikten sonra dosyanın adını [A9+]*****.avi şeklinde değiştirin işlem tamam eğer video açılmazsa video bitrate oranını düşürün mesela 150 gibi bir değer verin ve her tür videoyu sorunsuz izleyin
  • quote:

video klip i covert ettikten sonra dosyanın adını [A9+]*****.avi şeklinde değiştirin

Verilen diğer parametreler çok kritik olmakla beraber video formatı tuttuktan sonra dosya isminin önemi yok.
  • Bu olay en çok benim işime yarayacak sanırım. Çünkü hala transcoder pragramını çalıştıabilmiş değilim. Akşam evde bir deneyeyim neler olacak bakalım...
  • arkadaşlar tekrar soruyorum gold dan alıp ta bluetooth kulaklığı alan var mı biraz fiyat farkına kulaklık veriyorlar eğer doğru değil pakette çıkmıyorsa iptal edeceğim. lütfen yardımcı olun internetten alıyorum çünkü
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.