Şimdi Ara

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
1
Favori
37.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş bunlar a9.a9+ yı ben teknosa dan aldım orda vardı.valla benimkinden adaptör falan çıkmadı bitane güççük kulaklık çıktı okadar.hayırlı olsun bu arada
  • arkadaslar bu cihazla cep telefonu destegi var dio fakat ben bir türlü bunu basaramadım bunu yapabilen arkadas var mı acaba aramızda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: goxelgokcell

Cevap veren olmadı ama bende bugün 1 crea a9 siparişi verdim.Crea nın kendi sitesinden bayilerine baktım ve yaşadığım şehirde varmış bugün gittim adama sordum işte bi crea A9 bide crea A9+ varmış dedim.Baktı bilgisayardan bişeylere şimdi tek ürün bunlar dedi Crea A9 PMP VIDEO PLAYER dedi bana bende iyi o zaman dedim ve 12 ay taksit 315 e aldım.İyi mi arkadaşlar?Ama şimdi içimde bikaç tereddüt var.Gelecek olan A9 mu A9+ mı?İçinden adaptör çıkacak mı?İçinden 1gb çıkacak mı?Acaba Bt kulaklık verecekler mi?

http://www.crea.com.tr/ProductDetails.aspx?CID=023.MPP&PID=853 Arkadaşlar bu crea nın sitesindeki a9 mu a9+ mı?PMP ne oluyo ki?Yardımlarınızı bekliyorum.

aldığın alet a9 ,a9+ deil fiyatı da ona göre ben 3 ay önce aldım yaklaşık 380 ytl ye teknosadan kutusndan herşey çıkmışdı bileklik,usb kablo,ufak usb aparatı,adaptör ,şeffaf kılıf,boynumuza asmak için ip :P:D
    baya bi şi çıkdı sende ne çıkar bilmorum :S ama 1 gb olucaına emin olablrsn kulaklıklarıda fena deil

güle güle kullan

• quote:

Orjinalden alıntı: gladboy

arkadaslar bu cihazla cep telefonu destegi var dio fakat ben bir türlü bunu basaramadım bunu yapabilen arkadas var mı acaba aramızda?

ewt bunu bizde başaramadık bi tek kulaklıkar için bu fonksiyonu benim sinir olduğum tek oaly bu madem desteklemio neden telefonları desteklio yasıolar uyuz oldum cep telefonumu göreyince
  • yahu ben yarın golddan almayı planlıyorum hala bt yada sdcard hediyesi varmı acaba
  • keske telefonla bişiler aktarabilseydik yinede saolun
  • açıkçası benimde deneme şansım olmadı o nedenle olumlu yada olumsuz birşey söyleyemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 24 Mart 2007; 17:30:37 >
  • beyler creamı halen satabilmiş değilim millet tasarımı hariç;özellikleri ve ses kalitesi vasat ipod için kuyruğa girerken böyle kaliteli cihazları görmezden geliyor cidden çok tuhaf valla nediyim şu telefon meselesi olmasa satmayı aklımdan geçirmezdim ya neyse aklınızda bulunsun crea a9+ umun fiyatını düşürdüm linki son kez ekliyorum artık satılmazsa cep telefonundan vazgeçiçez demektir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_13117787/tm.htm
  • En uygun fiyata nerden bulabiliriz arkadaşlar. Bir kaç siteye baktım fiyatlar çok farklılık gösteriyor, ayrıca bazı online satış yapmayan firmalarda da farklı markalar daha ucuza satılıyor. Belki şansa böyle bir yer bulan vardır crea a9 için?
  • crea bayileri yeni yeni açılmya başladı onlara bak bayileri bul
  • Arkadaşlar benmde bir sorun var.
    eq yu çok karıştıranlar bilir belki.
    rock ve dbass ta gelen davul sesini kendi kullanıcı eq da yapamıyorum. Biraz benzer oluyo ama seside azaltmak gerekiyor onun için. Yani kendim ayarladığımda basit tak tak ses geliyo, ama diğerlerinde hem tıs tıs :D hemde bass sesi birlikte nasıl yapabilirm acaba
  • bazı ara frekanslar öntanımlı o nedenle çok ince ayar yapmak pek mümkün değil bu durum ancak firmware ile halledilebilir
  • Arkadaşlar bu aletin bluetooth olayı sadece kulaklıklar için mi? Yani pc den bluetooth ile dosya yükleye bilirmiyiz? Pek araştırmadım özelliklerini :P
  • evet arkadaşım sadece stereo bluetooth kulaklık için geçerli dosya transferi yapma şansımız yok bence gerekte yok usb 2.0 gayet yeterli
  • evet iyi bir hızı var usb nin. arkadaşımdaki mp3 çalara müzik aktarırken benimkinin değerini anladım
  • Bu alete hafıza kartı almayı düşünüyorum.Ama okuma yazma hızı vs. iyi olması gerekiyomuş galiba.

Toshibanın 2gb ı 37 ytl.Neden bu kadar ucuz???

Bide önereceğiniz kart varmı?(Uçuk fiyatlar olmamasına özen gösterirseniz sevinirim)
  • arkadaşım ucuz kartların genelde okuma hızları iyi ancak yazma hızları yavaş olur bu nedenle sen sd karta parça atmak istediğinde baya bi sıkılabilirsin.sandisk in orta fiyatlı sd kartlarına bakmanı öneririm 50-55ytl civarı olması lazım netten bi araştır bence
  • bende almayı düşünüyorum 1gb yetmio gerçekten film video koyucaksanız kesinlikle hafızayı büyütmek gerekio
  • arkadaslar sizlere bişi sormak istiyorum ben creayla bluetooth kulaklık arasında baglantıyı bi türlü kuramıyorum.yalnız bluetooth kulaklık bi cep telefonun bluetooth kulaklıgı.sifresi fln var onu giriyorum sifreyi kabul ediyo fakat baglantı kurulamadı dio.yardım ederseniz cok minnettar olurum arkadaslar.simdiden tesekkürler
  • MERHABA ARKADAŞLAR

ben crea a9 yada a12 alacağım
    2gb lık bir model olacak (gerçi a9 olursa 1gb da olur sd kart takarız ama)

ama karar veremedim bir türlü
    a12 daha uygun geliyor bana. 200 ytl civarı var
    ama a9 un özellikleri daha iyi diyorsunuz

siz ne önerebilirsiniz?
    benim için önemli olanlar
    -radio
    -mp3 kalitesi ve ses seviyesi
    -iyi video oynatması (minton alacaktım ekran güzel değil diye vazgeçtim)
    -bluetooth önemli değil kullanmayacağım

fakat a9+ u genelde bulamıyoruz sanırım nette ve piyasada rastlayamadım. a12 ise teknosada var. yardım ve öneri bekliyorum

teşekkürler

arkadaş a12 aldı ama videolarda hafif bulanıklık var gibi kare kare. youtube dan indirdiği videolar diye mi öyle normaldede mi öyle bilmiyoruö
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.