Şimdi Ara

CREA A9 VS MUZIO FS300 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
9.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş hepsi iyi de en önemlisini unutmuşsun
    fiyatı ne?
    dedigin fiyat mı bu crea?
  • quote:

Orjinalden alıntı: turuncu
    Teknoria nerde?

Bakırköy'de sahile doğru inerken,eski yeşil kundura'nın yerine açıldı.Fiyatları pahalı biraz.En azından benim ilk izlenimim öyle oldu.
  • Merhaba arkadaşlarlar benimde bu Crea A9 hakkında bazı çekincelerim var. Özellikleri bakımından tam istediğim gibi bir mp3 player olmasına rağmen yakından incelediğimde pek kaliteli bir cihaz gibi gelmedi bana (Özellikle kulaklığı çok kalitesiz gözüküyordu) ancak alıp almama konusunda hala kararsızım. Bu aleti Metro Grossmarkette inceledim (Fiyatı 349,00YTL+10 Taksit). Diğer almayı düşündüğüm aletler ise Philips HDD 1620 ve SONY NW-A1000. Fiyatları aşağı yukarı aynı. Bu üç mp3 player hakkında sizinde görüşlerinizi almak istedim. İlginiz için şimdiden teşekkürler...
  • Evet dostum seni bilincinden dolayı kutluyordum,fason markalarla gelen gereksiz özelliklere ve yüksek etiketi fiyatların kanmadığın için.Philips hakkında tam bir bilgim yok fakat NW-A1000 başarılı bir cihaz.Sadece iki cihazda da ses limitlemesi var,onu belirteyim.Yani cihaz tam randımanlı çalışmıyor iRiver,Creative,iPod filan da bakabilirsin.
  • Arkadaşlar siz olsanız bu iki cihazdan hangisini tercih ederdiniz ve neden tercih ederdiniz ??? herkesten yorum bekliyorum özellikle kullanan veya cihazları tanıyanlardan...
  • crea dostum kesinlikle sony diyorsun 3 gün sonra pişman olursun kimse kend kullandığı alete kötü demez sen garantisiz mal almıyorsun fason üretim değil daha ne düşünüyorsun özellikleri süper bence crea nın al gitsin derim
  • Crea mp3 çalar fason değil mi?
  • crea kesinlikle fason değil aldığınız creative ler ya da sonyler nerede üretiliyor zannediyorsunuz çinde ama crea kore malı en azından işçilik kaliteli
    quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

Crea mp3 çalar fason değil mi?
  • Ne alaka?Çinde üretilmesi ile fason oluşunun?Crea kendine has bir marka mı?Yani bütün parçalarını mp3'lerini kendi mi üretiyor?Fasonun anlamı karıştı galiba biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

arkadasşlar h10u ipod felan artık biraz eskidi bea. bahsedilen aletler avi ogg oynatmalarının yanısıra sd kart girişleri ve bluettoh özellikleriyle bence şu anda alınabilecek en iyi ürünler. crea koredeki stormblue firmasından alıyor mallarını. muzio zaten kore markası. ama ben olsam 60 dolar daha koyar crea yı tercih ederim çok fazla üstün yanı var.

dostum güldürme beni lütfen...ogg de neymiş...senin eskidi dediğin aletler (ipod için konuşuyom) 30gb en azından sd girişe ihtiyaç duymazsın. ...lossless formatlarını oynatıyor o aletler...ogg de neymiş onların yanında...

Dostum bu aletlerin lyricsleriyle çok uğraşırsın onu söyleyim....Ama arkadaşın eskidi dediği aletlerde uğraşmazsın bir kere...iPod'ta tag ayarlama sırasında yapıştırıyorsun sözleri bu kadar...Sn falan önemli değil....

Dostum crea falan bunları bırak....aletin içide önemli en azından....ipod creative iriver bunlar kaliteli firmalar içleride kaliteli...Toshiba,samsung'la ortak çalışıyorlar lütfen...Crea merdiven altı üretim olmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 1 Ağustos 2006; 18:31:54 >

• sony tüm parçalarnı kendimi üretiyor bunu bir düşnmek lazım e fazla crea da sony nin parçaları aldığı yerden alıyordur parçaları ya da creative dostum bunların pek çok parçasını firmalar kendisi üretmez başka yerden stın alır chipset gibi
    quote:

Ne alaka?Çinde üretilmesi ile fason oluşunun?Crea kendine has bir marka mı?Yani bütün parçalarını mp3'lerini kendi mi üretiyor?Fasonun anlamı karıştı galiba biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enclosure

sony tüm parçalarnı kendimi üretiyor bunu bir düşnmek lazım e fazla crea da sony nin parçaları aldığı yerden alıyordur parçaları ya da creative dostum bunların pek çok parçasını firmalar kendisi üretmez başka yerden stın alır chipset gibi
    quote:

Ne alaka?Çinde üretilmesi ile fason oluşunun?Crea kendine has bir marka mı?Yani bütün parçalarını mp3'lerini kendi mi üretiyor?Fasonun anlamı karıştı galiba biraz

Crea ile ilgili olarak benim şüphelerim var...Bluetooth diyor stereo diyor...İnsan A2DP yazar...Acaba bunlar A2DP'i bilmiyorlarmı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 1 Ağustos 2006; 18:37:21 >

• yani arkadaşım aleti aldın kullandın ve deneyimin var gibi eleştiriyorsun crea yı tüketici haklarında şöyle bir durum var ürün bilgisi eğer yanlış olarak tüketiciye verildiyse 10000000000 senede geçse aradan ürünü geri verebilirsin ve bu işin tek yolunun A2DP olduğuna eminmisin benim bu konuda bir fikrim yok... ama eğer gerçekten bu işi beceremediklerine inanıyorsan alırsın istediğin kadar kullanırsın sonra bunun stereo özelliği yok der geri verip paranı alırsın bu kadar basit ama şunu söyleyebilirim crea nın ürettiği monitörlerden 19" widescc i kullanıyorum gerçekten muhteşem adamlar aynı kaliteyi mp3 ya da mp4 de de vermiştir derim ben

quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

sony tüm parçalarnı kendimi üretiyor bunu bir düşnmek lazım e fazla crea da sony nin parçaları aldığı yerden alıyordur parçaları ya da creative dostum bunların pek çok parçasını firmalar kendisi üretmez başka yerden stın alır chipset gibi
    quote:

Crea ile ilgili olarak benim şüphelerim var...Bluetooth diyor stereo diyor...İnsan A2DP yazar...Acaba bunlar A2DP'i bilmiyorlarmı???

• quote:

yani arkadaşım aleti aldın kullandın ve deneyimin var gibi eleştiriyorsun crea yı tüketici haklarında şöyle bir durum var ürün bilgisi eğer yanlış olarak tüketiciye verildiyse 10000000000 senede geçse aradan ürünü geri verebilirsin ve bu işin tek yolunun A2DP olduğuna eminmisin benim bu konuda bir fikrim yok... ama eğer gerçekten bu işi beceremediklerine inanıyorsan alırsın istediğin kadar kullanırsın sonra bunun stereo özelliği yok der geri verip paranı alırsın bu kadar basit ama şunu söyleyebilirim crea nın ürettiği monitörlerden 19" widescc i kullanıyorum gerçekten muhteşem adamlar aynı kaliteyi mp3 ya da mp4 de de vermiştir derim ben

quote:

quote:

quote:

DOĞRU HAKLISIN geçen gün teknosada sony'nin lcd ile yan yana koymuşlar crea'nınkini...Ayıptır söylemesi sony'nin renkleri bana daha gerçekçi geldi daha doğaldı...Crea'da aynı görüntüde resimler biraz yapay geldi renkleri...Neyse arkadaş ne alırsa alsın o kendi kararı...Biz uyarılarımızı yapalımda....

• adam creamı alayım diyor yoksa muzio mu sen sende hangi mp3 player varsa onu al diyorsun arkadaşım haksızmıyım
    soru basit creamı muziomu

a) crea
    b) muzio

bu kadar
  • Crea a9 dostlar ne dapreview.com'da ne de cnet.com adresinde adı bile geçmemiştir..stormblue olarak cnet'te geçmemiş ama daprview.com'da geçmiştir..Bilginize...

http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.2301 HABER LİNKİ

Edit:Dostum canım yavrum marjinal kirpi dostumuz ipod,iriver için bunlar eskidi artık demiş...Ben ona cevap olarak yazdım...Anlatabiliyormuyum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 1 Ağustos 2006; 19:04:11 >
  • dap review eğer ölçü olarak kabul ediliyorsa safa q100 diye bir alette var orada ve yorumu gayet iyi doubankta satılan sahte sonyler den orasıda kullanıcı forumu dostum piyasaya yeni çıkmış bir ürün zaman içinde yerleşir ve sabit fikirli ve önyargılı insanların kullanması zman alır derim ben
    quote:

Crea a9 dostlar ne dapreview.com'da ne de cnet.com adresinde adı bile geçmemiştir..stormblue olarak cnet'te geçmemiş ama daprview.com'da geçmiştir..Bilginize...

Edit:Dostum canım yavrum marjinal kirpi dostumuz ipod,iriver için bunlar eskidi artık demiş...Ben ona cevap olarak yazdım...Anlatabiliyormuyum...

• ya arkadaşlar ben crea a9 alacağım ama bazı sorularım var.ya arkadaşlar bunun usb girişi üstünde mi?Sonra EN ÖNEMLİSİ dışarıya ses veriyor mu?Sonra driver yüklemek istiyormu bilgisayara.Bluetooth kısmı ne işe yarıyor.Daha sonra başka hangi tür video oynatıyor?Alanınız varmı söyleyin düşünüyorum almayı.Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Crea a9 dostlar ne dapreview.com'da ne de cnet.com adresinde adı bile geçmemiştir..stormblue olarak cnet'te geçmemiş ama daprview.com'da geçmiştir..Bilginize...

iyi cevap vermişsinde sorun şu ki okusaydın benden önceki cevaplarıda topiği açan arkadasımız iki ürün soruyor ordan biri çıkıyor iriver yok ipod. adamın sordugu üründen cevap yok. siteler baz alınarak bir sınıflandırma bence yanlış. bir şeyin iyi olması insandan insana degişir. CREA bir türk markasıdır. ve bence kendi markalarını bastırmak için iyi bir ürün seçmişler. Kore markası Stormblue ile anlaşıp ürünlerini almışlar. ama bence yaptıkları tek hata ürünün fiyatını ucuz tutmaları pahalı olacakki millet kaliteli desin. IPOD bir dünya markasıdır evet ama neden CREA da bir dünya markası olamasın. ürünleri denemeden alıp incelemeden lüften gereksiz yorum yapmayın. Crea nın A9 modeli gibi bir model daha gösterin dünyada göreyim. IPOD felan milim milim teknolojilerini geliştirip milleti enayi yerine koyarkan nden gıkınız çıkmıyor? bunu yani bluetoothlu mp3 playeri IPOD yapamazmı elbette yapar neden yapmıyor peki? ozaman stoktaki ürünlerin fiyatı düşer dimi:) neyse bu topicigin sorusuna benim cevabım CREA A9...

quote:

Orjinalden alıntı: stop26

ya arkadaşlar ben crea a9 alacağım ama bazı sorularım var.ya arkadaşlar bunun usb girişi üstünde mi?Sonra EN ÖNEMLİSİ dışarıya ses veriyor mu?Sonra driver yüklemek istiyormu bilgisayara.Bluetooth kısmı ne işe yarıyor.Daha sonra başka hangi tür video oynatıyor?Alanınız varmı söyleyin düşünüyorum almayı.Şimdiden teşekkürler...

usb girişi üstünde degil kablo kullanman gerekli. dışarı ses verme özelliği malesef yok. bluetooth kulaklık ile muzikleri dinleyebiliyorsun. ben dosya alışverişi yaptıgına dair stormblue sitesinde bişiy okumadım ama bazı arkadaslar dosya alışverişi yapabildiğini söylüyor. AVI formatında videoları oynatıyor. ben teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL_Kirpi -- 1 Ağustos 2006; 22:19:10 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.