Şimdi Ara

CREA A9 VS MUZIO FS300 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
9.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah aşkına 30 GB lık İpod ne işe yarar? Konumuz mp3 player ve bence 30 GB lık ipod başka bir türe giriyor. Harici hard diskler arasında satılması ve bu cihazla ilgili konuların orda açılması daha mantıklı olacaktır. Kaldı ki fiyatı hafızası dolayısyla ateş pahası, Türkiye şartlarında çoğu insanın bütçesini özellikle gençlerin yoğunlukla aldığı bir mp3 player için o kadar para verilmez, ne kadar kaliteli olursa olsun. 30 GB ama daha içinde radyosu yok. O parayı verene kadar misal; eğer böyle bir tutarı harcamak içimden gelse 260 milyona kaliteli muzio marka radyolu mp3 player alırım, kalan parayla da yurt dışında 4 gün 3 gece tatil yaparım, radyosuyla da ordaki kanalları dinlerim ama ipod bu ihtiyacımı da karşılayamaz

Arkadaşlarımın çoğu CREA A9 demiş, peki MUZIO FS300 cephesi açılmadı mı daha onların değerli görüşlerini almak isterim

• quote:

Orjinalden alıntı: The Onixon

Allah aşkına 30 GB lık İpod ne işe yarar? Konumuz mp3 player ve bence 30 GB lık ipod başka bir türe giriyor. Harici hard diskler arasında satılması ve bu cihazla ilgili konuların orda açılması daha mantıklı olacaktır. Kaldı ki fiyatı hafızası dolayısyla ateş pahası, Türkiye şartlarında çoğu insanın bütçesini özellikle gençlerin yoğunlukla aldığı bir mp3 player için o kadar para verilmez, ne kadar kaliteli olursa olsun. 30 GB ama daha içinde radyosu yok. O parayı verene kadar misal; eğer böyle bir tutarı harcamak içimden gelse 260 milyona kaliteli muzio marka radyolu mp3 player alırım, kalan parayla da yurt dışında 4 gün 3 gece tatil yaparım, radyosuyla da ordaki kanalları dinlerim ama ipod bu ihtiyacımı da karşılayamaz

Arkadaşlarımın çoğu CREA A9 demiş, peki MUZIO FS300 cephesi açılmadı mı daha onların değerli görüşlerini almak isterim

dostum ama fiyat-hafıza bakımdan flash diskli modeller şu anda pahalı...Bak;

iPod 30 Gb 739 kağıt = 1gb 24,6 Ytl
    Crea A9 1 Gb = 375 milyon...

Demek istediğim Flash diskli modeller şu anda daha pahalı...Bu ipod nano içinde geçerli,creative zen v içinde geçerli iriver'lar içinde geçerli...

• Crea a9 a sd kartla en çok kaç gb hafızaya çıkarılabiliyor?4gb lıkta sd kart var çünkü,eğer4 gb a kadar destekliyorsa mükemmel....Sansa e200 serisi mesela micro sd destekliyor ve en büyük micro sd kart 2 gb.Lütfen yardım edinn
  • crea a9 burada en fazla 4 gblık sd kart eklenebiliyo demiş adamlar,fena değil(inbşallah yanlış anlamamışımdır bir bilen varda açıklarsa memnun olurum)...toplamda 5 gb hafızaaya ulaşıyodur demektir bu,idare eder bana göre.Yani sandisk sansa e200 serilerinden tek farkı bluetooth u olması.Birde ekran kalitesi hangisinin daha kaliteli bilen var mı arkadaşlar?Ben anlayamadım da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramses -- 2 Ağustos 2006; 0:27:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ramses

crea a9 burada en fazla 4 gblık sd kart eklenebiliyo demiş adamlar,fena değil(inbşallah yanlış anlamamışımdır bir bilen varda açıklarsa memnun olurum)...toplamda 5 gb hafızaaya ulaşıyodur demektir bu,idare eder bana göre.Yani sandisk sansa e200 serilerinden tek farkı bluetooth u olması.Birde ekran kalitesi hangisinin daha kaliteli bilen var mı arkadaşlar?Ben anlayamadım da

dostlar unutmayın en fazla ne kadar desteklerse onun 1 gb düşüğü her zaman idealdir...Çünkü aletin kasma durumu var...w800i 4 gb'a kadar destekliyor ama 2 gb idealidir...

•  CREA A9 VS MUZIO FS300
  • Evet dostum benim cevabını aradığım soru bu kadar basit, sağol Bazılarınız Crea'nın fason olabileceği üzerinde durmuş buna biraz katılmakla beraber o safa marka mp3 player ve türevleri ile yakından uzaktan alakası yok. Çünkü yakından inceledim, özellikle ses ve görüntü kalitesi olarak çok üstün, ama kalite olarak birde muzio'yu görmem gerek bu konuda son kararı verebilmek için... Arada 100 YTL ve üstü bir para oynuyor çünkü iki ürün arasında...

Yok mu Muzio FS300 kullanan aramızda ???

Varsa övsün azıcık mp3 playerini da biraz daha kararsız kalayım

Şaka bir yana gerçekten faydalı olur bilgileri...

• Crea fason,orası çok önemli değilde bu Stormblue fena cihaza benzemiyor.Bluetooth gereksiz bir özellik onu söyleyeyim.Fakat acayip sağlam bir ses çıkışı var 23mW kanal başına bayağı iyi bir değer,tipte fena değil.Deneyip almak lazım Bence bu cihaz Muzio'dan iyidir
  • crea=stormblue arkadaşlar adamlar kendi markaları ile getiriyorlar niye makineye hemen fason damgsını vuruyorsunuz fason ne demek anlamı ne bilen varmı acaba

quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

Crea fason,orası çok önemli değilde bu Stormblue fena cihaza benzemiyor.Bluetooth gereksiz bir özellik onu söyleyeyim.Fakat acayip sağlam bir ses çıkışı var 23mW kanal başına bayağı iyi bir değer,tipte fena değil.Deneyip almak lazım Bence bu cihaz Muzio'dan iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enclosure -- 2 Ağustos 2006; 1:30:35 >
  • Arkadaşım ne kadar basit şeylere takılıyorsun,biz orada tavsiye vermişiz sen üstüne damlamışsın ne güzel.Esas sana Crea'nın avukatımısın sen?Ne desek karşı savunmaya geçiyorsun.Bir tane de senin gibi mintoncu vardı.
  • dostumminton kullanan adamda senden benden farklı değil creanın avukatı değilim kullandığım mp3 playerd crea değil ama gidip denedim ve fason olmadığını söylüyorum sadece sende fason diyorsun ben kendi fikrmi söylemeyeyimmi (sen söyleme desende söyleyeceğim ayrı konu) sen kullanmaama alıpta kullanan arkadaşların niye moralini bozmaya hakkın yok ve stormblue için ses çıkışı çok güzel demişşin denedinmi acaba ?????

Mitoncu ne demek açıklarmısın kötü bir tabir olmuş herkesin (ya da babasının) parası herşeye yetmeyebilir bunu sorgulamakta bize düşmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enclosure -- 2 Ağustos 2006; 1:40:40 >
  • Yahu sen fason denilince ne anlıyorsun onu söyle o konuda anlaşalım.Ses çıkışı kuvvetli dedim yani kulaklıkları beslemekte zorlanmaz,sen bir daha oku benim yazdıklarımı ve hangi değerin ne anlama geldiğine bir bak

Ayrıca her dediğimi yanlış anlama,mintoncu demem de bir aşağılama yok,sen öyle anlamışsın bir adet mintona çok yakın olan arkadaş vardı onu diyorum.Mintoncu desem nolmuş yani?Creativeci ipodçu noluyor?Yani alakasız şeyleri birbiri ile bağdaştırmayın.Kapıcının mintonu demedik ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

Yahu sen fason denilince ne anlıyorsun onu söyle o konuda anlaşalım.Ses çıkışı kuvvetli dedim yani kulaklıkları beslemekte zorlanmaz,sen bir daha oku benim yazdıklarımı ve hangi değerin ne anlama geldiğine bir bak

Ayrıca her dediğimi yanlış anlama,mintoncu demem de bir aşağılama yok,sen öyle anlamışsın bir adet mintona çok yakın olan arkadaş vardı onu diyorum.Mintoncu desem nolmuş yani?Creativeci ipodçu noluyor?Yani alakasız şeyleri birbiri ile bağdaştırmayın.Kapıcının mintonu demedik ki?

konu gereksiz bir noktada özür dilerim sana birşey anlatmaya çalıştığım için =hayat tecübesi

kapıcının mintonu ağır olmuş bence karpuzcunun ipodu demiyor kimse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enclosure -- 2 Ağustos 2006; 1:55:30 >

• Yaş kaç amca? al sana benden bir
  • 19 sende kendni koydun ortaya galiba baze gerçekten bişeyler biliyorsunz diye düşünüyorum aa olayı kapıcının mintonu diyebilecek düzeye indirmek gerçekten bir başarı hikayesi olabilir

fason=hatalı üretim
  • Bak güzel kardeşim daha tecrübenin T sini görmediğin her halinde belli.Neyse önce sana fason kelimesinin ne anlama geldiğini öğretelim.Sonra da abilerinle ona göre konuş

fason
    isim Fransızca façon
    1 . Terzinin belli bir ölçü ve örneğe göre kumaşa biçim vermesi işi, kesim.
    2 . ticaret Malzemesi marka sahibi tarafından karşılanarak başka bir firmaya yaptırılan mal, fason mal.

Şimdi fason kelimesinin gerçek anlamını öğren sonra gel bir daha konuşalım.
  • Beyler atışmayı bırakın, hepimiz kardeşiz Banlamayın birbirinizi, takarım ipoda da mintona da.. Birbirinizi kırmaya değer mi babanız üretmiyor ya bu ürünleri.. Sadece faydamızı en iyi şekilde tatmin etmeye çalışıyoruz, bunun için de birbirimize danışıyoruz

Kimsenin reklamını yapmadan, objektif düşüncelerimizi, kendi önem verdiğimiz kriterlere göre paylaşıyoruz. Benim mp3 playerim seninki döver tarzı yorumları bırakalım. Bilgi sahibi olmadığımız konularda, araştırma yapmadan konuşmayalım lütfen. Bu her konu için geçerli, bu sayede paylaştığımız bilgiler daha kaliteli ve daha gerçekçi olacaktır. Kulaktan dolma yorumların kesinlikle bize faydası olmayacaktır.
  • Ya bu ülkede hiç MUZIO kullanıcısı yok mu ???? Özellikle MUZIO FS300 cihaz sahibi hiç mi yok ?? Bilgi sahipleri lütfen bildiklarinizi aktarın bizlere............... Yazın Yazın boş durmayın
  • Muzio FS300 sahibi var mı ? Varsa cihaz hakkında bilgi verirse çok sevinirim...
  • eeee The Onixon kardeş ne aldın anlatsana
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.