Şimdi Ara

**CREA CXP HAZIR OYUN PC'Leri Tanıtıldı.**** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Peki bu creanın standlarda tanıtımı yapılacak mı?

Öyle EP Centerdaki gibi değil. Böyle gerçekten güzel bir standta gerçekleri göz önüne serseniz.

Mesela dediğinizi duyar gibiyim.

Mesela diğer firmaların 1500YTL üstü fiyata sattığı sistemlerin ve ekran kartlarının ve Eşit fiyata sahip Crea (1500YTL ye örnek bir sistem toplayın.) sistemin 3DMARK 06 testlerini bir panoda (Mesela A3/A2 Boyutunda bir kartona) gösterin.

Üstünde de şu yazsın;

Güncel oyun sistemleri ile CREA arasındaki fark.

Önemli olan MB (Megabayt) değil teknoloji! Crea tüketicinin bilinçlendirilmesinden ve parasının hakkını almasından yana.

"Buraya testler gelir"

Piyasadaki mevcut diğer hazır sistemlerde, güçlü işlemciler ile düşük seviye ekran kartları kullanılmakta. Kullanıcılar 512MB lık ekran kartlarından performans alabileceğini sanmaktalar. Oysaki 128MB lık ekran kartları bile bunlardan daha hızlıdır.

Peki bu nasıl olur;

"Buraya benim su ve kova örneği konulur."

Eğer teknoloji yanına gelirsek;

"Buraya biraz ön teknik bilgi"

Ayrıntılı bilgiye broşürlerde vewww.crea.com.tr den ulaşabilirsiniz.

Başka bir kartonda da; işlemcide GHz (Gigahertz) devrine son!

Ve gene testler ile örnekler aynı yukarıdaki gibi.

Unutmadan Testin üstündeki yazılar büyük fon da olacak altındakiler ise rahat okunabilecek daha küçük bir fonda olmalı.

Yani yapılacak şey sadece mevcut crea standlarına böyle iki karton koymak ve biraz da dikkat çekici şeyler yapmak.

Gene mesela dediyseniz.

Mesela her gün bir Crea standında şov düzenleyebilirsiniz. Bu şovda markası gizlenmiş bir hazır bilgisayar koyarsınız. (Mümkünse 2000YTL lik bir bilgisayar)

Diğer tarafta ise Crea (1500-1600YTL) tüm heybeti ile durur. Kullanıcıların gözü önünde canlı test yaparsınız (mümkünse diğer markadaki ekran kartını ağlatacak oyunlar) Diğer makinede oyun kasıla kasıla giderken Crea tam gaz gider. (Valla hile var gibi geliyor ama yok. Crea PC 1500YTL öbür sistem ise 2000YTL. Ayrıca onların yaptığı dolandırıcılığın önüne geçecekse bence çok güzel bir iş olur.)

Bu arada bende akıl çok, orada bana göre bir iş var mı? Fikirler patentlidir ona göre.

• CREA'Yı MaRka OLaRak BeğeniyoRum.Çok Samimi BiR Abim OtuRduğum BöLgenin CREA Bayisi.
    FiyatLaR Uygun OLduğu TakdiRde Sayemde En Az 10-15 Makina SattıRıRım Ona Sistem TopLamaktan Bıktım
  • Peki bu cihazın ses durumu nedir acaba? Gördüğüm kadarıyla bir çok fan var üstünde
  • sistem çok güzel olmuş. kasa da aynen
  • @DigitalWorld verilen bilgiler güzel bende kullacanağımız arügmanları tek tek şeçiyorum.İstanbulda yavaş yavaş diğer illerde standları olacak.Web üzerindeki kişiselleştirilen model daha rabet edilebilir tahminim.Yurtdışından gördüğüm kadarı ile

@Zwandar Kasa yan fanları opsiyonel olacak isteyen 4x4 yapabilir,zaten hepsi Silent.Fakat GTS ve QuadCore yi soğuk tutmak için dB artıyor yük altında iken.

XFX 680İ LT chipset soğutucuları incelemelerde olduğu gibi hafif sesli,yeni bios istenecek XFX'den Chipset fanları ya hiç ya hep döneriz mantığındalar.P35'ler iyi çıkarsa bu segment o yöne kayar,sessizlik isteyenlerde alternatif..Gemin II kuzeyi ve ramleri soğutmakta iyi.
  • Bu tür sistemler ile birlikte gelecek servis desteği de son derece önemli. Crea fiyatı piyasanın altında tutsa dahi fiyat yine yüksek olacaktır ve bu tür sistemlerin satış sonrası hizmeti çok iyi olmalı. Misal bir sorun olduğunda ürünü yollayın teknik servisimize getirin gibi bir yaklaşım bu tür niche ürünlerin felsefesine aykırı. Yerinde ve zamanında servis son derece önemli. Yani satılan standart hazır sistemlere nazaran servis anlayışı çok daha farklı olmalı.

Modellerin teknik yeterliliklerine gelince detaylar ve broşürler elime geçince yorum yaparım. Fakat özellikle ses kartı / hoparlör-kulaklık / klavye-fare modelleri ve monitör alternatiflerini merak ediyorum. Internet üzerinden özelleştirilebilir sistemlere farklı markaların monitör alternatifleri de ilave edilecek mi yoksa sadece Crea LCD'ler mi sunulacak ?

Ayrıca sistemlerin garanti koşulları nasıl olacak, özellikle bu tür sistemler upgrade son derece yatkın. Parça değişiminde garanti süreci nasıl etkilenecek?

Kişisel görüşüm: Resimde görülen sistemlerin fan sayıları ciddi şekilde fazla. Yine bu tür sistemlere yakışır bir şekilde hangi sistemin kaç db'lik gürültü oranına sahip olduğu hassas aletler ve özel koşullarda ölçülüp potansiyel müşterilerin bu konuda bilgilendirilmeleri de yerinde ve şık bir uygulama olacaktır.

Speed-Step'in yaptığını yapayım,

Erdi "Fx57" Özüağ
    Haber Editörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 15 Mayıs 2007; 20:37:22 >

• æfx57 o detayları açıklarlar işin tekniği iyi olsun,dediğin konular önemli.

Ürün size gelecek büyük ihtimal bakabileceksiniz fdback olur.
  • Ayrıntılar daha belli değil görüldüğü kadarı ile fakat anlaşıldığı üzere üst düzey oyuncu bilgisayarı yaklaşımına Crea ile yeni bir açılım gelecek...

Akın "Zwandar" Ömeroğlu
  • Valla burada Crea kullanıcı yoprumlarına göre bir harita benimser ise kendine gerçekten çok başarılı olur. Burada yüzlerce beyin var ve farklı fikirler sunuyor.

O her hafta bir şov işini iyi düşünün bence. Hele bazen de yapılacak ana gösteriler için DonanımHaber Editörlerinden biri ya da bir kaçı çağrılır ise daha iyi olur ya da bir kaç oyun sitesi editörü.

TV reklamı da olur sanırım. bunlarda ne gibi bir slogan kullanılacak.

Mesela Performansın Fiyatla buluştuğu nokta,

Ya da Crea paranızın tam karşılığı gibi bir slogan mı olur.

FX57 nin yaptığı gibi yapayım.

İlker "DigitalWorld" ÖZTÜRK
    -Bildiğiniz

E biraz da farkı olsun değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 16 Mayıs 2007; 10:27:05 >

• İyi güzelde 8800GtS SLI+O/C li sisteme 850W güç kaynağı yeter mi?
  • Yeter de artar bile.
  • Fazla O/C'den anlamam fakat üst sistemi Windows Xp üzerinde test ettik.Donanımsal Raid 0 olmadan.(XP kurulurken raid disketindeki dosyaları kabul etmemekte direndi) .

O/C 0 (CPU4RAM DIŞINDA ) 4 kademe Overclock belirledik O/C 1 -2-3-4

O/C 4'ün SS2'si

**CREA CXP HAZIR OYUN PC'Leri Tanıtıldı.****

Windows Xp Pro. üzerinde.

O/C 1 (Retail)

1.3V Q6600 @ 3GHz
    2.2v 5-5-5-15 1T RAM
    1.4 NB
    GPU 580/900

Overall 11647
    CPU SCORE 4749

O/C 2

1.4v Q6600 @ 3.26GHz
    2.3v 4-4-4-12 2T Ram
    GPU 630/907

Overall : 11927
    CPU : 5109

O/C 3

1.4v Q6600 @ 3.26GHz
    2.3v 4-4-4-12 2T Ram
    GPU 630/920

Overall : 11994
    CPU : 5143

0/C 4

1.4v Q6600 @ 3.26GHz
    2.3v 4-4-4-12 2T Ram
    GPU 641/920

Overall : 12169
    CPU : 5145

**CREA CXP HAZIR OYUN PC'Leri Tanıtıldı.****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels#8482; -- 16 Mayıs 2007; 15:35:48 >

• Segment 1 fiyatlar belli oldu.

Fiyatlarda İşletim sistemi,yüksek anakartlar sabit su soğutma ,kasa,power supply etkisi var.Bu forumdan çok alan çıkmasada,tavsiye eden olabilir.Bunlar Retail modeller kişiselleştirme (henüz yok,yada kısıtlı).

Kısa süre sonra Segment 3 'DE WEB üzerinden ,benim lisansım var Vista istemem,klavye mouse no,su soğutma no,chiset bunu isterim vb.. diye gitmekte.Fiyatları düşürmekte.Bu işi dahada ileriye taşıyacağız.

Hazır oyun PC'leri kalite,geldi.İşten tam anlamayan,ilgi alanı dışındaki insanlar için gayet iyi alternatifler olacaktır.

6688
    İŞLEMCİ
    Intel Core 2 Quad İşlemci Q6600 @3Ghz/3.26+
    (2.4 GHz, 8 MB, 1066Mhz)
    ANAKART
    NVIDIA nForce® 680i SLI CHIPSET (ASUS STRIKER EX.)
    RAM DIMM
    2 GB DDR2 1066 MHz RAM (2x1GB)
    HARD DISK
    500 GB SATA 7200 RAID 0 (2X250GB)
    OPTİK SÜRÜCÜ
    HD DVD HIGH DEFINITION
    EKRAN KARTI
    640 MB GeForce 8800 GTS SLI READY
    KART OKUYUCU
    Internal Card Reader
    SES KARTI
    8-channel High Definition Audio
    ETHERNET
    Dual Gigabit LAN
    KASA
    CXP FULL Tower Kasa
    PSU
    850W REAL POWER SLI READY
    FAN/SOGUTMA
    Sıvı Soğutma Sistemi
    KLAVYE/MOUSE
    CREA Ergonomik Klavye/Mouse Seti
    İŞLETİM SİSTEMİ
    Windows VistaT Ultimate
    Diğer
    Black UV Lamba

SATIŞ
    3499$

6429
    İŞLEMCİ
    Intel Core 2 Duo İşlemci E6420 @3Ghz+
    (2.13 GHz, 4 MB, 1066MHz)
    ANAKART
    Intel P965 Chipset (ASUS Commando)
    RAM DIMM
    2 GB DDR2 1066 MHz RAM (2x1GB)
    HARD DISK
    OPTİK SÜRÜCÜ
    DVD-RW DUAL
    EKRAN KARTI
    512 MB ATI Radeon 2900XT 512 Bit
    KART OKUYUCU
    Internal Card Reader
    SES KARTI
    ETHERNET
    Gigabit LAN
    KASA
    CXP FULL Tower Kasa
    PSU
    850 watt power
    FAN/SOGUTMA
    Sıvı Soğutma Sistemi
    KLAVYE/MOUSE
    İŞLETİM SİSTEMİ
    Windows VistaT Home PREMIUM
    SATIŞ
    2499$

6488
    İŞLEMCİ
    Intel Core 2 Duo İşlemci E6420 @3GHz
    (2.13 GHz, 4 MB, 1066MHz)
    ANAKART
    Intel P965 Chipset (ASUS Commando)
    RAM DIMM
    2 GB DDR2 800 MHz RAM (2x1GB)
    HARD DISK
    OPTİK SÜRÜCÜ
    18X SATA DVD-RW
    EKRAN KARTI
    320 MB GeForce 8800 GTS SLI READY
    KART OKUYUCU
    Internal Card Reader
    SES KARTI
    ETHERNET
    Gigabit LAN
    KASA
    CXP FULL Tower Kasa
    PSU
    550W REAL POWER
    FAN/SOGUTMA
    4X 12cm Fan (2 CPU + 2 Kasa)
    KLAVYE/MOUSE
    İŞLETİM SİSTEMİ
    SATIŞ

2099$

4486

İŞLEMCİ
    Intel Core 2 Duo İşlemci E4400 @3GHz
    (2.0 GHz, 4 MB, 800MHz)
    ANAKART
    NVIDIA nForce® 680i SLIT CHIPSET (XFX)
    RAM DIMM
    2 GB DDR2 800 MHz RAM (2x1GB)
    HARD DISK
    250 GB SATA 7200
    OPTİK SÜRÜCÜ
    DVD-RW DUAL
    EKRAN KARTI
    256 MB GeForce 8600 GT OC
    KART OKUYUCU
    Internal Card Reader
    SES KARTI
    ETHERNET
    Gigabit LAN
    KASA
    CXP FULL Tower Kasa
    PSU 550W REAL POWER
    FAN/SOGUTMA
    4X 12cm Fan (2 CPU + 2 Kasa)
    KLAVYE/MOUSE
    İŞLETİM SİSTEMİ

SATIŞ

1699$

• bana oldukça pahalı geldi

ANccak Casper'a göre daha iyi
  • İş Retail olunca. semih_efendi oranlar hep değişiyor.Aman teknik malzeme olarak ürünler iyi olsunda,akşam rahat ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackdaniels#8482;

İş Retail olunca. semih_efendi oranlar hep değişiyor.Aman teknik malzeme olarak ürünler iyi olsunda,akşam rahat ederim

umarım teknik servisiniz iyi olur geçenlerde burda bir bilgisayarcıya gittim

ben termik macun alcam dedim bana o ne dedi ...

yani bide OC'li satacaksınız bilgisayarları bu adamlar everest kasaya P4 montajı biliyor en fazla ...

ürünle iyi

bence fiyatlara biraz daha rötüş yaparsanız çok iyi olur çok tutulursunuz

• eğitim şart

bide bu yeni ekran kartları çok alev alev daha temmuz'u,ağustos',u antalyası var.12Cm fan bakmasına , kasanında havadar olmasına rağmen rağmen sıcak VGA.(O/C) siz.Soğutma başarısız olsa performans anında dip yapacaktır.
    R600 bügün yarın elimde olacak :D bakalım.Omlet getiriyim.

Firmalara yolladığım,yollayacağım değerlerde,bu kartlarla vakum yapacak Asus chipset fanları gibi,ters yönlüsü sunmaları gerektiğiydi ister opsiyonel ister paket içerisinde.Asus chipset fanları gibi.
    Neden.
    Kart ısıyı o kadar hızlı arkaya gönderemiyor,dışa takılacak mini vakum fan sıcaklık üst düzeye çıktığında ters hava akımını destekleyerek kartı rahatlatacaktır.

Yada ATX 'in yönü değişmeli VGA lar ramler gibi sağa yönde dik yada yan konuma alınmalı.Kimse zamanında bu kadar (özelillkle son çıkan seri extreme kartlar.)sıcaklık doğuracağını pek hesaplamadı.Zaten oyunculara devamlı yeni kasalar yapıyorlar yeni bir standart kesinlikle gelmelidir.Yoksa yakında PC+9000Btu klima birleştirilmiş olacak

• şu kasaları getirsinler artık
  • firmanın yaklaşımı çok iyi, buna görede istediği hedef kitleye ulaşacağını düşünüyorum. Başarılarının devamını dilerim. Tebrikler
  • fiyatlara kdv dahil ise fena sayilmaz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.