Şimdi Ara

CREA Minic G100 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar netbook alacağım 2 model arasında kaldım.
    acer in 640 liraya satılan 120 gb hafızalı modeli ile 1000 liraya satılan crea g100
    arada çok fiyat farkı var ama crea 3g yi destekliyor.sizce netbook da 3g olması çok büyük bir avantaj mıdır.
    yardımcı olursanız çok sevinirim

• Arkadaşım sana samimi bir cevap vereceğim.
    3g teknolojisi çok iyi bir teknoloji ama şu anda çok pahalı ve fazla kullanıcısı yok.turkcell 3gyi ilk olarak kıbrısta kullandırmaya başladı.Oradan aldığı tecrübeyle de Türkiye pazarına giriş yaptı dahası şu anda da alt yapısını oturtmuş değil ve bu 2 yıl daha böyle devam eder.
    Dolayısıyla bir simkart girişi için yüzlerce lira fazla vermenin mantığı yok bana göre.Çünkü cihazın 3g dışında başka esprisi yok.Ayrıca crea markasını da ben çok beğenmiyorum.
    Ancak gelecekte 3g, netbooklarda standart haline gelecek ve fiyatı ucuzlayacak.Ayrıca ıon tabanlı ve intel işlemcili netbooklar göreceğiz.Bu sayede hd filmleri seyredebilecek,güncel birçok oyun oynayabileceğiz.Bunun yanında wifi wimax gibi teknolojiler de standart olacak.Dahası yeni duyurulan netbook modellerinde hdmı çıkışları da mevcut.(artık usbden e sataya geçilmeye başlandı ve buda netbooklarda standart hale gelecek.tabi usb3 çıkmazsa)
    Yani sektör küçük ama tam bir multimedia bilgisayarı olan netbook üretecek yakın gelecekte(en geç 2010)

BEnce ucuz modelinden satın alıp,gelecekte netbooku değiştirmekte fayda var.Böylece hem bilgisayarsız kalmamış olursunuz, hem de bilgisayarınızı yeni bir netbookla değiştireceğiniz zaman mümkün olan en az kayıpla eski netbooku elinizden çıkartmış olursunuz.

• sungur kardeşim verdiğin cevap için teşekkür ederim.düşüncelerim çok netleşti
    ilgin için de ayrıca teşekkürler
  • önemli değil.Son olarak ne yapmaya karar verdiniz acaba??
  • 600 civarı netbooklara internetten bakıyoum burada teknosa benzeri marketler olamdığı için yakından görme şansım yok.
    aslında laptop var bende ama okula hergün hergün taşımaktan bıktım.ağırlığı bir tarafa kabloları sök tak her gün her gün bıktırdı.benim için en önemlisi kolay taşınma imkanı ve internet bağlantısı.çok fazla program kurmayacağım zaten.
    sizin tavsiye ettiğiniz bir ürün varmı acaba
  • asus diyeceğim ama heryerde bulunmuyor.Acer kesinlikle tavsiyemdir.Lenovo da alabilirsiniz.Datronun 500 küsür liraya satılan netbookunu inceledim.Güzel alet.Takılma,ısınma derdi yok.Ancak işlemcisi via ve kasa yapısı iyi değil.Dikkatli kullanırım derseniz datrona da bakabilirsiniz.Ama datron en son seçenek olmalı.Yani liste şöyle:
    1.asus
    2.acer
    3.lenovo
    4.samsung
    5.datron

Model yazmıyorum çünkü hepsinin özellikleri aynı.Dell mini10'un duyurusunu yaptı.ne zaman gelir bilmiyorum ama 16:9 widescreen,dahili gps,hdmı çıkışı mevcutmuş.Tabi bu donanaımlar isteğe bağlı olarak sunulacakmış.
    Piyasa iyice kızışıyor.İmkanınız varsa bekleyebilirsiniz veya yukarıdaki listeden bir markayı seçebilirsiniz.
    Yukarıdaki liste önem sırasına göredir(tabi bu benim şahsi fikrim)

• bence crea derim ben de uzun arastirmalardan sonra crea aldim 6 saat pil omru var bir de creanin 3G teknolojili olan notbook u 1600 ytl senin 1000 ytl olan 3g siz olani ama crea al derim ben bizzat kullanisina baktim tavsiyemdir yine de sen bilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.