Şimdi Ara

CREA MS 2 Wi-Fi SmartPhone (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
2
Favori
39.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette surf için Skyfire programı kullanıyorum çok güzel program..
    İnternet Explorerdan hatta Opreradan bile güzel..

En büyük Artıları;
    1. Flashplayer desteği var..
    2. Videoları oynatabiliyor.
    3. Hiçbir eklenti gerekmeden YOUTUBE girebiliyor ve videoları oynatabiliyor.

http://get.skyfire.com/ Buradan indirebilirsiniz.

Non-touchscreen i seçin DOWNLOAD tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariton -- 5 Mart 2009; 15:41:12 >
  • bariton slm ilgin için saol.şu an foxit sitesindeyim smartphone ve pocket pc olanları var hangisini almam gerekir.tşk
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenk 1

bariton slm ilgin için saol.şu an foxit sitesindeyim smartphone ve pocket pc olanları var hangisini almam gerekir.tşk

smartphone arkadaşım bizim telefonumuz
  • Navigasyon programını paylaşan arkaşa teşekürler.Programı telefonuma kurdum, ayrıntılı ve güzel bir program, böyle ayrıntılı bir programın kilitlenmeden akıcı bir şekilde çalışması şaşırtıcı. Gps alıcıyla sorunsuz bağlantı kurdu ve navigasyona başladım. Daha önce I go kullandım ,seslendirme I go ya göre daha iyi. Navigasyonla ilgili paylaşımlarınızı bekliyoruz..selamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rontx -- 6 Mart 2009; 2:02:09 >
  • SORUNU HALLETTİM.YARDIMLARIN İÇİN SAOL.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seagleye

quote:

Orjinalden alıntı: bariton

quote:

quote:

Bu dosya 2 part tan oluşyor ve her biri 95 mb biraz büyük değil mi?

her part 95mb degil 2 part toplam 95mb. Program acilinca 75mb yer kapliyor sesler dahil 46mb da turkiye haritasi toplamda 121mb oluyor.
    Turkce disindaki sesleri silerseniz 70mb yer kapliyor.

Programı bizimle paylaştığın için ve açıklamalrın için çok teşekkürler..
    Dosyayı indirdim. Dosyanın içindeki "benioku" dosyasını da çok güzel ve açıklayıcı yazdığınız için de ayrıca teşekkürler.. çok faydalı bir çalışma olmuş..

Faydası dokunduysa ne mutlu bana arkadaşım. Mcguider gerçekten cihazda iyi çalışıyor yavaş değil. Buarada GARMIN 5'i de denedim. O da crea da çalışmakta.
    Harita detayı ve POI lar açısından oldukça iyi. Fakat harita üzerinde hareket etmek mcguidera gore yavas. Ikiside kullanılabilir.

arkadaşım program için çok teşekkür ederiz.sorunsuz kurulumu yaptım ve gayet güzel çalışıyor.Garmini denediğini söylemişsin bunun için bildiğin bir link varmı acaba,çünkü ben hangi program symbian için hangisi wm şaşırmaya başladım :) Bir de sygic de bu yüklediğimiz harita en güncelimi dir?

• real football manager oyununun çalışan java versiyonunu bulabilen var mı? 240*320 olacak.
  • ARKADAŞLAR SLM. CREA CEP TELF. TEL HAFIZASI OLAN 131 MB OLAN YÜKLEMELERİ NERDEN GÖREBİLİR VE İSTEDİĞİMİ SİLEREK TELF HIZLI ÇALIŞMASINI SAĞLAYABİLİRİM.TŞK
  • Mesaj ses+titreşim sorunu için Dont Forget adındaki programı kullanabilirsiniz;http://www.smartphone-freeware.com/download-dontforget.html
    Ücretlidir, lisans kodunu yanlış girdiğiniz takdirde program pasif hale geliyor, dikkatli olun. Bu yüzden cihaza geri yükleme yapmak istemediğimden bu program gibi iş görecek başka bir program arayışındayım.

Matematiksel çalışmalar için SMath güzel bir program;http://www.smartphone-freeware.com/download-smath-studio-v0-75.html
    (Program Rusça kurulabilir, yorum olarak açıklama yapmaya çalıştım yukarıdaki linkte.)

WebCamera Plus ile usb den (weya bluetooth dan) bağladığınız cihazınızı webcam olarak kullanabilirsiniz.
    http://www.cepforum.com/forum/1376810-post16.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspci -- 7 Mart 2009; 22:07:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kadirizm06

arkadaşım program için çok teşekkür ederiz.sorunsuz kurulumu yaptım ve gayet güzel çalışıyor.Garmini denediğini söylemişsin bunun için bildiğin bir link varmı acaba,çünkü ben hangi program symbian için hangisi wm şaşırmaya başladım :) Bir de sygic de bu yüklediğimiz harita en güncelimi dir?

Evet sygic de harita en guncel olanidir. Garmin icin link vericem birazdan.
  •  CREA MS 2 Wi-Fi SmartPhone
     CREA MS 2 Wi-Fi SmartPhone

Garmin Mobile XT v5.00.20ws

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seagleye -- 9 Mart 2009; 16:31:18 >

• quote:

hocam çok güzel işler yapıyosunda birde rapid'e koymasan çok güzel olacak . zshare falan olmuyor mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: x_tol

quote:

hocam çok güzel işler yapıyosunda birde rapid'e koymasan çok güzel olacak . zshare falan olmuyor mu?

zshare için link ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seagleye -- 9 Mart 2009; 16:31:36 >

• seagleye;

Emeklerin için çok teşekkürler...
    Acaba Core player ile Youtube girebiliyor musun? Ben bi türlü beceremedim de.
  • quote:

seagleye;

skyfire kullan. onda direk girebiliyosun. bu cihazda xp altında hafıza bilgilerini nasıl görebilirim. vista'da ne kadar dolu boş olduğunu gösteriyor ama xp'de baktığımda yazmıyor.
  • quote:

bu cihazda xp altında hafıza bilgilerini nasıl görebilirim. vista'da ne kadar dolu boş olduğunu gösteriyor ama xp'de baktığımda yazmıyor.

jeyo mobile companion adlı programı kulanabilirsin...

http://www.jeyo.com/godownload.asp?dlfile=JMC_WindowsMobile_Setup_2.1.zip
  • Arkadaşlar video boyutunu büyütemiyorum çekim yaparken, acaba başka bir program mı kullanmamız gerekiyor ? Yardımcı olabilcek var mı bu konuda?
  • quote:

quote:

seagleye;

skyfire kullan. onda direk girebiliyosun. bu cihazda xp altında hafıza bilgilerini nasıl görebilirim. vista'da ne kadar dolu boş olduğunu gösteriyor ama xp'de baktığımda yazmıyor.

Zaten skyfire öneren benim bu sayfanın en başındaki mesaja bakarsanınz görebilirsiniz.
    Skyfire da videoyu tam ekran yapamıyoruz. Ama core player de video tam ekran oynatılabiliyor.
  • isteyene satabilirim 250tl tüm kutu içeriğiyle beraber ilgilenenler pm atsın
  • quote:

Sygic McGuider v7.70.1073 WM6 Navigasyon Programi ve Turkiye haritası.

Arkadaşlar mcguider navigasyon programı cihazda gayet iyi çalışıyor. Çoğu bilinen navigasyon
    programları dokunmatik ekran smartphone veya ppc gerektiriyor. Fakat mcguider tuşlarla
    sorunsuz kullanılabiliyor. İsterseniz bir bluetooth gps alıcısı ile isterseniz de virtualGPS programi
    ile gsm üzerinden bağlantı kurabilirsiniz. Programın türkçe dil seçeneği mevcut ve türkçe yön tarifide
    eklenmiş. Türkiye haritası da dahil kurulum oldukça kolay.

Sygic McGuider v7.70.1073 WM6 + Turkiye haritası

teşekkürler.ilacı da gayet güzel çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gewa -- 16 Mart 2009; 20:05:07 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.