Şimdi Ara

CREA MS 2 Wi-Fi SmartPhone (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
2
Favori
39.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mustafacey

Ses ve titresim ayni anda calismasi icin de secenek var...
    Yeni telefonunuz hayirli olsun...

Teşekkür ederim arkadaşım yardımın içinde tşk. Tekrar karıştırırım daha fazLa bakamadım kargo da geç getirdi ve çaLışıyorum :)
    Ama biraz daha karıstırcam Şu anda msn acmaya caLısıorum ama sanırım acması 15 dakikayı buLur.
    Kişi Listem ve geLen kutum biraz kabarık oLduğundandır gaLiba :) bekLiyorum bakaLım.
  • Evet msnde oyle bi sorun var. Tum kisileri, profillerini, resimlerini indirmeye calisiyor. 15-20dk suruyor...
    Not: Bu ozellik msn ve windows ile alakali telefonun sorunu degil...

quote:

Orjinalden alıntı: SamueL06

quote:

Orjinalden alıntı: mustafacey

Ses ve titresim ayni anda calismasi icin de secenek var...
    Yeni telefonunuz hayirli olsun...

Teşekkür ederim arkadaşım yardımın içinde tşk. Tekrar karıştırırım daha fazLa bakamadım kargo da geç getirdi ve çaLışıyorum :)
    Ama biraz daha karıstırcam Şu anda msn acmaya caLısıorum ama sanırım acması 15 dakikayı buLur.
    Kişi Listem ve geLen kutum biraz kabarık oLduğundandır gaLiba :) bekLiyorum bakaLım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyTech -- 18 Şubat 2009; 12:15:41 >

• arkadaşlar bu telefonla download hızım kaç olur wireless ile ve bu telefonla internette nasıl rahat dolaşılıp gazete okunup forumda dolaşabilirmiyim. daha önce hiç kullanmadıgımdan bu konularda bilgim yok malesef mesajlarınızı bekliyorum
  • bu telefonun ciddi bir hafıza yönetim problemi var. 64mb kendi ram'i var ama 1mb'ı geçmeyen oyun program vs. açtığınızda ve kapatmadan başka uygulamaya geçtiğinizde(ki çoğu uygulamada çıkış yapamadım ben) acayip yavaşlıyor tel. hangi formatları destekliyor bilmiyorum ama xvid veya xvid mp4 ile bir sorunu var sanırım. virtual dub ile bir klibi sıkıştırıp(xvid olarak) ve çözünürlüğü 240*320 yapıp içine attım. fakat ses ile görüntü arasında kesinlikle senkronizasyon yok görüntü hep geç geliyor. codec sorunu olsa hiç açmaması gerek. yine de başka bir medya oynatıcı bulup denemek lazım.

birde windows mobile ile ilgili programları bulabileceğimiz bir sayfa veya forumda bu konu ile ilgili bir topic varsa burada verelim, ben pek bir şey bulamadım wm ile ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 18 Şubat 2009; 13:26:40 >
  • waLLa şu anda internette turLuyorum fLash pLayer indirmeye çaLışıyorum ama bi türLü DownLoad ' a başLayamadım :)
    Merak edip soran arkadaşLarım için yazıyorum..
    DownLoad ' da ya gercekten probLem war ya da bende bi probLem war :)

DownLoad yapan arkadasLarım warsa yardımcı oLursa sevinirim
    Cünkü ben haLa fLash pLayer yükLeyemedim
    yakLasık 2 saattir :d
  • bu yükleme konusunda ve internette gezinme konusunda destek mesajjlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  • quote:

waLLa şu anda internette turLuyorum fLash pLayer indirmeye çaLışıyorum ama bi türLü DownLoad ' a başLayamadım :)

Macromedia Flash Player 7 for Pocket PC'yi "geçerli bir uygulama değil" diye kabul etmiyor.
  • Bildiğim kadarıyla sizlere cevap vereyim.

Herşeyden önce telefonunuza bir task manager yüklemelisiniz; çünkü Windows Media Player gibi birçok programdan çıkış yok o nedenle bu tip programları kapatabilmek için Celetask ya da SmartPhoneWare BestTaskMan gibi programlara ihtiyacınız var.

Telefonunuza 2 tip dosya yükleyebilirsiniz.

1) Cab uzantılılar;

Bunları cihazınızdan yüklemek durumundasınız. Bu tip dosyalar rar dosyası gibi görünür. Bu dosyaları rar tipi görünümden çıkarmak için; winrarı açın(herhangi bir dosya açın) seçenekler-ayarlar-bütünleşme-cab deki tiki kaldırın. Bu sayede artık hangi dosyaların cab hangi dosyaların rar olduğunu karıştırmayacaksınız. Cab dosyalarını telefonunuzda herhangi bir yere kopyalayın ve cihazınızdaki dosya yönetici yardımıyla dosyayı bulup yükleyin. Bu işlemleri kablo ile yapabilmek için ActiveSync isimli programı zaten pcnize kurmuş olmanız gerekiyor. Ya da bluetooth yardımıyla bu dosyaları cihazınıza atabilirsiniz. Cihazınıza gelen dosyalar My Documents klasöründedir.

2) Exe uzantılılar;

Bu programları pcden kurmak durumundasınız. Cihazınızı kablo ile bağladıktan sonra senkronize olmasını bekleyin. Daha sonra exeyi normal pcnize kurar gibi kurun. Cihazınıza gönderilen dosyayı da cihazınızdan kurmak gerekiyor.

Cihazda 2 gb hafıza kartı gömülü olduğu için cihaz 1.8 gb civarında boş hafıza gösterecektir. Hafıza kartının tamamını hiçbir cihaz okumaz.

@mustafacey windows'un dosya yöneticisi ile bazı dosyaları göremeyebilirsin. O nedenle bir Resco Explorer kur ayarlarını da yap(tüm dosyalar görünebilir şekilde ayarla) cihazın hafıza kartına(ya da dahili hafızasına her neyse) bir bak istersen.

• waLLa haLa yükLeyemedim birazda yoğun oLmamdan kaynakLı daha tam oLarak karıstıramadım biLe :)
    Ama yükLücem size de yazarım nasıL yapıLdığını...
  • arkadaşlar bu telefonun tuş takımı nasıl sipariş vericem ama çin malı olduğu için korkuyorum açıkçası.çok fazla msj yazan biriyim.kısa msj yazması nasıl kolaymı msj bug oluşuyormu deneyen varsa ?
  • ya arkadaşlar birisi wifi üzerindenwww.isbank.com.tr oradan da inenet şubesine girebilirmi ve imkanı varsa video çekebilirmi eğer giriyorsa ben de alacam telefondan
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_tol

quote:

waLLa şu anda internette turLuyorum fLash pLayer indirmeye çaLışıyorum ama bi türLü DownLoad ' a başLayamadım :)

Macromedia Flash Player 7 for Pocket PC'yi "geçerli bir uygulama değil" diye kabul etmiyor.

Tabiki gecersiz uygulama der cunku bu pocketPC degil smartphone, ve ona uygun olani bulmalisiniz...

• quote:

Orjinalden alıntı: danGerfuLL

Bildiğim kadarıyla sizlere cevap vereyim.

Herşeyden önce telefonunuza bir task manager yüklemelisiniz; çünkü Windows Media Player gibi birçok programdan çıkış yok o nedenle bu tip programları kapatabilmek için Celetask ya da SmartPhoneWare BestTaskMan gibi programlara ihtiyacınız var.

Telefonunuza 2 tip dosya yükleyebilirsiniz.

1) Cab uzantılılar;

Bunları cihazınızdan yüklemek durumundasınız. Bu tip dosyalar rar dosyası gibi görünür. Bu dosyaları rar tipi görünümden çıkarmak için; winrarı açın(herhangi bir dosya açın) seçenekler-ayarlar-bütünleşme-cab deki tiki kaldırın. Bu sayede artık hangi dosyaların cab hangi dosyaların rar olduğunu karıştırmayacaksınız. Cab dosyalarını telefonunuzda herhangi bir yere kopyalayın ve cihazınızdaki dosya yönetici yardımıyla dosyayı bulup yükleyin. Bu işlemleri kablo ile yapabilmek için ActiveSync isimli programı zaten pcnize kurmuş olmanız gerekiyor. Ya da bluetooth yardımıyla bu dosyaları cihazınıza atabilirsiniz. Cihazınıza gelen dosyalar My Documents klasöründedir.

2) Exe uzantılılar;

Bu programları pcden kurmak durumundasınız. Cihazınızı kablo ile bağladıktan sonra senkronize olmasını bekleyin. Daha sonra exeyi normal pcnize kurar gibi kurun. Cihazınıza gönderilen dosyayı da cihazınızdan kurmak gerekiyor.

Cihazda 2 gb hafıza kartı gömülü olduğu için cihaz 1.8 gb civarında boş hafıza gösterecektir. Hafıza kartının tamamını hiçbir cihaz okumaz.

@mustafacey windows'un dosya yöneticisi ile bazı dosyaları göremeyebilirsin. O nedenle bir Resco Explorer kur ayarlarını da yap(tüm dosyalar görünebilir şekilde ayarla) cihazın hafıza kartına(ya da dahili hafızasına her neyse) bir bak istersen.

Yok ben mizmizlanmiyorum hafiza boyutuna. Her depolama biriminde karsilastigimiz durumlar...
    Iyi forumlar...

• Titreşim+ses nereden ayarlanıyor.

Ayrıca bilgisayara takınca sizde de 1.55 gb + 131 mb olarak mı gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4TCL

ya arkadaşlar birisi wifi üzerindenwww.isbank.com.tr oradan da inenet şubesine girebilirmi ve imkanı varsa video çekebilirmi eğer giriyorsa ben de alacam telefondan

İşbankasına ve internet şubesine girilebiliyor. Web sayfasını tam olarak ekrana sığdırabiliyoruz yada yazıları çok rahat okuyabilecek şekilde ve yüksek çözünürlükte büyütebiliyor.
    İnternet şubesi için kullanmayı düşünüyorsanız işbankasının internet şubesi için programı var onu yükleyerek işlemleri çok daha pratik yapabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: spyae

Titreşim+ses nereden ayarlanıyor.

Ayrıca bilgisayara takınca sizde de 1.55 gb + 131 mb olarak mı gözüküyor.

Tamam arkadaşlar buldum.

Başlat -- Ayarlar ---profiller --- sağ üst tuş menü
  • arkadaşlar kullanım klavuzundan sar değeri hakkında bir bilgi verebilirsiniz,
    ne bekleme süresi ,ne konuşma süresi kendi sitesinde bil açıklama yapmamışlar ;
    birde alarm kuruldugunda telefon kapatıldıgı zaman otomatik açılıp alarm çalıyor mu ?
    alan arkadaşlara hayırlı olsun ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: DORADOO

arkadaşlar kullanım klavuzundan sar değeri hakkında bir bilgi verebilirsiniz,
    ne bekleme süresi ,ne konuşma süresi kendi sitesinde bil açıklama yapmamışlar ;
    birde alarm kuruldugunda telefon kapatıldıgı zaman otomatik açılıp alarm çalıyor mu ?
    alan arkadaşlara hayırlı olsun ....

Onceki G500de oldugu gibi telefon kapaliyken alarmin calismadigini dusunuyorum.
    Titresim ve sesin ayni anda aktif olmasi icin profillerden calma turunu degistirin.

ŞOK ŞOK ŞOK
    Makine de G500e uyumlu yazilimlari denedim. Nerdeyse hepsi calisiyor. Ne de olsa ikisi de benzer ozelliklerdeki smartphonelar...
    Program bulma sorunu da boylece cozulmus oldu.
    Ama g500e uyumlu oyun sayisi cok az. O yuzden java, morphun ya da nescube emulatorlerini kullanarak oyun oynayabileceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyTech -- 18 Şubat 2009; 17:22:57 >

• Adam gibi telefon bölümüne crea ms2 kullanıcıları bölümü açalım.

Bir kaç konu var ama çok az bilgi var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spyae

Adam gibi telefon bölümüne crea ms2 kullanıcıları bölümü açalım.

Bir kaç konu var ama çok az bilgi var.

Ben surekli asagidaki topigi de kontrol ediyorum. Satin alan ya da almayi dusunenleri fikir ve yazilim paylasimlari icin topige bekliyorum...

http://forum.donanimhaber.com/m_22885176/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.