Şimdi Ara

CREA MS 2 Wi-Fi SmartPhone (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
2
Favori
39.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nrenda

task manager i nerden bulup nasıl kurcaz. yardımmmm.

efficasoft celetask 2.2.2504

best-taskman-for-windows-mobile 1.0

• Arkadaşlar,
    Evimde wireless modem kullanıyorum. Modeme laptop' un mac adresini tanımlayarak güvenlik sağlıyorum. Crea Ms 2' nin mac adresi varmıdır? Modemime bu telefonun mac adresini tanımlayabilirmiyim.
  • arkadaşlar şarj konusunda bilgi verebilir misiniz?

film müzik falan kullanmam.

msj yazan biriyim, günde de 20 dk falan wireless desek.

yani 2 gün gider mi şarjı? wireless'ı da kullanmam her gün aslında.

şu an nokia 1110 kullanıyorum

2 yıldan fazla süredir bunu kullanıyorum ve 2 günde bir şarj ediyorum. aldığımda bundan kötü olmalalı şarj süresi. multimedyayı bir kenara bırakırsak, sizce beni tatmin eder mi bu telefon?
  • Hocam bahsettiğin şekilde şarjı 3 gün gider.

Arkadaşlar arayüzün bilgisayar gibi olmasını istiyorsanız linkdeki programı yükleyin çok hoş bir program trackball ile kullanması süper..

http://www.ipaqim.com/viewtopic.php?f=2&t=241

CREA MS 2 Wi-Fi SmartPhone

• sadece wi fi icin kullanacaksin dogru anladiysam. fazla bile gelir hocam
  • Benim merak ettiğim bir konu var...bu telefonun cd sini evdeki bilgisayarıma yükledikten sonra bir defa senkronize ettik...daha sonra bağlantım kesildi, kurduğum programı kaldırdım, modemide yeniden yükledim...bağlantım tekrar geldi...acaba bununla bir ilgisi var mı? lisanslı olmasından mı kaynaklanıyo...böyle bir sıkıntı yaşayan arkadaşlar oldu mu?
  • Bataryasi gunde ortalama 20dk wifi, 20dk oyun, 20 dk konusma ve 20 msj cekerek denedim. 3gunduz 2 gece full calisti. Ilk sarj icin baya iyi gibi geldi bana. Yakinda batarya tam performans dolunca 4 gun kadar gidecek sanirim...
  • ayrıntılı açıklamalarınız için teşekkürler,

pazartesi sipariş vereceğim.

umarım o zamana kadar stokları bitmez.
  • Birkac arkadas cift sim'i tek sim'e gomulen kartlar bu telefonlarda calisir mi diye soruyorlardi. Onun da yolunu bulmuslar.

Smartweak Programi

Enable Twin SIM Switch
    Some SIM cards allow for two phone numbers to be used on one card. This tweak will activate the line toggle. Press and Hold # to switch between Line 1 and Line 2.

http://www.smartphone.net/software_detail.asp?id=2328

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyTech -- 21 Şubat 2009; 14:08:27 >
  • anlamadım
  • merhaba arkadaşlar. telefon dün elime ulaştı.fiyat-performans açısından gerçekten bulunmaz bir ürün.yalnız benim şöyle bir sorunum var:wireless fonksiyonunu çalıştırmak istediğimde "uygun değil" diye bir ibare çıkıyor.yani wireless ı çalıştıramıyorum.bu sorunla karşılaşan başka arkadaş var mı? yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nrenda

anlamadım

Ben de kimin mesajini anlamadiginizi anlamadim:)
    Eger benim mesajim ise eskiden iki sim karti kirip tek sim kartin icine yerlestiriyorlardi. Bu sim kartini smartphone veya PPC tanimiyor, sorun cikartiyordu ya da sadece birini aktif yapiyordu. Verdigim linkteki programin ozellikleri arasinda bu fonksiyonu aktiflestirme de mevcut. Daha bircok kucuk ama onemli fonksiyonu olan programi hp514lerde kullaniyorlarmis. Ben denemedim ama MS2de de calisma ihtimali yuksek...
  • Wireless modemini görmediği zaman veya sinyalin zayıf olduğunda Uygun değil ibaresi çıkmaktadır. Wirelessı telefondan Kapalı hale getirip, daha sonra bir daha aktif hale getir, bende de aynı sorun vardı, o şekilde çözebildim.

quote:

Orjinalden alıntı: critic2000

merhaba arkadaşlar. telefon dün elime ulaştı.fiyat-performans açısından gerçekten bulunmaz bir ürün.yalnız benim şöyle bir sorunum var:wireless fonksiyonunu çalıştırmak istediğimde "uygun değil" diye bir ibare çıkıyor.yani wireless ı çalıştıramıyorum.bu sorunla karşılaşan başka arkadaş var mı? yardımlarınızı bekliyorum.
  • Ya arkadaşLar Wi-Fi bağLıyken birden kuLLanıLamaz oLuyor bağLantı kopuyor bu sorun sadece bende mi war acaba ? :S
    Siz de de aynısı oLuyor mu merak ettim ?
    Henüz baska bir modemLe denemedim.
  • H.B. kampanya bitmiştir. hayırlı olsun kart talebinde bile bulundum almak için ama geç kaldık
  • quote:

Orjinalden alıntı: rontx

Hocam bahsettiğin şekilde şarjı 3 gün gider.

Arkadaşlar arayüzün bilgisayar gibi olmasını istiyorsanız linkdeki programı yükleyin çok hoş bir program trackball ile kullanması süper..

http://www.ipaqim.com/viewtopic.php?f=2&t=241

CREA MS 2 Wi-Fi SmartPhone

Paylasilan program cok kullanisli.
    Tek sorunu windows acilirken secmeme ragmen her yeniden baslamada tekrar acmak zorunda kaliyorum.
    Bir de hizli menu de altisar sekme var, cogaltabilsek keske...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyTech -- 21 Şubat 2009; 19:32:39 >

• arkadaşlar wireless ile orada burada internete girip download vs.. yapmak için bu teli alacagım ama mause dokunmatik olmayınca nette sorf vs nasıl oluyor. birde download hızı nedir. mesajlarınızı bekliyorum saygıalr
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymami78

arkadaşlar wireless ile orada burada internete girip download vs.. yapmak için bu teli alacagım ama mause dokunmatik olmayınca nette sorf vs nasıl oluyor. birde download hızı nedir. mesajlarınızı bekliyorum saygıalr

opera minide hem mouse ozelligi hem de sayfayi yatirma ozelligi var. Tek kotu yani javada calismasi ve kisayol koymayi cozemedim...
  • Dell Axim x51v kullanıcısı olarak fiyatını görünce dayanamayıp aldım, 3 gündür kullanıyorum, gayet memnunum. Kendi menüsü ve flashhome arayüzü çok şirin, faklı bir uygulama da yükledim, telefon dışında kullanacağımda onu aktif hale getiriyorum, kısa yollar ve task managerı içinde olduğu için oldukça kullanışlı, ama telefon olarak kendi menüsü en kullanışlısı gibi geliyor şimdilik.

Aşağıdaki programları yükledim, bir de kodek paketi kurdum.

Kai mp3 alarm clock alarm sorununu çözecek gibi, istediğiniz kadar mp3 ü (u diskte de olsa) alarm olarak ayarlayabiliyorsunuz. Tek sorun telefon kapalı iken program çalışmıyor, yani alarmı kullanmak için telefonun açık olması gerekiyor. Benim gibi geceleri telefonunu açık tutmayanlar için sorun olabilir, ama telefon özelliğini kapatarak hem şarjdan tasarruf edip hem de rahatsız edilmemeyi sağlayabilirsiniz.

Alarm konusunda farklı çözümler de denedim , ama nedense pek bir verim alamadım.

CorePlayer
    DataViz Documents to Go
    Kai Mp3 Alarm Clock
    PocketMax phone Alarm Sp 1ç14ç1
    Resco Explorer 2007
    Smart Movie
    abcTaskManager
    Celetask
    Tcpmp

yukarıdaki programları rapide yükledim, umarım işinize yarar.

http://rapidshare.com/files/200850259/crea_ms.rar

PDF dosyaları için adobe u kullanmak pek hoşuma gitmedi başka bir alternatif buldum.

Özellikle sayfa sayısının çok olduğu ve dosya boyutunun büyük olduğu pdf lerle sorun yaşayanlar için ilaç gibi bir çözüm.

Repligo Pdf Mobilizer diye bir program, 100mb lık bir pdf dosyasını 2 mb tan daha küçük hale getiriyor, üstelik kendi viewerı ile çok hoş bir şekilde görüntüleyebiliyorsunuz, font büyüklüğünü seçmeniz yeterli, tam ekranda kolaylıkla okuyorsunuz, adobe daki gibi sayfada kaydırma vs. yapmanıza gerek kalmıyor.

Mobilizer'ı pc nize kurudktan sonra, viewer'ı da telefonunuza kurmanız gerekiyor, böylece convert ettiğiniz dosyaları okuyabilirsiniz.

iyi okumalar.

http://rapidshare.com/files/200855812/ReplingoPDF.rar

PocketPc için olanını da PDAye yükledim, isteyen olursa onu da upload ederim.

Umarım diğer arkadaşlar da paylaşımlarıyla katkıda bulunurlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: SamueL06

Ya arkadaşLar Wi-Fi bağLıyken birden kuLLanıLamaz oLuyor bağLantı kopuyor bu sorun sadece bende mi war acaba ? :S
    Siz de de aynısı oLuyor mu merak ettim ?
    Henüz baska bir modemLe denemedim.

tamam ben cozdum olayi bu msji telden yaziorm
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.