Şimdi Ara

CREA MS 2 Wi-Fi SmartPhone (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
2
Favori
39.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _CANER_

arkadaşlar bu telefonun tuş takımı nasıl sipariş vericem ama çin malı olduğu için korkuyorum açıkçası.çok fazla msj yazan biriyim.kısa msj yazması nasıl kolaymı msj bug oluşuyormu deneyen varsa ?

ben mesaj yazmam ama t9 çok kullanışlı ve güzel geldi bana ama çok hızlı yazarım diyorsan sıkar seni ben yavaş ve aheste yazıyorum ve çok memnunum t9 dan
  • Şu ana kadar telefondan memnunum.

Programlar için ,

http://www.cepforum.com/forum/

Adresine bakabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: spyae

Şu ana kadar telefondan memnunum.

Programlar için ,

http://www.cepforum.com/forum/

Adresine bakabilirsiniz

teşekkür ederim bu mesajı telefondan yazıyorum wireless ile ve opera kurdum
    yalnız konu dışına girince bi bozulma oluyor
    dh nin reklamlarına kocaman bir ban
    nasıl telefondan yazmama rağmen bayağı iyi di mi
  • telefonun hızı nasıldır menü hızı ??
  • ArkadaşLar kuLLanıLan ve gereken proğramLarı indiren kuLLanan arkadaşLar;
    Uygun gördüğünüz proğramLarı Rapid ' e Up edip Link verirseniz çok memnun oLurum.
    BöyLece bir payLaşım açmış oLuruz ve aynı şekiLde bende buLduğum proğramLarı up Larım.
    Hayat; payLaşmaktan ibarettir. Tek başına kimse yaşayamaz.
  • doğru arkadaşalar paylaşalım hem kendimize ait bi sayfamız olur. ha gayret birlikten kuvvet doğar. daha elime geçmedi ürün.umarım hızlıdır. yarın ulaşır heralde:))
  • Telefon az önce elime geçti, bir ölü piksel var gibi geldi bana, çok dikkat edince belli oluyor, 100 kişiye göstersen 90'u göremez, o tür bir piksel hatası var, düşünün artık. Onun haricinde daha Operayı yüklemediğim için surfing konusunda yorum yapamayacağım, Explorerden istediğim sayfaya girebiliyorum, fakat hız pek tatmin edici gelmedi, daha önce E60'da da aynı sıkıntıyı yaşamıştım, Opera çözüm olmuştu bu soruna. Messenger gayet hızlı çalışıyor, wireless konusunda da Acer Aspire 2920z'ye göre bile daha başarılı. Bu fiyata böyle bir telefon bulmak imkansız, ilk izlenim çok olumlu, kullanmaya devam edince artı ve eksileri burada yazarım. Bu ara telefon bana 2 günde ulaştı, siparişi verdiğim gün Aras Kargo'ya verilmiş, Aras Kargo da turlaya-turlaya bugün getirmiş. Almayı düşünenlerin nasıl bir beklentiyle alacakları önemli, daha önce hangi telefonları kullandıkları önemli, yine de bu fiyata böyle fırsat kaçmaz diyorum ve noktayı koyuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmedoff

Telefon az önce elime geçti, bir ölü piksel var gibi geldi bana, çok dikkat edince belli oluyor, 100 kişiye göstersen 90'u göremez, o tür bir piksel hatası var, düşünün artık. Onun haricinde daha Operayı yüklemediğim için surfing konusunda yorum yapamayacağım, Explorerden istediğim sayfaya girebiliyorum, fakat hız pek tatmin edici gelmedi, daha önce E60'da da aynı sıkıntıyı yaşamıştım, Opera çözüm olmuştu bu soruna. Messenger gayet hızlı çalışıyor, wireless konusunda da Acer Aspire 2920z'ye göre bile daha başarılı. Bu fiyata böyle bir telefon bulmak imkansız, ilk izlenim çok olumlu, kullanmaya devam edince artı ve eksileri burada yazarım. Bu ara telefon bana 2 günde ulaştı, siparişi verdiğim gün Aras Kargo'ya verilmiş, Aras Kargo da turlaya-turlaya bugün getirmiş. Almayı düşünenlerin nasıl bir beklentiyle alacakları önemli, daha önce hangi telefonları kullandıkları önemli, yine de bu fiyata böyle fırsat kaçmaz diyorum ve noktayı koyuyorum

operadan yazıyorum alışveriş merkezindeyim çok memnunum arkadaşım

• ilk yüklememi yaptım. opera mininin sayfasindan telefonuma download link sms i gonderttim ve açık olan wi fi bağlantımla sayfaya gidip kurdum opera miniyi. internet exproler dan çok çok çok daha iyi. trial falan degildir heralde degilmi bu. birde operayı java nın içine kurdu ben anlamadım. operayla sorf yapmak guzel ve kolay.başka neyi nerden yukleyebilirim fikrim yok. nasıl yuklenecegini de bilmiyorum ilk smartphone um.
  • Beyler ben ilk kez smartphone kullanıyorumda daha tam olarak alışamadım. Telefonun toplam hafızasını nerden görebiliriz ? Telefona dumanın albümünü attım hafıza doldu diyor. 2 GB hafızası yok muydu bunun anlamadım gitti.
  • bende dream theater ın albümünü attım ama dolmadı. demekki neymiş duman dinlemeyecekmişiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nrenda

bende dream theater ın albümünü attım ama dolmadı. demekki neymiş duman dinlemeyecekmişiz.

Evet zaten mesajımda bi manada uyarıydı. Telefona Duman'ın albümü atmayın doldu diyor.

Dumanın albümüde 131 MB üstelik. Gerisini siz düşünün.
  • Merha arkadaşlar,
    Benim sim kartımda 2 hat yüklü. (2 tane faturalı turkcell hat) Bu telefonda bu konuyla ilgili sıkıntı yaşarmıyım? Hat geçişlerinde bana sorun çıkarırmı? Bilgisi olan arkadaş varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
    Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JawsOzzy

Beyler ben ilk kez smartphone kullanıyorumda daha tam olarak alışamadım. Telefonun toplam hafızasını nerden görebiliriz ? Telefona dumanın albümünü attım hafıza doldu diyor. 2 GB hafızası yok muydu bunun anlamadım gitti.

Telefon hafizasina atmissinizdir mp3u. U disk adli hafiza kartina atmaniz gerekiyor. Telefon hafizasi olan 131 MB'i kullanmamaya calisin ki makine yavaslamasin...
  • u diske dosya atmanın kolay bir yolu yokmu. illaki senkronizasyon programıylamı atılacak
  • hp ipaq 514 kullanıyorum ve inceledigim kadarıyla creanın özellikleriyle hemen hemen aynı. 514'e ait bir forum varhttp://www.ipaqim.com istedigim ve lazım olan bütün programları burada bulabiliyorum.
    ipaq 514'de de wm6 olduğu icin sanıyorum sorun çıkarmaz. işinize yarayacağını düşündüm. simdiden kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nrenda

u diske dosya atmanın kolay bir yolu yokmu. illaki senkronizasyon programıylamı atılacak

başlat - ayarlar - bağlantılar - diğer - usb depolama

bunu işaretle daha sonra kabloyu bilgisayara tak direk kartı görüyor fask disk gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafacey

quote:

Orjinalden alıntı: JawsOzzy

Beyler ben ilk kez smartphone kullanıyorumda daha tam olarak alışamadım. Telefonun toplam hafızasını nerden görebiliriz ? Telefona dumanın albümünü attım hafıza doldu diyor. 2 GB hafızası yok muydu bunun anlamadım gitti.

Telefon hafizasina atmissinizdir mp3u. U disk adli hafiza kartina atmaniz gerekiyor. Telefon hafizasi olan 131 MB'i kullanmamaya calisin ki makine yavaslamasin...

quote:

Orjinalden alıntı: TRaMbLeN

başlat - ayarlar - bağlantılar - diğer - usb depolama

bunu işaretle daha sonra kabloyu bilgisayara tak direk kartı görüyor fask disk gibi

Verilen bilgiler için çok teşekkür ederim. U Diski bulmuştum ama açamamıştım. Şimdi kullanıma açtım. Telefon gerçekten yavaşladı şarkıları attıktan sonra. Akşam eve gidince denicem ama en başta dumanı silicem. Bide Task Maneger ile Opera kurduğum zaman bu telefon bana yeterli olur sanırım. Bide ben bu alete ısınamadım. Acaba ilk smartphone deneyimimim olduğu için mi. Yoksa bu alette mi antipatiklik var.

• task manager i nerden bulup nasıl kurcaz. yardımmmm.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.