Şimdi Ara

CREA MS 2 Wi-Fi SmartPhone (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
2
Favori
39.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: x_tol

teelfonda programardan çıkış nasıl yapacağız? mesela bir video oynatıyorum media player'da ondan başka bir menüye geçmek için geri tuşu veya home tuşunu kullanıyorum. bu da demek oluyorki media player ram'de bekliyor. bu da performans kaybı demek. zaten cihazda bir yavaşlık var. kamerada filan takılmalar(1sn'lik donmalar) oluyor. bu sorunları nasıl çözebiliriz. bir arkadaşın dediği gibi task manager ile sürekli açık olan programalrı kapatmak gerek. task manager'i nasıl açacağız?

arkadaşım back (geri) tuşuna bas. Yada basılıtutuyordun tam olarak hatırlamadım. Hepsinden tek tek çıkıyor. Yani beklemede kalan programlara geçiş yapıyor, sonrada çıkıyor. Biraz uğraş halledersin...
  • hepsiburada fiyatı uçurmuş tamda heveslenmiştim. benim karta ereyon taksit yapmadıgından uymadı bana
  • ereyona niyetlendik fiyat 100ytl arttı oradada. hepsi burada satışı yükseltince kazanç artırmak için 100ytl zamladı.bu telefonuda alamadık hayırşısı
  • pislik adamlar yaaa 3 gün var diyordu daha kampanyanın bitmesine!

nasıl yaparlar böyle bir şeyi! ne güzel heves ettik, paramızı ayarlamaya çalışıyoruz, pazartesi hazır olacak dedik olaya bak.

yazıklar olsun diyorum sadece....

edit: profesyonellik anlayışları hakkında bir mail attım hepsiburada'ya.

bakalım ne diyecekler çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi löpçük -- 21 Şubat 2009; 22:40:40 >
  • ya bende tam sipariş geçecektim günlerce boşa düşündüm ya .
  • quote:

Orjinalden alıntı: löpçük

pislik adamlar yaaa 3 gün var diyordu daha kampanyanın bitmesine!

nasıl yaparlar böyle bir şeyi! ne güzel heves ettik, paramızı ayarlamaya çalışıyoruz, pazartesi hazır olacak dedik olaya bak.

Stoklar tükendiği için bitirilmiş kampanya , ben bugün bir ara baktığımda son 70 adet ürün diyordu,Mesai saati bittikten sonra stok tükendiği için böyle gösteriyor olabilir...
  • Evet alamayan arkadaşlara yazık oldu gerçekten. Stokta kalmamasını anlarım ama 3 gün daha var diyip sonra fiyatı arttırmak pek etik değil tabi.

Ben de almadan önce biraz kararsız kalsam da birkaç gün önce hepsiburada'dan aldım telefonu. Fiyat olarak gerçekten çok iyiydi. Ki o fiyatı da kesinlikle hakkettiğini düşünüyorum. Şu ana kadar telefondan gayet memnunum. Bir tek evdeki wireless'a bağlanamadım niyeyse ama dışarıda birkaç farklı yerde sorunsuzca bağlandım. Wireless çekim gücü fena değil. Telefonu her gün bilgisayara da bağladığım için şarjını pek fazla test edemedim ama o da 3-4 gün gidecek gibi görünüyor. Telefonun hızı da beni tatmin etti açıkçası. Alarm konusunda da bildiğim kadarıyla bu smartphone'larda kapalıyken alarm çalmıyor maalesef. Alarm olarak Alc 2008 adlı programı kurdum, pek fena görünmüyor. Şimdilik program arayışı içerisindeyim. Bulduklarımı deniyorum yavaş yavaş.

• Yok canım, stokta var hala ama indirimli olarak satmayı planladıkları rakama ulaşınca indirimi kaldırmışlar.

Gerçekten stokları bitmiş olsaydı, sözüm olmazdı ama, SON 3 GÜN dedikleri halde indirimi kaldırıp fiyatı yükseltmeleri hoş olmamış. En azından son 10 ürün, son 5 ürün filan yazsalarmış keşke...

quote:

Orjinalden alıntı: Chaoss

quote:

Orjinalden alıntı: löpçük

pislik adamlar yaaa 3 gün var diyordu daha kampanyanın bitmesine!

Stoklar tükendiği için bitirilmiş kampanya , ben bugün bir ara baktığımda son 70 adet ürün diyordu,Mesai saati bittikten sonra stok tükendiği için böyle gösteriyor olabilir...

• kimsenin bu pda alma isteğiyle dolu gençleri cortlatmaya hakkı yok ereyon da bence iyi yapmadı ön teker hepsiburada piyasada mı diyecez şimdi.bence ereyon başkasına bağlılığını kaldırmalı bizi de güldürmeli
  • bir de beşer beşer alan olduysa onlarda ayıp etti onu söylemeyi unuttum
  • hepsiburadaya dün gece erken bitirdiklerinden dolayı isyan etmiştim adamlar şimdi stok bitti ayagına yatıyolar.dün akşam 550 ytl den satıyolardı çokmu alan oldu bu paradanda stok bitti işmdi.bunlar tam üçkagıtçı. bu adamlardan hiçbirşey almayıp ders vermek gerek insanları stoklarla satış fiyatlarıyla oynayarak saf yerine koyuyolarr
  • ürünü yerden yere vuranlar
    250 lira bile etmez deyip geri iade edenler
    şimdi bir adım öne çıksın

Artık 300 ytl ye 2. elde ürünü görebilirsiniz.
  • Aşağıdaki programı yükleyin bakın bakalım telefonunuz neler yapabiliyor

CREA MS 2 Wi-Fi SmartPhone

Spb Online 1.0 for SP
    Mobile TV, radio, news, weather, online games and on-device catalog combined in one application with breakthrough usability optimized for smartphones

Burdan İNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 22 Şubat 2009; 12:10:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: spyae

ürünü yerden yere vuranlar
    250 lira bile etmez deyip geri iade edenler
    şimdi bir adım öne çıksın

Artık 300 ytl ye 2. elde ürünü görebilirsiniz.

Aynen Demek ki neymiş? Kendini çok kurnaz sanıp da başkalarını enayi olarak görmeyecekmişsin. Yakınlarıma da aynı cihazdan almadığıma öyle pişmanım ki! Neyse,alıp kullanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.
  • spyae teşekkürler. biş i dicem arkadaşlar benim pc nin cd romu çalışmıyor. bu telefona nasıl program müzik atabilirim. telefonu usb ile pcye taktım flash olarak gördüü müziğide atıım fakat telefondan bir türlüü attığım müziği göremiyorum. şimdiden teşekkürler arkadaşalr yardımcı olursanız çok ssevinirim
  • Başlat tan dosya yöneticisini seç, orada UDisk e gel, bu harici depolama aygıtı olarak bilgisayarının gördüğü disk, hangi klasöre attıysan içinden müziği bulabilirsin.

Ayrıca activesync 4.5 i internetten de indirebilirsin microsoftun sitesinden, cd den yüklemen şart değil, böylece senkranizosyon olayını da çözmüş olursun, bulamazsan upload etmeye çalışırım.
  • Ne sikayet etmesi diyorsunuz. Firma istedigi zaman kampanyayi bitirir, istedigi zaman fiyati yukseltir. Burada musteri hicbir hak iddaa edemez. Ucer beser alanlara da helal olsun. Adamlar oyle bir gun degil bir hafta kampanya yaptilar. Aklini kullanan aldi, alamayanlar yaya kaldi...
  • dosya yöneticisini yok hocam başlattan giriyom dosya gezgini var am a içindede my picture my music my videos templates uacontents felan var. yardımların çok saol ya
  • Tamam işte dosya gezginine gir, ilk açıldığında en üst dizini göstermiyor olabilir, son açtığın yerde kalıyor çünkü, soldaki şeffaf seçme tuşunun oldupu yerde "yukarı" yazıyorsa oraya bas, en üstteki çubukta Aygıtım altında da \ olasıya kadar, böylece ilk dizine gelmiş olursun. İlk klasör Application Data olacak, aşağıya doğru in, yanında siyah kart gözüken klasör var U Disk yazıyor onu aç.

İtersen media playerı çalıştır, yandaki müzik tuşuna bas, menüden kitaplığa gel, sağ alttaki menüye gir 5 Kitaplığı güncelleştir e gel, böylece otomatik olarak bütün müzik dosyalarını tarayacak e kitaplığa ekleyecek, sonra bitti ye bas, media plşayer da tekrar kitaplığa gel, müziğimi seç, tüm müzikleri seçtiğinde bütün müzikleri göreceksin, alarm ve telefon sesleri de burada olabilir, dilersen onları kitaplıktan silebilirsin.

Daha kolay bir yöntem olarak da, yine media player ı aç, kitaplıkta çalma listelerimi seç, sonra menüden 4 Kitaplıka gel yanda 1 Aygıtım 2 U disk olacak oradan 2 yi seç, yine müziğim > tüm müzikler dersen UDisk e attığın tüm müzikler listelenir.

• sonsuzFB çok çok teşekkürler zaman ayırıp yardımcı olduğun için. yukarı diyince teni menüde görünür oldu. emeğine sağlık
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.