Şimdi Ara

CREA MS 2 Wi-Fi SmartPhone (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
2
Favori
39.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: acar85

millet nerdesiniz telefondan memnun kaldınızmı.şahsen kaldım ben.fakat program ve oyun bulmakta zorlanıyorum:( bildiğiniz ii bi site varmı

daha önce de arkadaşlar vermişti:

www.cepforum.com

http://www.ipaqim.com (hp ipaq 514 programları uyumlu denediğim kadarıyla)

• Program soran arkadaşlar bir önceki sayfada kalan mesajımı tekrar veriyorum, özel bir isteğiniz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzFB

Dell Axim x51v kullanıcısı olarak fiyatını görünce dayanamayıp aldım, 3 gündür kullanıyorum, gayet memnunum. Kendi menüsü ve flashhome arayüzü çok şirin, faklı bir uygulama da yükledim, telefon dışında kullanacağımda onu aktif hale getiriyorum, kısa yollar ve task managerı içinde olduğu için oldukça kullanışlı, ama telefon olarak kendi menüsü en kullanışlısı gibi geliyor şimdilik.

Aşağıdaki programları yükledim, bir de kodek paketi kurdum.

Kai mp3 alarm clock alarm sorununu çözecek gibi, istediğiniz kadar mp3 ü (u diskte de olsa) alarm olarak ayarlayabiliyorsunuz. Tek sorun telefon kapalı iken program çalışmıyor, yani alarmı kullanmak için telefonun açık olması gerekiyor. Benim gibi geceleri telefonunu açık tutmayanlar için sorun olabilir, ama telefon özelliğini kapatarak hem şarjdan tasarruf edip hem de rahatsız edilmemeyi sağlayabilirsiniz.

Alarm konusunda farklı çözümler de denedim , ama nedense pek bir verim alamadım.

CorePlayer
    DataViz Documents to Go
    Kai Mp3 Alarm Clock
    PocketMax phone Alarm Sp 1ç14ç1
    Resco Explorer 2007
    Smart Movie
    abcTaskManager
    Celetask
    Tcpmp

yukarıdaki programları rapide yükledim, umarım işinize yarar.

http:/****.com/files/200850259/crea_ms.rar

PDF dosyaları için adobe u kullanmak pek hoşuma gitmedi başka bir alternatif buldum.

Özellikle sayfa sayısının çok olduğu ve dosya boyutunun büyük olduğu pdf lerle sorun yaşayanlar için ilaç gibi bir çözüm.

Repligo Pdf Mobilizer diye bir program, 100mb lık bir pdf dosyasını 2 mb tan daha küçük hale getiriyor, üstelik kendi viewerı ile çok hoş bir şekilde görüntüleyebiliyorsunuz, font büyüklüğünü seçmeniz yeterli, tam ekranda kolaylıkla okuyorsunuz, adobe daki gibi sayfada kaydırma vs. yapmanıza gerek kalmıyor.

Mobilizer'ı pc nize kurudktan sonra, viewer'ı da telefonunuza kurmanız gerekiyor, böylece convert ettiğiniz dosyaları okuyabilirsiniz.

iyi okumalar.

http:/****.com/files/200855812/ReplingoPDF.rar

PocketPc için olanını da PDAye yükledim, isteyen olursa onu da upload ederim.

Umarım diğer arkadaşlar da paylaşımlarıyla katkıda bulunurlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: kadirizm06

quote:

Orjinalden alıntı: acar85

millet nerdesiniz telefondan memnun kaldınızmı.şahsen kaldım ben.fakat program ve oyun bulmakta zorlanıyorum:( bildiğiniz ii bi site varmı

daha önce de arkadaşlar vermişti:

www.cepforum.com

http://www.ipaqim.com (hp ipaq 514 programları uyumlu denediğim kadarıyla)

ek olarak
    http:// w w w. m p x.ge n.t r/
    buralarda faydalı konular mevcut

ayrıca torrent program arıyorum wm6 için
    symbian 60 lar için var wm 6 için stabil birşey yok
    tek bulduğum win mobile torrent oda hatalı amıyo çalışmıyo sorunlu yani :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRaMbLeN -- 24 Şubat 2009; 0:02:46 >

• Burda yayınlanan bütük programları indirdim ama henüz 1 tanesini bile kurmayı beceremedim. Bu indirdiğimiz programları telefonun neresine atıcaz nasıl kurucaz ? Üstün körü anlatan olursa sevinirim.
  • http://forum.ppcwarez.org

Smartphone bölümü de var sitenin, PDA ve PPC ile ilgili neredeyse herşeyi bulabilirsiniz.
  • 2 tür prg. kurma şansın var

eğer dosya uzantısı .cab ise bunu elefona Udiske atıp telefondan çalıştırıp kurabilirsin.

.exe şeklinde olanları da , telefonunu activesync ile bağladıktan sonra , pc de çalıştırıp kurulum adımlarını ok leyip devam ettiğinde, telefonda uygulamayı nereye yükleyeceğini soran mesaj gelecek onu ok leyip kurabilirsin.

Kurmadan çalışan progamları da klasör olarak istediğin yere at telefonunda sonra telefondaki dosya gezgininden bul ve çalıştır.

Bazı programları telefonun kendisine (aygıt) a kurman gerekebiliyor, ama çoğunu Udiske kurmanda sorun olmuyor. Theme gibi sisteme ilişkin programları aygıta kurmanı tavsiye ederim, sözlük oyun gibi uygulamaları udiske kurabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzFB

2 tür prg. kurma şansın var

eğer dosya uzantısı .cab ise bunu elefona Udiske atıp telefondan çalıştırıp kurabilirsin.

.exe şeklinde olanları da , telefonunu activesync ile bağladıktan sonra , pc de çalıştırıp kurulum adımlarını ok leyip devam ettiğinde, telefonda uygulamayı nereye yükleyeceğini soran mesaj gelecek onu ok leyip kurabilirsin.

Kurmadan çalışan progamları da klasör olarak istediğin yere at telefonunda sonra telefondaki dosya gezgininden bul ve çalıştır.

Bazı programları telefonun kendisine (aygıt) a kurman gerekebiliyor, ama çoğunu Udiske kurmanda sorun olmuyor. Theme gibi sisteme ilişkin programları aygıta kurmanı tavsiye ederim, sözlük oyun gibi uygulamaları udiske kurabilirsin.

Hemen denicem çok teşekkür ederim. Takıldığım bi yer olursa yine sorarım hocam.

• Arkadaşlar telefon Hepsiburada da stoklara girmiştir. Son 25 gün diyor ama aldanmayın yine:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dewre

Arkadaşlar telefon Hepsiburada da stoklara girmiştir. Son 25 gün diyor ama aldanmayın yine:)

1 saatte stok tükendi 8. ürün tarafımdan alındı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpertunga

quote:

Orjinalden alıntı: dewre

Arkadaşlar telefon Hepsiburada da stoklara girmiştir. Son 25 gün diyor ama aldanmayın yine:)

1 saatte stok tükendi 8. ürün tarafımdan alındı

Son 2 üründen birini ben aldım. Son ürün mdür yoksa bir önceki midir bilmiyorum. (Arkadaşıma aldım:) )

• telefonu yeni alanlara bir sorum var,
    bilgisayarlarla bağlantıyı kurduğunuzda telefon hafızasında ne kadar boş yer gözüküyor?
    kontrol edip, geri dönebilen olur umarım
  • ya arkadaşlar bu telefona program arşivini nerden bulucaz bi yardımcı olan olabilirmi?opera mini falan lazım

bide bu voip yada skype programıda lazım crea ms 2 için tabii yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden
  • Arkadaşlar alıp da beğenmeyen satacak varsa bana pm atsın lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: antony_costa

ya arkadaşlar bu telefona program arşivini nerden bulucaz bi yardımcı olan olabilirmi?opera mini falan lazım

bide bu voip yada skype programıda lazım crea ms 2 için tabii yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden

arkadasim skype son surum 2.5 cihaz da takilmalara neden oldugu icin 2.2 versiyonu yuklemeni tavsiye ederim sorunsuz konusabilirsin bu versiyon ile
    skype v2.2.036

sip hesabı ile voip aramalari yapmak icin agephone mobile kullanabilirsin.

AGEphone.mobile.2.75 Turkce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seagleye -- 9 Mart 2009; 16:35:50 >

• teşekkür ettim dostum çok saol ya
  • arkadaşlar FULL kutu içerigi ile telefonu almak isteyenler aldıgım fiyattan veriyorum yer ankara. şehir dışından almak isteyenlerede kargolama yapılır. telefon aldıgım gibi durmakta program vs yüklemesi yapılmamıştır.yetişen alır.iletişimler pm ile . fiyat 250ytl pazarlık yapmayınız .gittide bile fiyatlar 350 görüyyor. ugraşmak istemiyorum başka sitelerde.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Crea ms 2 yi bende aldım. Ancak sizlere danışmak istediğim bir sıkıntı var. Cihazı evde laptop ile bağlandığım modeme (flynet) bağlayamıyorum. Laptopla sorunsuz internet erişimine rağmen Smartphone kablosuz ağı görüyor, ancak bağlanmıyor. Modemimde herhangi bir şifreleme yapmadım. Bunun üzerine cihazı dışarıda başka kablosuz ağlarda denemeye karar verdim ve cihaz sorunsuz bağlanıyor. Ancak ne yazıkki evimde bağlanamıyorum. Sanırım modem ayarlarımla ilgili bir sıkıntı mevcut. Aynı sıkıntıyı yaşayarak çözüm bulan ya da konu ile ilgili destek olabilecek arkadaşların yanıtlarını bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quality7

Merhaba Arkadaşlar,
    Crea ms 2 yi bende aldım. Ancak sizlere danışmak istediğim bir sıkıntı var. Cihazı evde laptop ile bağlandığım modeme (flynet) bağlayamıyorum. Laptopla sorunsuz internet erişimine rağmen Smartphone kablosuz ağı görüyor, ancak bağlanmıyor. Modemimde herhangi bir şifreleme yapmadım. Bunun üzerine cihazı dışarıda başka kablosuz ağlarda denemeye karar verdim ve cihaz sorunsuz bağlanıyor. Ancak ne yazıkki evimde bağlanamıyorum. Sanırım modem ayarlarımla ilgili bir sıkıntı mevcut. Aynı sıkıntıyı yaşayarak çözüm bulan ya da konu ile ilgili destek olabilecek arkadaşların yanıtlarını bekliyorum.

Aynı sorun bende de işyerimde etraftaki bağlantıları yakalayıp sorunsuz bir şekilde bağlanıyo ama evdeki modemi mi görüyo fakat bağlanamıyo..modem ayarlarında bir hata yapıyoruz ama ne bende bilemiyorum..Bu arada benim modem ttnet in verdiği kablosuz modem exper kablosuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmedoff

telefonu yeni alanlara bir sorum var,
    bilgisayarlarla bağlantıyı kurduğunuzda telefon hafızasında ne kadar boş yer gözüküyor?
    kontrol edip, geri dönebilen olur umarım

udisk........................................................ 1,55 Gb
    Telefondaki toplam depolama alanına ise.......131.74 Mb yazıyo
  • Cihaz az önce elime geçti. mouse ve iki yanındaki ufak tuşlar çok hassaslar. Şekil olarak çok güzel. Alışmam biraz zaman alacak sanırım. Genel görüntü itibariyle benden geçer not aldı.

@seagyle
    program içi teşekkür ederim. umarım çalıştırabilrim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.