Şimdi Ara

CREA NW5-72E Kararsızım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

# NW5-72E
    # EKRAN 15.4" WXGA (1280x800) w/1.3 MP WebCam
    # İŞLEMCİ Intel Core2Duo 7250 (2.0 Ghz 2MB 800FSB)
    # İŞLETİM SİSTEMİ Windows Vista Home Basic
    # EKRAN KARTI 256MB Intel X3100 PCI-E OB
    # HARD DİSK 160 GB Harddisk
    # RAM DIMM1 2GB RAM DDR2
    # OPTİK SÜRÜCÜ DVD Super Multi
    # PİL 6 Cell Li-Ion Pil
    # KLAVYE TR Q Klavye
    # WIRELESS 802.11b/g 54Mbit Kablosuz Erişim
    # BLUETOOTH Bluetooth, HDMI Port
    # Webcam 1.3 MP WebCam
    # KART OKUYUCU 4-in-1; RS-MMC/MMC/Mini SD/MS/MS PRO
    # Ethernet 10/100 Ethernet
    # I/O PORTS 3XUSB Port, Kulaklık/hoparlör/ses çıkış jakları, Mikrofon jakları, Ses giriş jakı, Harici VGA port, Ethernet (RJ-45) port, Modem (RJ-11) port, AC adaptör için DC-in jakı
    # AĞIRLIK 2,3 Kg
    # AKSESUAR Targus Çanta

KDV Dahil 1.556,04 YTL

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72384#tablnk

Almayı düşünüyorum ama Bilmiyorum biraz çekimserlik var CREA NW5-72E Notebook hakkında forumlarda ne bir olumsuz nede olumlu yorumlar var :S Kullanan ark. lar varmı yada 1.500 ytl ye kadar bi notebook önerirseniz sevinirim.

• ASUS F3SR200DV INTEL CORE 2 DUO T7250 2GHz 2GB 160GB KAMERALI ATI X2400 MSVISTA TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR

ilk mesajımdaki crea ile aynı özellikler hemen hemen yanlız benim kafama takılan ekran kartları diğer özellikleri gayet iyi zaten aynıda bu konuda biraz bilgi verebilirmisin? ve bir şey daha sormak istiyorum Asus F3SR200DV :) tuş takımı nasıl? bazı notebooklarda Enter tuşu backspace tusu gibi gıcık oluyorum :) ve ok tuşları kücük sinir oluyorum onlara :)
  • crea nın ekran kartıyla yeni oyunları oynaman zor hatta imkansız(cod4, crysis gibi).ben a8je ile o oyunları rahat bitirdim.(x1450 ekran kartı)x2400 bunun yenisi olduğuna göre piyasadaki hiçbir oyunda sıkıntın olmaz.kalite konusuna girmiyorum bile

edit:klavyesi senin istediğin gibi olması lazım resimlerinde öyle gözüküyor.tam emin değilim ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 24 Nisan 2008; 2:35:32 >
  • teşekkürler canozpinar ben biraz daha araştıramaya devam edim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.