dostum resim harika ama eutelsatı yazmamışsın hangisi ki ??
quote:
Orjinalden alıntı: mastor1
Resim daha açıklayıcı olabilir. Astra LNB si Eutelsat LNB nin ters tarafında olacak
Thai-fun dostum
Bu resimde digitürkün olduğu eutelsat 7 derece east yok ama olsaydı hotbird ile sirius arasında olacaktı. Senin çanakta hotbird LNBsi merkezdedir, bu resme göre senin eutelsat 7' LNBsi ise hotbird LNB sinin sağ tarafında yapışık duruyor olmalıdır.
Şimdi resme göre hotbird LNB sinin sol tarafına yeni bir astra LNB si ilave etmelisin, ama ilave ederken basit bir uydu bulucu ile LNB pozisyonu max. alışa ayar yapılmalı.
Resimde görüldüğü gibi astra 19' hotbird'e sol tarafta bitişik durumda sen de aynısını yapmalısın, kolayca sonuç alacağından eminim çünkü astra da çok güçlü geliyor.
kolay gelsin
çok teşekkür ederim dostum, yapacağım bunu bakalım nası olacak...
quote:
Thai-fun dostum
Bu resimde digitürkün olduğu eutelsat 7 derece east yok ama olsaydı hotbird ile sirius arasında olacaktı. Senin çanakta hotbird LNBsi merkezdedir, bu resme göre senin eutelsat 7' LNBsi ise hotbird LNB sinin sağ tarafında yapışık duruyor olmalıdır.
Şimdi resme göre hotbird LNB sinin sol tarafına yeni bir astra LNB si ilave etmelisin, ama ilave ederken basit bir uydu bulucu ile LNB pozisyonu max. alışa ayar yapılmalı.
Resimde görüldüğü gibi astra 19' hotbird'e sol tarafta bitişik durumda sen de aynısını yapmalısın, kolayca sonuç alacağından eminim çünkü astra da çok güçlü geliyor.
kolay gelsin
Merakla bekliyorum.....
quote:
Resim daha açıklayıcı olabilir. Astra LNB si Eutelsat LNB nin ters tarafında olacak
Yav arkadaşlar cahilliğime verin. 1 çanağa LNB takarak birçok uydu frekansını izleyebiliyoruz mu yani??
izlemek istediğin uyduların aralarındaki yayın açısı 1 çanağın kapsamına girecek kadar küçükse evettt..
Hotbird, eurosat ve türksat bir çanakla olur mu? Bir de ben bu forumda dağıldım yav. Dün geceden beri okuyorum. Yok Linux tabanlı receivr'lar,yok güncellemeler falan.. Benim bildiğim uydu + çanak vardı. Takıyordun izliyordun.
hotbird eutelsat olur türksat ayrı olmalı..
Slm yukarda görünen fotorafda 4 lnb olur ufak bi ince ayarla 4 uydu yerine 5 uydu seyredilebilir eutelsat ve sirius aynı lnb ile seyredebilirsiniz sadece eutelsat üzerinden türkiyede çeken sirius frekanslarını mauel olarak elle girmeniz gerecek ince ayarı bu işlerle anlayan birisi yapabilir.
Dün Teknosaya Crea almaya gittim fiyat 600 YTL idi.Sitesinde ise 499YTL/9 taksit.Arada 100 YTL fark var.Bu fark için kıl oldum.Sipariş işine de girmek istemiyorum.Almadan çıktım.Nasıl olsa bir aya kalmaz düşerler internetteki fiyatına.
satış sitelerinde crea için 410-420 ytl lik fiyatlar vardı, onlara bakmak iyi olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: jedimax
Dün Teknosaya Crea almaya gittim fiyat 600 YTL idi.Sitesinde ise 499YTL/9 taksit.Arada 100 YTL fark var.Bu fark için kıl oldum.Sipariş işine de girmek istemiyorum.Almadan çıktım.Nasıl olsa bir aya kalmaz düşerler internetteki fiyatına.
quote:
bende dün(cmt) teknosaya gittim..bizim buradaki turan güneş bulvarında olan..fiyat 499ytl idi..bende acayip gaza geldim diyebilirim..9 taksit yapıyorlar bende 3 taksitle almayı düşünüyorum bu hafta olmadı diğer hafta..evet sitelerde daha ucuza ama ben nakit alamayacağım için ancak teknosa dan alabiliyorum..nakit alacaklar kesinlike bu fiyattan aşağıya bulaiblirler..
bence sen o teknosaya git oradakileri aydınlat.arayıp sorsunlar..belki fiyatı güncellemeyi unutmuş olabilirler..
Mersin'de üç Teknosa var ve sadece birinde 1 adet var.Yani bulunmaz Bursa kumaşı.Koskoca şehirde başka yerde yok.Eğer tüm Teknosa mağazalarında aynı ürünü aynı fiyattan satma zorunluluğu varsa,o zaman 499/9 a vermeleri lazım.Yanılıyormuyum.
haklısın dostum, bence müşteri hizmetlerine bi başvur veya mağazada müdür ile görüşmek iste falan geri adım atabilirler. gold da da vardı bi bak istersen..
quote:
Mersin'de üç Teknosa var ve sadece birinde 1 adet var.Yani bulunmaz Bursa kumaşı.Koskoca şehirde başka yerde yok.Eğer tüm Teknosa mağazalarında aynı ürünü aynı fiyattan satma zorunluluğu varsa,o zaman 499/9 a vermeleri lazım.Yanılıyormuyum.
bende dün akşam istanbul-haramidere teknosa ya ugradım crea HD uydu 499 ytl..Müşteri hizmetlerini aradım tüm mağazalarımızda fiyatlar aynıdır değiştirme gibi bi olay yok fiyatlarda dediler..Büyük olasılıkla fiyatlar güncellenmemiştir yetkilileri bu konuda uyarırsanız yada teknosanın müşteri hizmetlerini arayıp şikayette bulunursanız kısa sürede sorunun çözüleceğine eminim..MH no: 4440078
DÜn (pzt) Teknosaya tekrar gittim,Sizlerin aktardıklarını onlara söyleyince Hemen itiraz edemeden fiyat güncellemesi yaptılar.Bonusa 499/6 taksit yaptılar.Benq Mp610 projeksiyona bağladım.Önceden next receiverle compozitten bağlıyordum şimdi Crea ile component to vga kabloyla bağlıyorum.SD yayınlardaki görüntüdeki can sıkıcı parazitlenme kayboldu aldığıma memnunun.Hd yayın daha denemedim.Şu an hotbirte çevrili çanağım.
quote:
Orjinalden alıntı: *deJavu79*
bende dün akşam istanbul-haramidere teknosa ya ugradım crea HD uydu 499 ytl..Müşteri hizmetlerini aradım tüm mağazalarımızda fiyatlar aynıdır değiştirme gibi bi olay yok fiyatlarda dediler..Büyük olasılıkla fiyatlar güncellenmemiştir yetkilileri bu konuda uyarırsanız yada teknosanın müşteri hizmetlerini arayıp şikayette bulunursanız kısa sürede sorunun çözüleceğine eminim..MH no: 4440078
Arkadaşlar CREA Uydu Alıcısı Türkiyede olan bir markamıdır. Başka ülkelerde bu marka varmı?
hayırlı olsun jedi, merak ettiğin yardımcı olabileceğim bişey olursa burdayım..
quote:
DÜn (pzt) Teknosaya tekrar gittim,Sizlerin aktardıklarını onlara söyleyince Hemen itiraz edemeden fiyat güncellemesi yaptılar.Bonusa 499/6 taksit yaptılar.Benq Mp610 projeksiyona bağladım.Önceden next receiverle compozitten bağlıyordum şimdi Crea ile component to vga kabloyla bağlıyorum.SD yayınlardaki görüntüdeki can sıkıcı parazitlenme kayboldu aldığıma memnunun.Hd yayın daha denemedim.Şu an hotbirte çevrili çanağım.
quote:
Orjinalden alıntı: *deJavu79*