Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Crea Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
5
Favori
108.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• dostum,
    başlıktaki tek resimlerim bunlar değil atv de var,
    çekimler1 metreden yapıldı daha yakından çekersem pikseller görünmeye başlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

dostum,
    başlıktaki tek resimlerim bunlar değil atv de var,
    çekimler1 metreden yapıldı daha yakından çekersem pikseller görünmeye başlar..

dostum ,Resimlerdeki televizyon 32' 1368*768 çözünürlüklü Toshıba'da Crea Uydu alıcısından gelen görüntülerde pikselleri fotograf çekerken gerçekten görüyormusunuz öyleyse ben cevabımı aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz096

Arkadaşlar CREA Uydu Alıcısı Türkiyede olan bir markamıdır. Başka ülkelerde bu marka varmı?

Thai-Fun ,

Bu sorumun cevabını biliyormusunuz.
  • ürün linkini verdiğim kore firmasının ürünü,
    Türkiyede kont tarafından ithal edilip satılıyor.

http://arion.co.kr/global/product/product_view.php?idx=60&l_code=2&m_code=6&gubun=03&subImg=navi_on_03_01

quote:

quote:

Arkadaşlar CREA Uydu Alıcısı Türkiyede olan bir markamıdır. Başka ülkelerde bu marka varmı?

Thai-Fun ,

Bu sorumun cevabını biliyormusunuz.

• Teşekkür ederim.Darısı almayanlara.Daha cihazı inceleme fırsatım olmadı.Malum projeksiyonu kur,kaldır pek pratik değil.Dev ekrana alıştım ki sorma.Plazma Lcd beni kesmiyor artık.

hayırlı olsun jedi,
    merak ettiğin yardımcı olabileceğim bişey olursa burdayım..
  • Benim cihazdaki yazılım şöyle:

Bellenim versiyonu :KONH106S8000HDCI
    Başlatma sürümü:1.2.4
    Son yükleme :Apr 12 2007 (build #0)
    Crea sitesindeki yazılım da sanırım bu.
    Merak ettiklerim:
    1.Sizin cihazlardaki versiyon nedir?
    2.Daha yeni bir yazılım bulan var mı?
    3.Bulduysanız yeni yazılımın avantajları nedir?
    4.Yazılımı kendimiz yüklersek garanti ölür mü?
    selamlar.
  • bendeki yazılım da aynısı ama ben kendim yükledim. garantisi ölmez servisi ile konuşmuştum.
    bu yazılımın eskisine göre avantajı kanal düzenlemede ve save etmedeki dengesizlikler ve kilitlenmeler düzeldi,
    kanal geçişi eskiye nazaran biraz daha hızlandı.
  • bu ürünü fiyatı 385YTL düşmüş
    Bu kadar hızlı düşmesini beklemiyordum,ama amacım 350ytl almaktı.

http://www.internetcarsi.com/pinfo.asp?pid=13036

Acaba bu site güvenilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 13 Ekim 2007; 0:52:45 >
  • doğrusu siteyi hiç duymamıştım ama fiyat iyi, belki cepte para gidip ümraniye den alınabilir..
  • quote:

doğrusu siteyi hiç duymamıştım ama fiyat iyi, belki cepte para gidip ümraniye den alınabilir..

Selam,
    Ben de bu uydu alıcıyı almayı düşündüm ve gittigidiyor dan araştırma yaptım. Bir satıcı (spotuydu) bu ürünü 475 YTL den satıyordu.
    http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=4478896
    Ona özel mesaj gönderip yukarıdaki 385 YTL fiyatı gösterdim ve arada bir fark olmadığını bile bile sırf iş olsun diye sizin modelin farkı ne diye sordum. Bu sabah cevap geldi ve dilersem peşin fiyata 375 YTL ye bu ürünü bana satabileceğini söyledi. Adres istanbul olarak belirtilmiş. Dileyen arkadaşlar araştırıp 375 YTL ye elden alabilir.
    Bilginize...
    Koray Üstüner

• Hadi ya cok iyi haber.Tam adresinide verseymiş keşki.Gerci istanbulda değilim ama alıcaklar icin 375 YTL süper.
    quote:

Orjinalden alıntı: korayus

quote:

doğrusu siteyi hiç duymamıştım ama fiyat iyi, belki cepte para gidip ümraniye den alınabilir..

Selam,
    Ben de bu uydu alıcıyı almayı düşündüm ve gittigidiyor dan araştırma yaptım. Bir satıcı (spotuydu) bu ürünü 475 YTL den satıyordu.
    http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=4478896
    Ona özel mesaj gönderip yukarıdaki 385 YTL fiyatı gösterdim ve arada bir fark olmadığını bile bile sırf iş olsun diye sizin modelin farkı ne diye sordum. Bu sabah cevap geldi ve dilersem peşin fiyata 375 YTL ye bu ürünü bana satabileceğini söyledi. Adres istanbul olarak belirtilmiş. Dileyen arkadaşlar araştırıp 375 YTL ye elden alabilir.
    Bilginize...
    Koray Üstüner

• Arkadaşlar next 7500 hd uydu alıcının Crea üzerine bariz bir üstünlüğü var mı? Crea nın fiyatı nextin yarısı, aradaki bu fiyat farkına değer mi? Averaj bir kullanıcının tüm ihtiyaçlarını Crea karşılayabilir mi? Keşke şu özelliği de olsaydı diyeceğiniz bir durum söz konusu mu? Teşekkürler...
  • Merhaba,
    Crea yı al bence neden mi 2 sebepten,
    BİR Fiyat olarak 375 e bulunabiliyor üstte arkadaşlar yazmış, bu fiyata HD alıcı yok,
    İKİ Ortalama kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayabileceği gibi fazlası da var.
    Bu gibi yeni teknoloji işlerinde benim görüşüme göre ilk üründe ne kadar az ödersen o kadar iyidir çünki değiştirirken zararın az olur fazla üzülmezsin hızla yenileri çıkmakta ve fiyatlar düşmektedir.
    Beklemelimiyim dersen de beklemenin sonu yok hep daha iyi yenisi ve ucuzu çıkacaktır, senin o anki bütçeni sarsmıyorsa al ve tadını çıkar...
    quote:

Orjinalden alıntı: demircim

Arkadaşlar next 7500 hd uydu alıcının Crea üzerine bariz bir üstünlüğü var mı? Crea nın fiyatı nextin yarısı, aradaki bu fiyat farkına değer mi? Averaj bir kullanıcının tüm ihtiyaçlarını Crea karşılayabilir mi? Keşke şu özelliği de olsaydı diyeceğiniz bir durum söz konusu mu? Teşekkürler...

• quote:

Merhaba,
    BİR Fiyat olarak 375 e bulunabiliyor üstte arkadaşlar yazmış, bu fiyata HD alıcı yok,
    Bu gibi yeni teknoloji işlerinde benim görüşüme göre ilk üründe ne kadar az ödersen o kadar iyidir çünki değiştirirken zararın az olur fazla üzülmezsin hızla yenileri çıkmakta ve fiyatlar düşmektedir.
    Beklemelimiyim dersen de beklemenin sonu yok hep daha iyi yenisi ve ucuzu çıkacaktır, senin o anki bütçeni sarsmıyorsa al ve tadını çıkar...

Dostum yeni modeller gelecek yakında.Zaten fiyatı da pek ucuz değildi olması gerekenden bile pahalı şu an.
    Sadece uyanık bir firmanın pazardaki boşluğu farkedip pazara sunduğu içi boş bir cihaz crea.
    Yeni modellerinde paylaşım, kayıt, çift tuner,USB portu,DVD kayıt ve HDMI yeni sürümlerinin desteği olursa crea da pazarda tutunabilir.Crea fiyatıyla türkiyede satar çünkü neyin ne olduğunu ne işe yaradığını bilmeyen bir sürü tüketici var.Cennet vatanımda.Gerçek HD uydu alıcısı neymiş yakında göreceğiz.

• Dostum, daha teknik yazarsan sevinirim, sen bu cihazı inceledin mi ne eksikleri var biliyor musun ?
    benim kendi incelememde koyduğum linklere ve alıntı yazılara baktın mı?
    bu cihaz olması gerekenden pahalı ne demek kaç olmalıydı sen söyle o zaman,
    ben zamanında diğer uydular ile bunun ne eksiği var diye sormuştum ve çok bilgili hiçbir uyducu arkadaş çıkıpta bişey diyememişti,
    eğer senin böyle ciddi bi incelemen varsa ortaya koy bizde öğrenelim,
    eğer boş konuşacaksak bence de taş gibi cihaz bu fiyata bu performans harika der çıkarım işin içinden..

quote:

quote:

Merhaba,

Dostum yeni modeller gelecek yakında.Zaten fiyatı da pek ucuz değildi olması gerekenden bile pahalı şu an.
    Sadece uyanık bir firmanın pazardaki boşluğu farkedip pazara sunduğu içi boş bir cihaz crea.
    Yeni modellerinde paylaşım, kayıt, çift tuner,USB portu,DVD kayıt ve HDMI yeni sürümlerinin desteği olursa crea da pazarda tutunabilir.Crea fiyatıyla türkiyede satar çünkü neyin ne olduğunu ne işe yaradığını bilmeyen bir sürü tüketici var.Cennet vatanımda.Gerçek HD uydu alıcısı neymiş yakında göreceğiz.

• Dostum cihaz da teknik olarak anlatılacak bir şey yok ki. Standart uydu alıcılardan farkı sadece Tuner ve HDMI video arabiriminin olması.Bence cihazın + bir özelliği yok öyle aman aman vay be denecek.
    Pazara daha gerçek teknik cihazlar gelmedi.

Geldiklerinde teknik yönlerini ve becerilerini forumda paylaşırız.
  • Dostum HD Uydu Alıcısında Teknoloji kullanılan malzeme ve iş gören yazılım ile bir bütünlük sağlıyor günümüzde.

Yakında bu cihazlar beklentilere cevap verecekler.

Taş değil çelik desenizde burası forum.
  • Bence yorumunuz son derece tutarsız,
    Yani sizin dediğinize göre bu cihaza iyi bir cihaz değil bekleyin diyecek kadar veri var,
    diğer model ve çok daha pahalı marka ve modellere ise iyi denecek veri yok..
    aman aman vay be denecek cihazların fiyatları belli, her cihazın özelliğine göre fiyatı vardır ve buna fiyat/performans denir.
    Ben fikrimi söylüyorum 375 ytl fiyata bu performansta cihaz yok.

Eğer çok bilgiliyseniz siz teknik yetersizliklerini yazın öğrenelim. Bu kadar tutarsızlığa bekleyin yakında gelecek diye bir cevap yazaacaksanız da hiç yazmayın foruma hiç yararı yok bunların.
    Benim birkaç sayfa boyunca yazdığım olumlu ve olumsuz tesbit ve paylaşımlarımı okuduğunuzu bile sanmıyorum bu kadar yüzeysel cevabınıza bakarak..

quote:

Dostum cihaz da teknik olarak anlatılacak bir şey yok ki. Standart uydu alıcılardan farkı sadece Tuner ve HDMI video arabiriminin olması.Bence cihazın + bir özelliği yok öyle aman aman vay be denecek.
    Pazara daha gerçek teknik cihazlar gelmedi.

Geldiklerinde teknik yönlerini ve becerilerini forumda paylaşırız.

• Dostum siz yazmaya devam edin.
    Eminim yazacak daha çok şey vardır crea da ve sizi tatmin de ediyordur.
    Beklenti ve istekler farklı, Fiyat ve Performans beklentiside.
    Forumda bunların paylaşıldığı özgür ortamlar.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.