Şimdi Ara

Crea Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
5
Favori
108.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Thai-Fun inceleme için teşekkürler.yalnız bi konuda bi ricada bulunucam." monitör" forumunda lcd monitörü hdmi çıkışlı receivera bağlayınca direkt olarak tv izleyebiliyorsunuz dediler.yani haricen,tv kartı veya bir bilgisayara gerek kalmıyor dediler.acaba bunu siz denediniz mi?denemediyseniz denemeniz mümkün mü?
  • Denemedim dostum HDM-DVI çevirici kablo ile veya direk HDMI girişe sahip monitör ile denemek gerekli,
    ama benim için çok zor bu ,
    söz vermemekle birlikte denersem yazarım sana..
  • Crea sonuçta bir Uydu üretici markası değil. Hatta bir marka bile değil bence. Uzakdoğuya mal yaptırıp üzerine isimlerini yazan bir firma. Hakkını yemeyelim 10. sınıf mal yaptırmıyorlar ve bence Türkiye'de fason üretim yaptırıp isim yazan en kaliteli firmalardan bir tanesi.

Sayın Thai-fun,

Crea'nın kalitesiz bir ürününü görmedim. Size bir sorum olacak. Bu cihazın muadil cihazı nedir? Yani bu cihazda hangi board kullanılmış ve kullanılan board'un yazılım desteği ne alemde? Eğer varsa yazılımları ne sıklıkla güncelleniyor? Yazılımlar sorunsuz çalışıyor mu ? Bu sorularıma cevap verebilirseniz sevinirim.

Eğer yazılım desteği iyi olan ve piyasada kabul gören bir board kullanılmış ise 500 milyona bedava ama yazılım desteği sıfır ya da yetersiz ise 50 milyona verseniz alınmaz...Bilmem anlatabildim mi?

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

Denemedim dostum HDM-DVI çevirici kablo ile veya direk HDMI girişe sahip monitör ile denemek gerekli,
    ama benim için çok zor bu ,
    söz vermemekle birlikte denersem yazarım sana..

teşekkürler @Thai-Fun..denersen haberini beklerim.
  • Bu cihaz Arion 8000 HDCI ile tamamen aynı.

Crea nın yazılımı Nisan 2007 tarihli ama Arion un Almanya sitesinde en az 4 tane daha güncel yazılım var. En sonuncusu geçen hafta çıktı. Ben yükledim, şu anda cihaz kendini Arion sanıyor ama gayet güzel çalışıyor. Son yazılımla uydudan da güncelleme yapabiliyor. Emu desteği bunda yok (ekim tarihli yazılımda varmış).
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

@Thai-Fun inceleme için teşekkürler.yalnız bi konuda bi ricada bulunucam." monitör" forumunda lcd monitörü hdmi çıkışlı receivera bağlayınca direkt olarak tv izleyebiliyorsunuz dediler.yani haricen,tv kartı veya bir bilgisayara gerek kalmıyor dediler.acaba bunu siz denediniz mi?denemediyseniz denemeniz mümkün mü?

Eğer LCD monitörünüz HDCP destekli ise sorunsuz izlersiniz. HDMI çıkışlı dvd playeri dvi-hdmi kablo ile lcd monitöre bağladığımda orjinal dvdleri seyredemiyorum, ancak kopya dvd veya divxleri sorunsuz seyrediyorum. Tv yayınları bu şekilde korumalıysa ve monitörünüzde hdcp destepi yoksa izleyemezsiniz.
  • @teme teşekkürler.benim monitörde hdcp desteği var.ve dvi çıkış var.dvi-hdmi dönüştürücü alıp,bi de hdmi çıkıilı receiver alıp izleyebilirim yani değil mi?bu dediğimi receiver ile siz denedinizmi?
  • O receiverden bende yok dvd player ile denemiştim. Zaten monitörünüzde hdcp desteği olduktan sonra herhangibir hd ready tv den farkı kalmıyor.
  • http://arion.co.kr/global/

bi inceleyin, ben gsyet memnunum..
  • Receiverı bugün Teknosadan aldım.Nisan yazılımı yüklü olarak geldi.Kanal düzenlemesi çok kötü her bir kanalı tek tek taşıyabiliyorum.Eski recevırımda toplu halde taşıyabiliyodum. Kanal düzenlemenin başka bir yolu var mı?
    Scartla LCD tvye bağlı SD receiverda televizyonun teletext yayınlarını alabiliyordum. HD receiverı HDMI ile LCD'ye bağladım ve televizyonun teletekst yayınlarını göstermiyor.TV kumandasına bastığımda teletext yayını yok mesajı veriyor.Sadece receiverdan teletext yayınlarını alabiliyorum.Bu durum norlmalmidir.?

Eski receiverım Goldmaster 14400 ve görüntüleri çok güzeldi.Ben HD receiver iler SD arasında çok fark göremedim.
  • Hiç HD yayın aldınız mı ??
  • Astra 1L'deki yayınları izledim.Hd yayınları formda anlatılanlardan takip ediyordum. Receiver almadan önce izlememiştim.Beklediğim gibi olmadı diyebilirim.Daha iyi bekliyordum. SD yayınları ise eski receiver daha net veriyordu bence. Teletext yayınlarıyla ilgili görüşleriniz nedir?
  • Vala benim teletext ile pek işim olmadı ve denemedim,
    ama eutelsat taki Promo HD yayınlar gayet güzel bana göre zaten resimleri var bu başlıkta belki bakmışsındır...
  • Receivera keyleri girdiğimde HD suisse'i açıyor ve görüntüler Astra 1L'deki kanallardan daha güzel.
  • Dostum bu kanal hangi uyduda, ben bulamadım da..

quote:

Orjinalden alıntı: apocalytyco

Receivera keyleri girdiğimde HD suisse'i açıyor ve görüntüler Astra 1L'deki kanallardan daha güzel.
  • Hot Bird 8 13.0°E 12399 H tp 85 SR:27500 FEC:3/4 DVB MPEG-4/HD Viaccess 2.3 Viaccess 2.6
  • Teşekkürler, sadece taramak yeter mi yoksa key de girmelimiyim,
    Bi PM atarsan sevinirim..
  • Maçlar ve hd görüntüye merak sardım ama ne diyeyim heveslendim ole kaldım resimler silinmiş d.türkü aradımama yayınları sadece kendı receiverları ile alındıgını söylediler ve sadece ticari üyelikler için istanbulda dağıtıldığını şu anda onunda olmadığını yayının olduğunu ama çokkısa bir süre içinde hem ticari hemde bireysel kullanıcılar için paketlerin açıkanacağını söylediler.
    En azından merakımı gidermek için maç resimleri elinde olan arkadaşalrdan rica ediyorum bir daha yükleyebilirmisiniz.
  • digitürk diğer kanallarda da HD yayına başlamışş

http://tr.kingofsat.net/hdtv.php
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.