Şimdi Ara

Crea Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
5
Favori
108.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ay arion yeni bir uydu alıcı tanıtmıştı Telesatellite yeni sayısında. Sanırım kodu 4000hdci olmalı. Isıl yönetim problemini bir fanla halletmişler. Dergi yere göğe sığdıramamış ama reklam verenlerin ürünleri övülmek zorunda kalınıyor maalesef...

Anlayacağınız Crea'da yakında yeni bir model görebiliriz ...
  • up
  • thai fun kardeş meraba. crea'yı taktıktan sonra apartmanın ortak lnb si üzerinde de değişiklik yapmak gerekiyor mu. full hd lnb diye satılan lnb ler aldatmaca mı yoksa?
  • hayır gerekmez,
    ben bugüne kadar FULL yada HD Ready LNB duymadım,
    standart LNB ile ben HD yayın alabiliyorum..
  • 1. Bu ürün için Sharp markasının resmi bir HD bildirimi yok,
    2. Ben standart uydu alıcımla HD yayını gayet güzel alabiliyorum.
    3. Tabii ki LNB ler kalite kalitedir ama HD LNB olmadan HD yayın alamazsın diye bişey yok iddia eden varsa her türlü bahse varımm..
  • Ayrıca sayın floyd,
    size tavsiyen başkasının bilgisi ile yorum yapmayın, kendi bilginiz varsa açıklayın öğrenelim burası şuraya bi bakın yeri değil oraya baktım ve gördüğüm birisi falanca marka için HD LNB
    demiş ne olmuş nedir HD lnb biliyor musunuz, hadi onu geçtik LNB ne iş görür ki HD si olsun onu biliyor musunuz ?*

quote:

Orjinalden alıntı: floyd

http://urun.gittigidiyor.com/SHARP-UNIVERSAL-TWIN-LNB-FULL-HD_W0QQidZZ6855853

bu linke bi bakabilirmisiniz?

• HD lnb bir komedi. Daha öncede digital lnb ismi dolaşırdı piyasada.. Her ikiside ticari laf ebeliği.. LNB HD ile ilgili bir donanım değil. Hatta kabloyla beraber ilgili olmayan tek donanım parçası diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dec_chaos -- 7 Ocak 2008; 11:06:20 >
  • Yaa dostum, ağzına sağlık
    ne çok laf olsun torba dolsun yazan şu foruma..

quote:

Orjinalden alıntı: plcmn

HD lnb bir komedi. Daha öncede digital lnb ismi dolaşırdı piyasada.. Her ikiside ticari laf ebeliği.. LNB HD ile ilgili bir donanım değil. Hatta kabloyla beraber ilgili olmayan tek donanım parçası diyebiliriz.

• ben sadece soru sordum, amacım bilen arkadaşlardan bişeyler öğrenmek. bi şekilde full hd bir tv almış bulunduk, almaz olaydım. receiverı da bela oldu lnb'side çanağıda. her neyse benim tartışmaya filan niyetim yok. bu forumlada moralimi bozmaya hiç niyetim yok. zaten o mesajı attığım gece baya bi araştırdım, herkes bu full hd lnb işinin zırva olduğunu söylüyor. anyway thaifun kardeş gerginleşmeye gerek yok. bi daha sana soru da sormam merak etme. . hadi kalın sağlıcakla..
  • Dostum, bir önceki mesajında sormuşsun ben sana yazmışım yok öyle bişey diye ,
    sonra sen bana şu linke bakarmısınız diye yazmışsın, sana verdiğim bilgiyi araştıracaksan tabii araştır inanmak zorunda değilsin,
    ama madem böyle araştırma yapabiliyorsun neden bana linke bakın diyosun sen bak, başkası da senden öğrensin bişeyler.
    Biz burada bildiklerimizi anlatalım herkes faydalansın diye varız, gerilecek bişey yok..

quote:

Orjinalden alıntı: floyd

ben sadece soru sordum, amacım bilen arkadaşlardan bişeyler öğrenmek. bi şekilde full hd bir tv almış bulunduk, almaz olaydım. receiverı da bela oldu lnb'side çanağıda. her neyse benim tartışmaya filan niyetim yok. bu forumlada moralimi bozmaya hiç niyetim yok. zaten o mesajı attığım gece baya bi araştırdım, herkes bu full hd lnb işinin zırva olduğunu söylüyor. anyway thaifun kardeş gerginleşmeye gerek yok. bi daha sana soru da sormam merak etme. . hadi kalın sağlıcakla..

• ok sağol
  • arkadaşlar crea receiver la birlikte motorlu çanak kullanan var mı ? bugun gittiğim servis bazı receiver larda motorlu çanaktan yeterli verimin alınamadığını söyledi. crea için her hangi bir bilgim yok diyor. bilgisi olan var mı acaba?
  • Menüsünde motor seçeneği var
    yani destekliyor ama kullanmadığım için verimine bişey diyemem, aslında motorlu kullanımda uydu alıcının verimlisi nasıl olur onu da anlamadım.
  • bende anlamadım ama gittiğim servis örnek verdi:"next 2000'lerde çok uyumlu çalışıyo ancak 7500 lerde problem oluyo"diye. bende crea alacağım kurarmısınız dedim. o da kendisi için sorun olmadığını ama daha önce hiç denemediğini dolayısıyla sorunsuz çalışması ile ilgili tam emin olamadıgını soyledi. isterseniz siz bi araştırın dedi. 2000 lerin hd leri de 1 aydan önce çıkmayacakmış ve 7500 cis den daha pahalı olacakmış.
  • İstersen CREA nın kendisine sor bir., teknik desteği fena değildir kont bilişimin..
  • servisteki arkadaşla bugun yine konuştum. cihaz arion tabanlı olduğu için sorun olmaz diye tahmin ediyorum dedi. arionlarda sorun olmuyomuş.karar verdim alıyorum crea 'yı..250 liraya da motorlu çanak taktırcam .
  • HAYIRLI OLSUN..
  • HD receiver alınca HD olmayan normal kanalları izleyebiliyormuyuz? geriye dönük uyumluluğu yoksa alamayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

HD receiver alınca HD olmayan normal kanalları izleyebiliyormuyuz? geriye dönük uyumluluğu yoksa alamayalım

Evet sadece hd yayınları değil sd yayınları da izleyebilirsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.