Şimdi Ara

Crea Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
673
Cevap
5
Favori
108.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buralara bak derim..modül ve kart ihtiyacın olursa
    http://www.hepsidijital.com/shop/default.asp?gb=kate&kat=Modül-Kart
    http://www.betasat.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 20 Nisan 2008; 23:43:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ada-m-

arkadaslar ben hotbırddekı kanalların bır cogunu ozellıkle de musıc hıts ve black hıts vs vs gıbı kanalları seyredemıyorum ne yapmam gerekıyor sızce?

Crea cihazla mı izleyemiyorsunuz yoksa başka bir cihazla mı?
  • crea ıle seyredemıyorum next 2000 cx ıle seyretmedıgım kanal yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ada-m- -- 21 Nisan 2008; 23:43:30 >
  • bu arada thai-fun senın tv goruntulerını gordum bayıldım valla bende boyle degıl ve sanırım merkezı sıstem olmasından kaynaklanıyor (tabiiki özel ayarları yoksa :)
  • 2000 super plus da eternet girişi vede emu özelligi var ama linux işletim sistemli olmaması çok büyük eksiklik..
  • özel ayarlarım yok dostum,
    ama belki TV farkediyordur..

quote:

bu arada thai-fun senın tv goruntulerını gordum bayıldım valla bende boyle degıl ve sanırım merkezı sıstem olmasından kaynaklanıyor (tabiiki özel ayarları yoksa :)
  • quote:

crea ıle seyredemıyorum next 2000 cx ıle seyretmedıgım kanal yok zaten

www.depo.shows.it adresinde cihazınıza uygun dosyayı yüklerseniaz izleyebilirsiniz..
  • sevgılı bodrumlu bır turlu acamadım verdıgın adresı sımsıyah bır sayfa cıkıyor.Bu arada herseye inat creanın sonunda bizi güldürecegi inancıyla durmak yok yola devam diyorum :)
  • quote:

sevgılı bodrumlu bır turlu acamadım verdıgın adresı sımsıyah bır sayfa cıkıyor.Bu arada herseye inat creanın sonunda bizi güldürecegi inancıyla durmak yok yola devam diyorum :)

Biraz bekleyin az geç açılıyor ama sonuçta açılıyor.İçinde biçok konuyla ilgili yazılım ve dosyalar mevcut..
  • arkadaşlar bana yazın ortasında uydu alıcısı lazım olacak, tv im 42" 1024X768 HD ready plazma bu arada, ayrıca lg nin ucuz yollu ev sinema sistemlerinden birtanesini almayı planlıyorum, öncelikle crea uydu alıcıyı şimdi alıp bir kenara koyayımmı, HB da indirim var o yüzden soruyorum yoksa dahada ucuzlarmı, 400 YTL/12 ay vadeli şu an, birde ben sesi sinema sisteminden duymak istiyorum bunun için hdmi kabloyu ilk önce sinema sistemine girip oradan çıkış alıp tv na mı gireceğim nasıl olacak, birşeyide merak ediyorum plazmam 720p yi doğal olarak destekliyormu, yoksa bu uydualıcı bana fazlamı? cevaplarınız için teşekkürler...

iyi forumlar.
  • daha ucuzlaması ihtimali var tabii ama sen çok özellikli bir cihaz aramıyorsun sanırım,
    yeni cihaz almak için değil ama bunun ucuzlaması için bekleyebilirsin..
  • Çoğunuz duymuştur...atv euro2008 maşlarını şifreli yayınlayacakmış. Şifreler açıklandı. Sorun şu ki biz bu şifreleri crea'da nereye girecez. Yoksa öyle bir seçeneğimiz yok mu?
  • Denizlide bu cihazı 370 ytl ye 10 taksitle satan creanın bayisi var..nasıl fiyat uygunmu?
  • aman arkadasım bulasma kesınlıkle
  • quote:

aman arkadasım bulasma kesınlıkle

mutlaka bir bildiğiniz vardır..uyarınız için tesekkür ederim..
  • Biraz açık olur musun?

quote:

aman arkadasım bulasma kesınlıkle
  • Atv'nin yayınladığı milli maçlarımızı Crea uydu alıcısı ile seyredemiyorduk. Menüde biss key girme bölümü yoktu. Biraz araştırma ve uğraştan sonra elde ettiğim bilgileri paylaşmak istedim.

İlk olarak eğer, crea'nın kendisi ile gelen yazılımından sonra arion tabanlı bir yazılım yüklediyseniz söylediklerim çalışmayabilir. Bende 20070412 tarihli yazılımı vardı. Bu yazılımla biss menüsü açılmıyor. Ya yeni bir arion yazılımı yüklemeniz veya crea'nın orijinal yazılımına gri dönmeniz gerekiyor. Creanın orijinal yazılımının linkihttp://www.crea.com.tr/destek/AF8000HDCI_20070412.bin. Buradan çekebilirsiniz. Bunları yaptığınızı varsayarak anlatmaya başlıyorum.

Menüye giriniz.
    19370 rakamlarını tuşlayınız.
    Sizden 4 rakamlı bir şifre isteyecek. 2486 tuşlayınız.
    Artık biss ve diğer şifreleme sistemlerinin olduğu menü aktif hale gelecek.
    Menüden extralara girerseniz, oyun... vs. altında bu menüyü göreceksiniz.
    Sağ-sol ok tuşları ile biss yazan kısma geliniz.
    Provider id kısmına :01fff yazınız.
    key kısmına'da atv'nin vermiş olduğu 00000.....1 rakamlarını giriniz.

Evet şifre girme işlemleri böyle ama atv henüz şifreye geçmediği için bu işlemin çalışıp çalışmadığından emin değilim. Akşama ak koyun kara koyun belli olur.
    Düzeltme: atv'nin verdiği şifre 1000... 0 şeklinde imiş. Fakat ben ikisinide denedim. İkisinde de açtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 11 Haziran 2008; 19:48:35 >

• Şimdi denedim işe yarıyor.. Yalnız ilk şifreyi çözmesi baya uzun sürdü. 20-30 sn kadar. Sabırla bekleyin.
  • Bu arada crea'ya mail atmıştım bu konuda. Milli maçlar için biss key girmemiz gerekiyor. Bizim aletle bu mümkün mü? mümkünse nasıl? diye sağolsunlar hala cevap atacaklar.
  • Crea nın müşteri hizmetlerine bende başka bir konuda mail atmıştım,attığımla kaldım.Onlara buradan kocaman
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.