Şimdi Ara

Crea Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
673
Cevap
5
Favori
108.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Crea'nın fiyatı hala 499 YTL, 1 sene önce de aynı fiyataymış, neden düşmüyor yahu bu fiyatlar?

daha uygun bir fiyattan alabileceğim bir yer var mı bildiğiniz?
  • geçen gün dikkatimi çekmişti

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=155057&productid=evcreasru1000

quote:

Orjinalden alıntı: phoenix1905

arkadaşlar Crea'nın fiyatı hala 499 YTL, 1 sene önce de aynı fiyataymış, neden düşmüyor yahu bu fiyatlar?

daha uygun bir fiyattan alabileceğim bir yer var mı bildiğiniz?
  • Kullananlara soruyorum: Sizce normal sd yayında azda olsa bir iyileşme varmı. ben şu an skart bağlantıyla 47"(Philips 47pfl7642d) lcd tvde vasat bir görüntü izlemekteyimde. Türksatta hd yayın varmı emu ile izlenen filan.
  • uzun suredir kullanıyorum bu aleti SD kalitesi kesinlikle en iyi bence. arkadasim HDMI baglamadigin icin farki bilmiyorsun. HDMI baglayip cıkısını 720p yada 1080i yapinca emin ol isler degisiyor. emuyu acip elle kendin gireceksin polsatlar playboy felan hotbirdte aciliyor ama ileri duzey sifrelemeleri acamazsin. 2 hd kanal var izleyebilecegin hotbird ve eutelsatta vede seni ayipliyorum neden dersen fullhd tv ve crea hd var elinde scarttan bagliyorsun. cix olmadi bu iste. uydu cihazinin HDMI noktasina dikkat et asiri hassas soktumu iceri daha oynatma cit diye iceri dusuyor sonra.
  • selam arkadaşlar bu crea ile ilgili benim bir sorum olacak .şimdi ben bu aleti alalı yaklaşık 3 ay oldu neyse alınca üzerinde 2007 yazılımı vardı ben de daha iyi olur die arion olarak 04,04,08 beta yazılımını kurdum.ve modül ile digitürk var. ilk zamanlar fazla bişi yoktu yada bana öle geldi(ki öle gelmiştir)2 ,3 gün açmayınca hafta sonları şehir dışına çıkıyorum o bakımdan açmayınca dedim.gelince türkstta sorun yok ama digitürk modülünü okumumuyor sinyal yok diyor kartı çıkartıp takıyorum vs vs vs açılıyor sonra bazen gelmiyor müşteri hizmetlerini arıyorum kullanmadığınız için şifreleme hatası olmuş diyor açıyorlar 1 yada 2 gün daha açmayınca yine aynı olay oluyor.ben de kurcalatrken farkına vardım ki çoğu kanalı izleyemiyorum mesela 80 in hits 90 in hits die kanalar var müzik dinlemek istiyorum ama akvaryum var ses yok digitürk ün kendi kutusunu bağladığım zaman sa her şey çalışıyor kanalar yerli yerinde hepsini izliyor yada dinleyebiliyorum.ama crea ya bağladığım zaman sa çoğu gelmiyor yani kanal var buluyor ama açınca ses yok yada şifreli yayın diyor müşteri hizmetleri diyor beklebir kanalaın üzerinde 20 dakika diyor ben her açışımda neden bekleyecem ya 20 dakika değilmi ama .birde ben ekonomik paketteyim digitürk ün sitesinde ekonomik pakette neler var açık olan kanalların listelerini alıyorum kağıdı elime tarattırıyorum ama çoğo çıkmıyor yine meşhur müşteri hizmetlerinin verdiği sembol ve polarisosyon değerlerinde tarattırıyorum ama sonuç yine aynı modülde başarısızmı bu makina yoksa yazılımdanmı başına böle bişi gelen arkadaş varsa yardımcı olabilirmiyazışımdansa hangisini yüklemeleyiz.teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanya75 -- 9 Eylül 2008; 11:06:33 >

• arkadasim o siteden sen hemen 19 mart 2008 yazilimini yukle ve kullan. ve o iki gunde aman arkadaki dugmesinden cihazini kapali tut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperkurucu

arkadasim o siteden sen hemen 19 mart 2008 yazilimini yukle ve kullan. ve o iki gunde aman arkadaki dugmesinden cihazini kapali tut.

çok teşekkürler cevabın için ama iki günde cihazı kapalı tut demişsin bu ne anlama geliyor acaba her bir yere giderken kapatmakmı lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: alanya75

quote:

arkadasim o siteden sen hemen 19 mart 2008 yazilimini yukle ve kullan. ve o iki gunde aman arkadaki dugmesinden cihazini kapali tut.

çok teşekkürler cevabın için ama iki günde cihazı kapalı tut demişsin bu ne anlama geliyor acaba her bir yere giderken kapatmakmı lazım

dostum tekrar merhaba siteden baktım ama 19 mart yazılımı yok yada ben bulamadım .sadece 31 01 2008 var yardımcı olabilirmisin .
    birde cihazı kapalı tut u anlamadım kullanmadığım zaman kapalı mı kalması gerekiyor
  • dostum yazılım guncellemesinden dolayı cihaz stand-by konumunda kapanmıyor bir sure sonra. surekli acık kalacak. bundan dolayıda entegrelerden birisi yanacak. bu sorun surekli olan birsey. mesela 2 gun evde yoksun yada bir yere gidiyorsunya o zaman cihazı arkadan kapat. on-off dugmesinden. geceleri yatarkende kapalı tut cihazı. mesela sabahtan akşama kadar cihaz acık kalınca cihazı kumandadan kapayabiliyor musun? sana gereken yazılımı ben yollarım. bir kaç tanede tavsiyem olacak sana bugun yarın.
  • quote:

dostum yazılım guncellemesinden dolayı cihaz stand-by konumunda kapanmıyor bir sure sonra. surekli acık kalacak. bundan dolayıda entegrelerden birisi yanacak. bu sorun surekli olan birsey. mesela 2 gun evde yoksun yada bir yere gidiyorsunya o zaman cihazı arkadan kapat. on-off dugmesinden. geceleri yatarkende kapalı tut cihazı. mesela sabahtan akşama kadar cihaz acık kalınca cihazı kumandadan kapayabiliyor musun? sana gereken yazılımı ben yollarım. bir kaç tanede tavsiyem olacak sana bugun yarın.

teşekkürler alper dostum ben hastalıktan dolayı kaç zamandır giremedim de.neyse ben de sandım kapatma olayı yayınla alakalı die hani mesela yazılımı atsan bile kapatmazsan yine takılır kartı okumaz die anladım. ama teşekkür ederim iyi tespit evet uzun müddet açık kalınca dediğin gibi sorun oluyor.ben de zaten kapatıyorum.ama anlayamadığım olay bunu yapanlar nasıl yapmışlar ki bu aleti mesela yakında ben tamamen taşınacağım bu eve ve eşim evde sürekli olmasada aralıksız herkezde olduğu gibi tv izleyecek ve haliyle sabah saatlerinde ben işe gitmeden haber izlemek için açtığım cihazı zaman olacakki öğlen e kadar yada ne bileyim öğleden sonraya kadar açık kalacak ve takılacak.:(((neyse ben senin tavsiyelerinide bekliyorum ilgine teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanya75 -- 25 Eylül 2008; 15:44:51 >

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nek -- 29 Eylül 2008; 19:30:42 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanya75 -- 14 Ekim 2008; 18:18:15 >
  • yeni yazılımı çıkmış. deneyen war mı? arionboard.de de
  • 109s kurdum önemli bir fark göremedim alpercim.
  • quote:

yeni yazılımı çıkmış. deneyen war mı? arionboard.de de

bende yükledim ama arkadaşımın dediği gibi çok fark göremedim ama ben en iyi çözümü şöyle buldum bir yane note book soğutucusu aldım çift fanlı altına koydum usb den bağladım hayatta ısınmıyor ve donmada olmuyor ama yazılımı attıktan sonra bağladım donmaması yazılımdanmı yoksa soğutucudanmı bilemedim artık takılma yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: alanya75
    quote:

yeni yazılımı çıkmış. deneyen war mı? arionboard.de de

bende yükledim ama arkadaşımın dediği gibi çok fark göremedim ama ben en iyi çözümü şöyle buldum bir yane note book soğutucusu aldım çift fanlı altına koydum usb den bağladım hayatta ısınmıyor ve donmada olmuyor ama yazılımı attıktan sonra bağladım donmaması yazılımdanmı yoksa soğutucudanmı bilemedim artık takılma yok

?? donma mı? soğutucu felan kullanmadım ve uzun süre kullandım ben hiç donma yaşamadım.
    tek şikayetim yavaş kanal değiştirme hızıydı onunda çözümü yokmuş heralde bütün HD cihazlar SD lere göre yavaşmış sonradan öğrendim.

• arkadaşlar, carrefour'lardaki el ilanlarında gördüm, crea hd receiver fiyatı 199 YTL'ye indirmişler.. çok çok iyi bir fiyat, o fiyata hd olmayan receiverlar satılıyor..
  • Bence acele etmemek gerekiyor. uydudan henüz yayın yapan Hd yayını yok. Evet fiyat şu an için çok iyi ama yayınlar başlayınca birçok firmanın cihazı piyasaya çıkacak zaten. İyi düşünmekte fayda var.
  • Merhaba arkadaşlar fiyata dayanamayıp gidip bende bir tane aldım.Selamlar...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.