Şimdi Ara

Crea Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
5
Favori
108.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normal düzgün arızalı olmayan sıradanbir rs-232 kablo ile güncelleyebilirsin sorun yok ben defalarca yaptım..
  • ben yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum.Görüntünün iyileştiği gerçek ancak abartılı bir fark beklememek lazım.Next xcam 8000 vardı bende scart bağlı idi.crea ile ayırd edlebilir fark oluştu .Ancak dediğim gibi çok yüksek beklenti oluşmamalı.Yani sd yayını hd ye çevirmesini beklemeyin.
  • merhaba thai-fun siz bu cihazı kullanıyorsunuz diye size sormak istedim şu an kullandığım next 2000 cıs modelinle dt lig tv syrediyorum acaba lig tv kartımı bu cihazı alsam çalıştırabilirmiyim yoksa bir yazılım falanmı lazım ?
    quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

hangi uydu dan hangi kanalları izliyorsun HD alıcı aldığına göre hangi HD yayınlara ayarladın ?

tv ne model ? bunları yazarsan bir bakalım..
  • Hala kararsız kalanlar için ekran görüntüsü:

Crea Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.

Crea Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.

Yine de tabi agurkan arkadaşımızın dediği gibi beklentileri sınırlı tutmak lazım.

• evet beyler görüntü kalitesi çok iyi tavsiye ederim.
  • arkadaşa kartımı verdim

bugün alıcak kozyatağından

kaldıysa tabii

sonuçta full hd bir cihaz

bu fiyata bulunmaz yani
  • dostum direkt çalıştırabilirsin ben denedim sorun yok,
    yalnız ilk defa yayını açarken (biraz bekletecek 10-15 dk olabilir) uzun sürebilir normaldir..

ben eutelsat taki hd5 ve lux tv HD yayınları izliyordum ama şimdi galiba yeri değişti. yalnız hd yayınlar harikaydı bir görsen bi daha sd yayın istemezsin..

quote:

Orjinalden alıntı: cemak1966

merhaba thai-fun siz bu cihazı kullanıyorsunuz diye size sormak istedim şu an kullandığım next 2000 cıs modelinle dt lig tv syrediyorum acaba lig tv kartımı bu cihazı alsam çalıştırabilirmiyim yoksa bir yazılım falanmı lazım ?
    quote:

hangi uydu dan hangi kanalları izliyorsun HD alıcı aldığına göre hangi HD yayınlara ayarladın ?

• hd liği önemli değil
    nextin de hd cihazı var 600 700 milyon civarında.

ama onun görüntü kalitesi çamur.
  • quote:

dostum direkt çalıştırabilirsin ben denedim sorun yok,
    yalnız ilk defa yayını açarken (biraz bekletecek 10-15 dk olabilir) uzun sürebilir normaldir..

ben eutelsat taki hd5 ve lux tv HD yayınları izliyordum ama şimdi galiba yeri değişti. yalnız hd yayınlar harikaydı bir görsen bi daha sd yayın istemezsin..

quote:

Orjinalden alıntı: cemak1966

merhaba thai-fun siz bu cihazı kullanıyorsunuz diye size sormak istedim şu an kullandığım next 2000 cıs modelinle dt lig tv syrediyorum acaba lig tv kartımı bu cihazı alsam çalıştırabilirmiyim yoksa bir yazılım falanmı lazım ?
    quote:

Dostum hotbirdümü eurobird9 a çevirmek istiyorum oradaki fashion tv hd,lux tv hd, melody zen hd yayınlarını izlemek için siz hangi uyduyu tavsiye edersiniz...

• Merhaba arkadaşlar benim size bazı sorularım olacaktı.Bu aralarda bu konularda biraz cahilim kusura bakmayın.

Şimdi ben yakın zamanda E4000 alacagım ve şuan elimde bulunan receiver bu NEXT YE 2000 CIS SUPER PLUS (http://www.elituydu.com/pinfo.asp?pid=27 ).Malum bu receiver le yayın izlemek zor oluyor insan ve eşyanın en boy oranları olsun.Şimdi soracagım soru ; benim bildigim hd yayın yapan kanallar sayılı bunlarda d smartta.Bu cihaz görüntüyü upscale yapıyor benim bildigim.Yani bu cihazı aldıktan sorna ayriyetten bir şey almaya gerek yok degilmi.
  • ürünü az önce kurdum

ve versiyon 1.2.4 diyodu

yenisini bakıcam creanın sitesinden

kurulumuda anlatıyomudur acaba

bide kumandası kullanılmış çıktı yaw

pili takılmış poşeti açık

üzerinde kepekler

ama cihazda en ufak bi kullanım yok
  • yaw sitesinden indirdiğim yazılım 1.0.6 çıktı

bu ne komedi

yenisi yokmu yani yazılımın
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

yaw sitesinden indirdiğim yazılım 1.0.6 çıktı

bu ne komedi

yenisi yokmu yani yazılımın

Crea'nın sitesine mi bakmıştın? Öyleyse eğer o sitedeki dosya yıllardır aynı maalesef.

Yeni yazılımlar için kullanman gereken adreswww.arionboard.de
  • Crea HDrecevier icin guncelleme buradan........

http://arionboard.de/downloads.php?cat=14

bu arada cihaz carrefour,kozyataği sb. haricinde hiçbir yerde kalmamiş yeni
    stok bekliyorlar distrubutor firmadan.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeansatar -- 18 Aralık 2008; 18:16:01 >
  • http://arionboard.de/downloads.php?view=detail&id=80&sid=0c6cf5dad25d80806e19c99ae0f86b0b

indirmem gereken bumudur

diğerleri beta

bide taa ocak ayındaki var
  • artık yazılım çıkmıyor üretimi bitmiştir desteği de bitmiştir kullanabileceğiniz en son yazılım o malesef.
  • yaw ariondaki sürümle c,ihazdaki sürümler farklımı

en son yazılımı indridim ama 1.0.9 diyor

ama cihazdaki 1.2.4

bu nasıl oluyor
  • quote:

yaw ariondaki sürümle c,ihazdaki sürümler farklımı

en son yazılımı indridim ama 1.0.9 diyor

ama cihazdaki 1.2.4

bu nasıl oluyor

Dostum,

Cihazla gelen yazılım Crea'nın yazılımı. Arion sitesinden yüklediklerinden farklı. Versiyon numaralarının farklı olması normal. arion yazılımını yüklediğinde cihaz artık "arion" diye açılacak.
  • peki menüler vs de ingilizcemi olacak

bi zararı olurmu bu durumun makinaya
  • quote:

peki menüler vs de ingilizcemi olacak

bi zararı olurmu bu durumun makinaya

Yoo..bir zararı olmaz. Ben daha aldığımın ilk günlerinde airon yazılımına geçtim. Hala onunla devam ediyorum. Tek eksisi biss key girilemiyor arion yazılımı ile. Örneğin avrupa kupası maçları sırasında mecburen bu nedenle crea'ya dönmüştüm. Maçlar bitti tekrar geri ariona geçtim.

Menüsünü ise istersen Türkçe yapabiliyorsun. O konuda bir sorun yok.

Yalnız eğer bir memnuniyetsizliğin yoksa şu anki yazılımından, onunla devam edebilirsin. İlla şart değil yani...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.