Şimdi Ara

Crea Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
5
Favori
108.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçerenköy carrefour kesin gelecek dedi bakalım ne zaman gelecek . Tam benim evdeki uydu bozulmuşken alım dedim .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

İçerenköy carrefour kesin gelecek dedi bakalım ne zaman gelecek . Tam benim evdeki uydu bozulmuşken alım dedim .

Siparişi Bende Yarın Vericem ...LUXE HD Den memnun Olan varmı aranızda Arkadaşlar
  • OH BE Sonunda kıymete bindi bizim uydu
  • NTV nin hd yayını yokki bu uydu alıcının hdtvdeki performansı nasıl acaba astrada bir iki kanal var kullanan arkadaşalar oradan resim alabiliirlermi acaba ayrıca lcdtv de çok önemli güzel görüntüler hd yayına bakmak lazım değilmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

OH BE Sonunda kıymete bindi bizim uydu

Kıymetten Ziyade Alınabilecek Max..Performans Yani HD 1 vs2 Kanal Alırsak Ne mUtlu Bize Ama eğer OdA yOKSA sd Yayınlar Bu Modelde Beni İlgilendirmiyor

SD YAYIN İÇİN Halen Tüplü TV Favorimdir SAYGILAR

Tekrar teşekkürler.

quote:

• bugün carrefour şubelerini yine aradım fakat crea'dan henüz gelen cihaz yok stoklarına......
    sanırım bu kampanya katologlarda 31aralık songün yazsa da
    şimdiden bitti arkadaşlar malesef
  • Crea için bugün nerdeyse ist deki bütün carrefour ları aradım ama ses seda yok sadece içerenköy köy deki gelme ihtimalinin olduğunu söyledi.

Ben bu crea işinini birakacam d smart alacam sonuçta crea yı alsam bile hd yayın izleyecemeyecem hem tüplü tv de ne gereği var hd uydunun daha çok yaygınlaşınca 1080p alırım inşallah .

Discovery + Animal planet bana yeter
  • sıcak fırsatlara da yazdım lütfen yardım arkdaşlar. aletin arkasında ki anahtardan kapatıp açınca veya elektriği başka şekilde kesince kanallardan sinyal alamıyorum. 3 saattir bir daha düzelmemek üzere gitti. 140 boot ve 109s yazılımı yüklü bende. alet beni çıldırtmak üzere sürekli kilitleniyordu, şifresiz kanalları şifreli güya diye açmıyordu, bu olay tüy dikti. benzer durumda olan var mı benimle ne yapabilirim arkadaşlar yardım lütfen
  • ben orj yazışımını kullanıyorum ve gece çok parladığı için arkadan kapatıyorum

ve hiçbi sorun yok

orj yazılımı tekrar yükle

olmazsa servis yolu görünüyor sanırım
  • evet orjinal yazılım iyi görünüyor şimdilik. 1.2.4 ocak versiyonu.
    yalnız bu display çok parlak bunu kısmak mümkün değil mi?,baya göz alıyor yani.

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

ben orj yazışımını kullanıyorum ve gece çok parladığı için arkadan kapatıyorum

ve hiçbi sorun yok

• quote:

Orjinalden alıntı: riveral

evet orjinal yazılım iyi görünüyor şimdilik. 1.2.4 ocak versiyonu.
    yalnız bu display çok parlak bunu kısmak mümkün değil mi?,baya göz alıyor yani.

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

ben orj yazışımını kullanıyorum ve gece çok parladığı için arkadan kapatıyorum

ve hiçbi sorun yok

tvden ayarlıyacan

ben öyle diyorum
  • ben de orjinal ocak 1.2.4 yazılımı yüklü ve arkadan kapatıyorum kullanmadığımda bi sorun çıkmadı fakat ben de bazı kanallardan hiç sinyal alamıyorum uydunun performansının %60ını anca kullanabiliyorum uydunun önündeki yeşil ışık var ya kanalların düzgün olduğunu belirten o yeşil ışık bazı kanallarda yanmıyo %0 sinyal yani bu sorun çanaktan mı?
  • eğer bi kanal %90 biri %0 sa bu çanaktan değildir

ama en iyi çeken %60sa bu çanaktandır

dönmüştür çanak

kanalturkte bi sorun var kaç gündür çekmiyor adam gibi eğer ediğin kanal o ise
  • 1.2.4 yazlımında; ilk açtığımda veya bir kanal araması yaptığımda OSD ekran kalıyor ve gitmiyor,daha sonra menü den OSD menüye girip ayarlarla oynayınca düzeliyor.
    bir de uydu alıcıdaki displayin parlaklığını biraz daha kısabilsek güzel olacaktı.

quote:

Orjinalden alıntı: marcorossi

ben de orjinal ocak 1.2.4 yazılımı yüklü ve arkadan kapatıyorum kullanmadığımda bi sorun çıkmadı fakat ben de bazı kanallardan hiç sinyal alamıyorum uydunun performansının %60ını anca kullanabiliyorum uydunun önündeki yeşil ışık var ya kanalların düzgün olduğunu belirten o yeşil ışık bazı kanallarda yanmıyo %0 sinyal yani bu sorun çanaktan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riveral -- 24 Aralık 2008; 16:53:13 >
  • İzmir carrefour a gittim 2 saat evvel üründen kalmamış fakat yılbaşından sonra tekrar stoklarda olacağını söylediler. Gitmek isteyen arkadaşların dikkatine...
  • her hafta gelecek diyorlar, ama bir türlü gelmiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: sayko35

İzmir carrefour a gittim 2 saat evvel üründen kalmamış fakat yılbaşından sonra tekrar stoklarda olacağını söylediler. Gitmek isteyen arkadaşların dikkatine...
  • iyi günlerde kullan dostum, hotbird de M2 HD kanalı var ama benim çanakta sorun var bulamadım sanırım kingofsat da veriyorlar güncel frekansları

quote:

Arkadaşım merhaba, senin önerin ve incelemelerinle bu alıcıyı aldım ,gerçekten ilk izlenimim olumlu,fiyat performansı çok iyi.
    Çok teşekkürler.
    Hotbird uydusunda şu an için açık bir HD yayın var mı? varsa değerleri verebilir misin?
    Tekrar teşekkürler.

quote:

• teşekkürler,

M2 HD (macar)kanalını buldum,zaman zaman HD yayın veriyorlar güncel frekans bilgileri:
    12130 H 27500-3/4
    HD bir belgesel vardı, kalite çok iyiydi,böylece cihazın HD sini test etme imkanı buldum.

quote:

iyi günlerde kullan dostum, hotbird de M2 HD kanalı var ama benim çanakta sorun var bulamadım sanırım kingofsat da veriyorlar güncel frekansları

quote:

Arkadaşım merhaba, senin önerin ve incelemelerinle bu alıcıyı aldım ,gerçekten ilk izlenimim olumlu,fiyat performansı çok iyi.
    Çok teşekkürler.
    Hotbird uydusunda şu an için açık bir HD yayın var mı? varsa değerleri verebilir misin?
    Tekrar teşekkürler.

quote:

• Hello HD paketi EuroBird 9 uydusunda gecici sureligine FTA.

Pakette bulunan HD kanallar
    - HBO Hungary
    - Eurosport
    - MusicMax HD/Musicmax ..... HD
    - NatGeoHD
    - Filmbox HD
    - History HD
    - Bebe tv

Iyi seyirler!

EuroBird 9 09East
    DVB-S2/8PSK Freq.12034V;12074V
    SR:27500 FEC:2/3[/QUOTE]

NOT:Alıntıdır
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.