Şimdi Ara

Crea Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
5
Favori
108.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazı alıp direkt baglayıp seyrediyoruz demi..içinen hdmi kablosu cıkıyormu?
  • Direkt bağlayıp seyrediyorsun Hdmi kablosu çıkıyor.
  • Hdmi kablo kutudan çıkıyor. Türksat kanalları ayarlı.selamlar... (cevabı vermiş arkadaşlar dalgınlığa geldi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrul29 -- 14 Aralık 2008; 20:24:53 >
  • mehaba arkadaşlar,
    crea HDreceiver şu andaki carrefour promasyon rakamıyla almak için gittim ve bayrampaşa,haramidere,sefaköy armonypark şubesinde kalmamış ne yazık ki........
    görevli arkadaşlar çarşamba,perşembe geleceğini söylediler yeni parti malların,beklemedeyim.
  • bursa da kalmamaıs ..stand urunu vardı almadım..gelecek dediler..sizde bunu direkt alalımmı,yoksa daha iyi modellerin reciver ları da ucuzlarmı..?
  • mutlaka bütün modeller ucuzlayacak, ama ne zaman? rekabet ortamı giderek yaygınlaşıyor, kablodijital'in 200 YTL'ler seviyesindeki HD receiver fiyatı sonrası ben şahsen böyle bir fiyat bekliyordum.

crea receiveri ankara'daki carrefourlarda ben de bulamadım.. bakalım belki eve kablo dijital alabilirim.. henüz kararımı vermedim
  • bence crea nın görüntü işlemci çok iyi ancak bu modelinin stoklarını bitirmek macı ile böyle bir kampanya yapıyor,cihaza yazılım çıkmaması ve desteğin olmaması bu kadar düşük fiyatın başlıca nedenleri bence,yeniyıldan sonra yeni hd cihazların çıkacağını umuyorum,selamlar
  • Bende bu uyduyu almayı düşünüyordum.Yalnız kanal geçişleri 2 saniye sürüyor diyorlar doğrumu?yumatu iq kullanıyorum acaba görüntü kalitesinde fark olurmu(lcd tvim var)ntv spor vs çözüyormu acaba.İnternetten okuduğum kadarıyla çok mağdurları varmış.Benimde kafam karıştı alsam mı almasam mı....?
  • hangi carrefourlarda şu an mevcut? özellikle avrupa yakasında,teşekkürler...
    alanlar nerden aldıklarını yazarsa çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riveral -- 16 Aralık 2008; 23:22:49 >
  • arkadaşlar crea hd uydu alıcısını alsam dijitürk lig tv kartımızı bu cihaza direkt olarak taktığımızda seyredebilmek mümkünmü kullanıcılar cevap verirse çok memnun olurum şimdiden teşekkürler..
  • beyler ben bu uyduyu yeni aldım.hdmi ile bağladım görüntü çok kötü eski yumatu iq daha iyi gösteriyordu.hangi ayarı yapmam gerekiyor görüntünün keskinleşmesi için.1080i ve 720 p yi deniyorum 576p yi deniyorum görüntüde değişiklik olmuyor..yardım .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvardar77 -- 16 Aralık 2008; 22:52:19 >
  • hangi uydu dan hangi kanalları izliyorsun HD alıcı aldığına göre hangi HD yayınlara ayarladın ?

tv ne model ? bunları yazarsan bir bakalım..
  • hayırlı olsun nerden aldınız? tv nizin marka modeli nedir? teşekkürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: vardar052

beyler ben bu uyduyu yeni aldım.hdmi ile bağladım görüntü çok kötü eski yumatu iq daha iyi gösteriyordu.hangi ayarı yapmam gerekiyor görüntünün keskinleşmesi için.1080i ve 720 p yi deniyorum 576p yi deniyorum görüntüde değişiklik olmuyor..yardım .....
  • samsung 40r86bd hd tvim var..kozyatağı carefourda 20 den fazla crea hd uydusu var..

tai-fun dostum belki bende fazla beklenti oldu bilemiyorum.Senin çektiğin atv resimleri çok net geldi gözüme o resimlere kıyasla bana görüntü kötü geldi.Hd kanal izlemedim.Bir kaç gün sonra eurobird 9 uydusuna çevireceğim hotbirdü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvardar77 -- 16 Aralık 2008; 23:51:16 >
  • Ben sahidende çok memnunum SD yayınlardan
    ama bu arada ATV içlerinde en kaliteli yayını verendir aklında olsun..

yani buda dvd upscale işine benziyor, mevcut kalite ne kadar iyi ise yükseltimde o kadar başarılı oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 17 Aralık 2008; 0:29:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

Ben sahidende çok memnunum SD yayınlardan
    ama bu arada ATV içlerinde en kaliteli yayını verendir aklında olsun..

yani buda dvd upscale işine benziyor, mevcut kalite ne kadar iyi ise yükseltimde o kadar başarılı oluyor..

Zamanla gözüme daha iyi gözükmeye başlar belki.

576p,720p ve 1080i çıkış var sizce hangisi en iyi görüntüyü verir.Ben pek farkını göremedim
  • Bu ürünün yeni parti mallarının geleceğini hiç sanmıyorum almayı bekleyenler fazla umutlanmasınlar çünkü cihaz üretimden kalkmış bir ürün. Bu onu kötü yapmaz çok iyi bir ürün ama üretilmiyor artık.

200 liraya gerçekten bedava cihaz. Hiçbi zaman 200 liraya hd cihaz satılacağını sanmıyorum ben bekleyenler boşuna bekleyecekler gibime geliyor. Fiyatlar çok uçuk ve iyicene de uçacak. Ayrıca bu kriz ortamında 2009 yeni modellerin ortalığı kasıp kavuracağını bekleyenler bence yine boşuna bekliyorlar o kadar büyük hareketlenme olamayacak diye tahmin ediyorum.

Yani bence alan aldı almayan kaldı.

kablo tv ye gelince okuduğum kadarı ile alan bin pişman hepsi ağlıyor. yok kitleniyor yok gelmiyor bu nasıl hd yayın diye..

not : 2009 da trt nin hd yayın denemelerine başlaması bekleniyor.
  • bende birazdan gidip maltepe carrefora bakayım o zaman

bu fiyata kaçmaz diyosanız

dün alsaydım 190a gelecekti

neyse kısmet
  • Ben dün aksam kozyatağı carrfourdan almıstım.20 ye yakın vardı.

Bende hotbird çanağını eurobird veya badr uydusuna çevirmeyi düşünüyorum.

Bu uydudaki hd kanalları izleyen varmı?

euro bird te fashion tv,lux tv ve melody zen hd kanalları şifresiz miş.

badr de lux tv , melody zen ,al kass ve hd vision tv varmış.

Hangi uyduya geçsem acaba?
  • maltepede yokru

sadece teşhir kalmış

yarın arkadaşa ordan aldırayım bari

birde bu cihazın güncellemesi rs232 ylemi oluyor

özel kablo vs istemesin sonra

yani herhangi bi kablo ile tık diye güncelleyebilecekmiyim acaba
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.