Şimdi Ara

Crea Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
5
Favori
108.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 24 Mayıs 2007; 3:59:05 >
  • Güzel bir inceleme olmuş.
  • Cihaz popüler olmaya başladı sayfayı güncel tutalım biraz
  • Güzel bir inceleme olmuş
    Teşekkürler Thai-Fun
  • Arkadaşlar bende bugün alıyorum bu cihazı...
    memnuniyetiniz devam ediyor dimi. Bak size güveniyorum ona göre
  • Dostum ben kendi adıma o kadar memnunum ki beğenmezsen senden satın alırım, isteyen bi arkadaşım var.
  • selam arkadaşlar plazma aldım satan eleman kompenent çıkıştan bağlarsan daha iyi görüntü alırsın
    dedi mevcut uydumda bu çıkış yok modüllede lig tv yi izliyorum lig tv nin hd yayına geçme söylentisi
    var bu uyduyu alırsam tv me kompenent bağlantı yapıp lig tv hd ye geçerse aynı zamanda onuda hd olarak
    izliyebilirmiyim yardımcı olurmusunuz lütfen.ayrıca bu uyduya sahip arkadaşlar güle güle kullansınlar çok güzel görünüyor.
  • Arkadaşlar, bu cihazı düşünen veya kullananlara ileve bir bilgi var,
    beğendiğimiz yanları yazdığımız gibi kötü yanlarını da yazmalıyız ki forumu okuyan arkadaşlar doğru karar verebilsinler.
    Cihaz çok ısınıyor, ben bugüne kadar dikkat etmemiştim, ama forumdan bir arkadaşın uyarısı üzerine inceledim açıkken neredeyse el yakacak kadar kapalıyken biraz daha az ama,
    ciddi ısınıyor.
    O arkadaş geri vermiş ama bana kalırsa her cihaz aynı olacak, ben kullanmaya devam ediyorum bu ısınmaya dikkat ederek.
  • Uyarın için teşekkürler Thai-Fun
    Zaten DT ün Hd paketi çok yakında çıkacakmış, PACE marka PVR lı bir cihaz vereceklermiş.
    Kullanıcısı çok az olan cihazlar.
    Yaz sonu için düşünüyordum, DT HD paketini açıklayana kadar bekleme kararı aldım.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightbird -- 28 Haziran 2007; 13:42:38 >
  • piyasadaki belirsizlik dt hd yayına başlayınca kalkar herhalde.ayrıca görüntüler çok güzel gözüküyor.
  • Selam arkadaşlar, ben de HD yayın alabilen bir receiver arayışı içindeyim fakat tv yayını haricinde bu receiver'la ilgili farklı bir sorum var, kullanan arkadaşlar cevap verebilirlerse çok sevinirim.

Bu receiver'la bilgisayarım için almayı düşündüğüm Benq 19" geniş ekran HDMI girişli lcd monitörü kullanacağım (eğer ikisini de alırsam). Monitör 1440*900 çözünürlükte yani sanırım 720p yayınları izleyebileceğim değil mi?

Bir de asıl merak ettiğim şu; Crea'nın arkasında karasal yayın izleyebilmek için standart anten girişi var mı? Yani şu an crt tv'mde izlediğim kablo tv'yi bu receiver vasıtyasıyla lcd monitörüme aktarabilir miyim? Son olarak benzer şekilde Nintendo Wii'mi bu receiver'a bağlayıp lcd'den izleyebilir miyim? (Wii'de ismini unuttuğum bir çıkış var hani 2 adet renkli jakla görüntüyü aktarıyorsunuz, bir tane de ses için jak var. Rca idi sanırım) Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Wii ile ilgili soruma bir cevap lütfen
  • thaifun kardeş ellerine sağlık benim sorum biraz karışık umarım yardımcı olursunuz bende üç tane çanak var ayrıca lig tv ve digitürk modullü üyeliğim var şimdi yeni bir cihaz çıkıyormuş redline hem hd hem yabancı şifreli kanalları açacak hemde lig tv digitürk ve d smart kartlarını acacağını söylüyorlar bence bu konuyu araştıralım ve almışken hepsi bir arada olan bir cihaz alalım derim bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk. redline satış yada teknik desteği yapan arkadaşlar yardım lütfen.

• bu arada redline cihazın modelini ögrenemedim ama 1-1.5 ay sonra çıkacağını duydum
  • acaba Hd yayın olmayan kanallardada bu crea hd uydu alıcısı sayesınde daha iyi görüntü alabiliyoruz diyebilirmiyiz?
    Cünkü ilk sayfaya baktıgım atv nın görüntüleri cok kaliteli geldi bana
    Birde bu crea HD uydu alısınını alan en uygun ne kadara aldı acaba ,fiyat alabilirmmiyim?
  • Bu arada incelemeyi yapan arkadaşa zahmet olmassa diğer kanalların da ,özelikle türk kanallarının görüntülerini gösteren resimler koyabilirse cok seviniriz.
    Ve mümkünse boyut büyük olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 22 Temmuz 2007; 10:50:40 >
  • Arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz??

HOMECAST | HOMECAST HS 5101CI HIGH DEFINITION -.440Euro
    HUMAX | HIGH DEFINITION HUMAX HDCI 2000 -.............385Euro
    CREA | CREA CR-U1000 HDTV -.....................................415USD
    BOTECH | BOTECH BT-100 HD -.....................................440USD
    NEXT | Next YE-7500 CIS HD (HIGH DEFINITION) -.........490USD
    KATHREIN | KATHREIN UFS 910 Sİ HD UYDU ALICISI -....525Euro

Bende modüllü lig tv üyeliği var hd tv'ye normal Receiver bağlı next 2000 cı plus
    Şimdi ben hd Receiver alınca lig tv bu sezon istanbuldaki 3 büyüklerin maçlarını hd olarak yayınlıyacak acaba benim izliyememe gibi bir durumum olurmu? Mantık olarak olmaması lazım sonuçta ben o yayını kendi Receiver ımdan alıcam tek korkum sadece kendi dt cihazlarında o hizmeti vermesi o yüzden elim kolum bağlı bekliyorum çaresiz ama futbol sezonuda başlamak üzere biran önce netleşse ne güzel olacak..

• Dejavu arkadaşın sorularına bir bilen cevap yazma zahmetine katlanırsa biz bu konuda bilgi sahibi olmayanlarda bilgi ediniriz ve forum amacına ulaşmış olur.
  • yazmazlar arkadaşım, yeri gelince çok bilirler,
    ben ne kadar sdordum rica ettim bi kişi yardım etmedi..
    quote:

Orjinalden alıntı: Lezman

Dejavu arkadaşın sorularına bir bilen cevap yazma zahmetine katlanırsa biz bu konuda bilgi sahibi olmayanlarda bilgi ediniriz ve forum amacına ulaşmış olur.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.