Yaw bende de aynı sorun var nasıl yapcaz hd uydu alınca aynı lig tv kartıyla maşları hd seeredebilcez mi ?
herkese selam bende beklemekten usandım soruma bi cevap veren olur diye ama nafile neyse bende Digitirk'ü aradım halen piyasaya süremediler hd kutuları ve herşey muallakta,maçlar başlıyo 10 gün sonra daha paketi bile açıklamadılar..Sadece kısa bi süre daha bekleyin diye söylüyo müşteri temsilcisi anlaşılan ordakilerde net olarak bişey bilmiyor.MT arkadaş kendi hd receiver ınızla izliyebilirsiniz dedi ama bana ses tonu ve bilgisi pek inandırıcı gelmedi.Ama anladığım kadarıyla çanaklarımızı eurotelsat'a çeviricez türksattan yayın yapmıcakmış.., O yüzden hepimiz ne konuşsak boş en güzeli bekliyelim bakalım DT ne açıklama yapacak ona göre karar veririz acele edip hata yapmamak en doğrusu Bu arada teknosada bi arkadaş DT tanıdığı varmış modülle LİG Tv izleyenlerin hd maç izleme imkanı olmıyacakmış farklı sinyal gönderecekmiş uydudan bana saçma geldi ama kafam iyice karıştı ama eğer öyle olursa çok kötü olur ben DT e bağımlı olmak istemiyorum istediğim marka ve modeli kullanmak istiyorum kısıtlanmak hiç hoş değil BEKLİYORUZ BAKALIM bekle bekle nereye kadar pazara kadar değil mezara kadar :=)))
DEJAVU 79 arkadaşım bende enin gibi beklemekteyim hangimiz ne alırsan ve lig tv konusunda ne bilgi edinirsek buradan yazalım bilenler yazmıyor bari biz yazalım
quote:
Orjinalden alıntı: *deJavu79*
herkese selam bende beklemekten usandım soruma bi cevap veren olur diye ama nafile neyse bende Digitirk'ü aradım halen piyasaya süremediler hd kutuları ve herşey muallakta,maçlar başlıyo 10 gün sonra daha paketi bile açıklamadılar..Sadece kısa bi süre daha bekleyin diye söylüyo müşteri temsilcisi anlaşılan ordakilerde net olarak bişey bilmiyor.MT arkadaş kendi hd receiver ınızla izliyebilirsiniz dedi ama bana ses tonu ve bilgisi pek inandırıcı gelmedi.Ama anladığım kadarıyla çanaklarımızı eurotelsat'a çeviricez türksattan yayın yapmıcakmış.., O yüzden hepimiz ne konuşsak boş en güzeli bekliyelim bakalım DT ne açıklama yapacak ona göre karar veririz acele edip hata yapmamak en doğrusu Bu arada teknosada bi arkadaş DT tanıdığı varmış modülle LİG Tv izleyenlerin hd maç izleme imkanı olmıyacakmış farklı sinyal gönderecekmiş uydudan bana saçma geldi ama kafam iyice karıştı ama eğer öyle olursa çok kötü olur ben DT e bağımlı olmak istemiyorum istediğim marka ve modeli kullanmak istiyorum kısıtlanmak hiç hoş değil BEKLİYORUZ BAKALIM bekle bekle nereye kadar pazara kadar değil mezara kadar :=)))
Eweet birbirimize bilgi verirsek veya herhangi bir duyum alırsak paylaşalım bu forumda dört gözle bekliyoruz hd maçları izlemek için bende sürekli takipteyim saygılar..
slm arkadaşlar bende şimdi görüştüm dt le benım üyelikte lig tv modüllü ve digitürk modüllü ayrı üyelik var bende ayrıca hem türksat hemde eurotelsat uydu var fakat sizin üyeliğiniz türksattan diyor hd yayını eurotelsat olursa seyredersiniz diyor ama bende sizler gibi kimsenin bişey bilmediğini düşünüyorum ve bekliyoruz bakalım ne zamana kadar bekleticekler
Arkadaşlar 2 yeni edindiğim bilgiyi paylaşayım dedim, Birincisi sevgili toful arkadaşın tavsiyesi ile HOTBIRD çanağına ikinci LNB taktım ve EUTELSAT ı gayet güzel alıyorum ve ondaki 2 adet HD yayını muhteşem alıyorum. CREA alıcımın ne kadar güzel görüntü verebildiğini asıl şimdi gördüm. Bende HD-DVD player var ve HD yayının HD-DVD kalitesinden asla aşağı kalmadığını söyleyebilirim rahatlıkla. Yakında resimleri koyacağım buraya (gerçi yine bazı arkadaşlar; bu kadar iyi olamaz senin makinen olduğundan daha güzel gösteriyordur diyebilir ama olsun)
İkinci haber belki daha çok arkadaşı ilgilendiriyor, modüllü yanı HD alıcınıza sadece kart takarak LİG TV abonesi olmanız mümkün ayda 40 ytl ye şu an verilen bazı maçları HD izleyebiliyorsunuz. Bu haberimin kaynağı digitürk yetkili servisidir. Aslında pek maç ligtv falan düşkünlüğüm olmamasına rağmen şu kartı takıp maçlara bi bakıcam HD olarak. Onunda resimlerini koyarım. Ama asıl önemlisi herhangi HD alıcıya sahip arkadaşların sadece modül alarak HD LİGTV izleyebilecek olmalarıdır. Belki modül bulmaları zor olabilir ama nihayetinde birkaç DIGITURK bayisine sormaları yeterli olur bence..
Şimdilik bu kadar yakında resimler geliyorrrrr..
Merakla resimleri bekliyorum....
teknosada bu receiverın fiatında 100 milyon indirimyapılmış. 500 ytl su an. .
bende sabırsızlıkla bekliyorum bende türksattan kartla seyrediyorum hd reciver almayı düşünüyorum hotbırdü w3 çeviricem ama senin resimlerini ve açıklamalarını bekliyorum kimse bu konuda kesin birşey söylemiyor bakalım nasıl olucak
Dostum resimler birazdan burada azzzz sssonraaaa
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet-gfb
bende sabırsızlıkla bekliyorum bende türksattan kartla seyrediyorum hd reciver almayı düşünüyorum hotbırdü w3 çeviricem ama senin resimlerini ve açıklamalarını bekliyorum kimse bu konuda kesin birşey söylemiyor bakalım nasıl olucak
varan birr
devam
dev
devamm
devam
devammm
aslında bu resimleri TOSHIBA başlığına da koymalıyım galiba.
devammmm, bu arada bilgileri de vereyim denediğim yayınlar eutelsat daki tanıtım yayınları ve her ikisi de 1080i
Tabii bu arada diğer HD alıcılarında bu kadar güzel görüntü vereceğini tahmin ediyorum, ancak tv min 100hz oluşu belki etkili olabilir.