Şimdi Ara

Crea Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
5
Favori
108.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında bu cihazdan bende alıcaktım ama bu dt nin ne yapacağı belli değil o yüzden beklemedeyim yoksa çoktan almıştım senin cihaza hdd veya usb felan bağlama şansımız varmı kayıt yapabilmek için öyle bir özellik görünüyormu broşüründe felan
  • Hayır, maalesef usb veya HDD bağlanamıyor.
  • Desene dt yi bekleyeceğiz mecburen :( yaw bi türlü karar veremiyorum beklesemmi alsammı diye ne dersiniz ?
  • Dostum sana alman için birkaç sebep sayayım, sende hangileri senin için geçerli ona göre karar ver.

1. digitürk her ne verecekse ucuza ve kolay vermeyecek bizi sömürecek,
    2. ne zaman ve ne vereceği belli değil daha çok bekletip işe yaramaz bi cihaz da verebilir.
    3. lig tv yi her ne kadar kolay olmasa da modül üyeliği ile eutelsat tan izleyebilirsin,
    4. vereceği cihazın kalitesi ve digitürkün servisine güvenmek zorunda kalacaksın o cihazı beklersen,
    5. digitürk ün vereceği cihaz ile (mecburen eutelsata bakacağı için) sadece digitürkün HD kanallarını izleyebileceksin, ileride şifre çözme ile veya diğer uydulardan görüntü alamayacaksın,
    eutelsat ta sadece 2 adet görüntülerini koyduğum promosyon kanalı var. diğer 2 kanaal da şifreli.
    5, digitürkün vereceği cihazın şifre çözme yazılım atma vs özellikleri olmayacak, varsa yoksa digitürk olacaksın..

bence sebepler bunlar unuttuğum varsa arkadaşlar yazabilir veya iyi yanları olacaksa da yorumlara açığız..

• Aslında haklısın ama bence biraz daha beklemekte fayda var 1 ay sonra ne olacağı netleşir diye tahmin ediyorum bekleyip göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuRoBoY -- 4 Eylül 2007; 12:20:52 >
  • Euroboy dostum ben şahsen liglerin ilk devresi bitene kadar beklicem ikinci yarıya hd girmek istiyorum hem bazı belirsizlikler ortadan kalkar
  • resimleri göremiyorum linkte problem mi var?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_17195781/tm.htm
    konunun yeri burası değil ama Thai-Fun kardeş bu işi iyi biliyor bir yardım ederseniz sevinirim şimdiden saolun

• Sayın Yönetim, eklediğim inceleme fotoğrafları görünmüyor, sorun mu var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 5 Eylül 2007; 9:32:52 >
  • ''Thai-Fun''

Resimler gözükmüyor.

Şu resimleri herhangi bir upload sitesine yüklerseniz hepimiz bakabiliriz
  • Thai-Fun kardeş eminmisin bütün hayellerimi yıktın ne çok sevinmiştim bu cihazı bulduğumda başka bir yol bulama şansım varmı acaba şimdiden saol.
  • al bi crea uğraşma işte, tak modülünü crea ya paşalar gibi seyret..
  • Tamam dostum, yeniden yüklüyorum resimleri tabii link olarak zira sorun çözülmedi ve eski yüklediğim resimleri sildiler galiba..
    quote:

Orjinalden alıntı: @uiKSilveR

''Thai-Fun''

Resimler gözükmüyor.

Şu resimleri herhangi bir upload sitesine yüklerseniz hepimiz bakabiliriz
  • Arkadaslar bisey sormak istiyorum.Catida 3 ayri uydu(turksat hotbird digiturk)tek kabloyla eve geliyo ve tek bir HD reciver alarak seyredebilir miyim?Digiturk uyumlu bi HD reciver var mi?Tesekkurler.
  • İzleyebilirsin ama digitürkün HD yayını sadece eutelsat ta var. bunun haricinde hotbirde de yabancı hd ler var ama şifreli ve şifresini çözmen zor.
    eğer eutelsat tan gelen digitürk yayınını alıyorsan hem digi nin hd testini ve hemde bu uyduda bulunan luxtv ve hd5 kanallarını izlersin bunlar şifresizç
  • thai-fun hd diye verdiğin resimlerin hiçbirini göremiyorum 3. sayfadakileri bi düzeltebilrmsn yada hd yayın resimler koyablrmsn birkaç tane ??
  • d

Crea Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.
  • Resimler yine görün müyor.Acaba HD yayın nasıl merak ediyorum..
  • evet forumda hata var yarın aynı resimleri yeniden link vererek koyucam ama sen bu arada diğer crea başlığında digitürk HD resimleri görebilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_17305168/tm.htm
  • deneme

Crea Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.