Şimdi Ara

CREA VENERA 32' LCD TV K32S ''ALDIM''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar carşıda dolaşıyordum vitrinde gördüm kampanya vardı taksitli idi aldım fazla anlamam bu lcd konularından sizin düşüncelerinizide alabilirmiyim nasıl bir tercih acaba bu PS3 oynuycamda ayıpdır söylemsi
    CREA VENERA 32" LCD TV K32S FİYATI 1,270.34 YTL

TEKNİK ÖZELLİKLER
    * Teknik Özellikler
    * Genel Bilgi
    * Taksit Seçenekleri

Panel 32" (82 cm) Ekran Boyutu
    - 1366x768 Çözünürlük
    - 8000:1 Dinamik Kontrast
    - 6ms Tepkime Süresi
    Resim HD Ready, 1080p Desteği
    - 16:9 Ekran Formatı
    - 10 Bit Resim işleme Özelliği
    - 3D DNR (3D Digital Gürültü Azaltıcı)
    - MPEG NR (Mpeg Gürültü Azaltıcı)
    - 3D MADI (3D Hareket Adaptasyonu ve Eşleştirmesi)
    - Aydınlık ve Renk Geçişlerinde Digital Geliştirilmi
    - 3D Digital Tarama Fitresi
    - Dinamik Aydınlık Kontrolu
    - Kontrast ve Aydınlık Geliştiricisi
    - Resim Modu Tanıma
    - Renk Sıcaklığı Seçimi Soğuk, Sıcak, Normal
    - Önceden Ayarlanmış Resim Modları
    - Resim Formatları 16:9, 14:9, Sinema, Zoom1, Zoom2,
    - Multi-Sistem TV Standardı
    - Otomatik / Manuel Programlama
    - Otomatik Kanal Ayarlama ve İsimlendirme Sistemi
    - İnce Kanal Ayarı
    - 99 Kanal Hafızası
    Teletex 2000 Sayfa Teletext
    Genel Özellikler Farklı dillerde ve Turkçe Grafik Menu
    - Açılış, Kapanış Zamanlayıcısı
    - Sinyal Kesilince Otomatik Kapanma
    - Uyku modu Zamanlayıcısı
    - Program İsimlendirme
    - Otomatik Yayın Formatı Tanıma
    - Çocuk Kilidi
    Ses Otomatik Ses Seviyesi Ayarı
    - Önceden Ayarlı Ses Modları
    - Balans Ayarı
    - 2 x 10W Ses Çıkış güçü
    Bağlantılar Kablolu TV ve Çatı Antenine Uygun Anten Girişi
    - 2 adet Scart Girişi
    - YPbPr Video ve Sağ/Sol Ses girişi
    - Bilgisayar Bağlantısı
    - Bilgisayar Ses Girişi
    - 2 adet Yüksek Çözünürlüklü HDMI girişi
    - Kulaklık Bağlantısı
    - Koaxsiel Ses Çıkışı
    Aksesuar Tam Fonksiyonel Uzaktan Kumanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameZero -- 15 Aralık 2008; 11:03:34 >

• Alınmışa bize hayırlı olsun demek düşer. Güle güle kullanırsın inşallah. O paradan aşağıya Sony, Toshiba gibi markaların modelleri de bulunabiliyordu ama olsun. Alınmış alınmıştır. Bundan sonra keyfini çıkar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Alınmışa bize hayırlı olsun demek düşer. Güle güle kullanırsın inşallah. O paradan aşağıya Sony, Toshiba gibi markaların modelleri de bulunabiliyordu ama olsun. Alınmış alınmıştır. Bundan sonra keyfini çıkar...
    tşkler dostum vadeli fiyatı bu zaten :) yeter bu bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameZero

tşkler dostum vadeli fiyatı bu zaten :) yeter bu bana

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    trşkler vallaha artık pc den bıktım usandım ps3 aldım peşinede hemen hd tv almak şart dedim fiyatlarıda artmış bu arada ben aldığım günün ertesi günü 1.700 olmuş aynı üürn...
  • quote:

trşkler vallaha artık pc den bıktım usandım ps3 aldım peşinede hemen hd tv almak şart dedim fiyatlarıda artmış bu arada ben aldığım günün ertesi günü 1.700 olmuş aynı üürn...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GameZero

arkadasların dediği gibi hayırlı olsun demek düser ama ikinci mesajında gördüm aynı ürün 1700 olmus demissin satıcı sanırım senin için o cihazın fiyatını öyle ayarlamıs olsa gerekyanlıs anlamada zoruna gitmesin diiye güzel kardesim madem fazla anlamıyorum demisin insan bir bakar bu foruma az buçuk bilgin olurdu millet 102 ekran full hd lcd leri 1700 lerde boy boy ilan verip satıyor da sen 82 ekran olan bu ................ ürüne 1200 ytlelerde fiyat nasıl verdin anlamadım üstüne birde 1700 olmus diyorsun pes yani size değil yanlıs anlamayın o satıcıya pes ne piskin insan bunlar ya

• quote:

Orijinalden alıntı: istinyeOutletPark

quote:

Orjinalden alıntı: GameZero

arkadasların dediği gibi hayırlı olsun demek düser ama ikinci mesajında gördüm aynı ürün 1700 olmus demissin satıcı sanırım senin için o cihazın fiyatını öyle ayarlamıs olsa gerekyanlıs anlamada zoruna gitmesin diiye güzel kardesim madem fazla anlamıyorum demisin insan bir bakar bu foruma az buçuk bilgin olurdu millet 102 ekran full hd lcd leri 1700 lerde boy boy ilan verip satıyor da sen 82 ekran olan bu ................ ürüne 1200 ytlelerde fiyat nasıl verdin anlamadım üstüne birde 1700 olmus diyorsun pes yani size değil yanlıs anlamayın o satıcıya pes ne piskin insan bunlar ya

Alıntıları Göster
    haklısın ne diyim vadeli olunca fiyat artıyo bildiğin gibi.. YA ZATEN KENDİ ODAMA ALDIM İKİ EKSİK 2 FAZLA ÖNEMLİ DEĞİL BU ALET PS3 İCİN İŞİMİ GÖRÜRMÜ BENİM ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM O SADECE FİYAT FAZLA OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL.... ALMIŞIZ ARTIK DİMİ :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameZero -- 16 Aralık 2008; 0:05:14 >

• quote:

haklısın ne diyim vadeli olunca fiyat artıyo bildiğin gibi.. YA ZATEN KENDİ ODAMA ALDIM İKİ EKSİK 2 FAZLA ÖNEMLİ DEĞİL BU ALET PS3 İCİN İŞİMİ GÖRÜRMÜ BENİM ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM O SADECE FİYAT FAZLA OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL.... ALMIŞIZ ARTIK DİMİ :)

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun güle güle kullan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Hayırlı olsun güle güle kullan...

Alıntıları Göster
    bu ürün carrefoursa express'de 860ytl falandı görmüştüm alayımmı diye çok düşünmüştüm almadım hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

bu ürün carrefoursa express'de 860ytl falandı görmüştüm alayımmı diye çok düşünmüştüm almadım hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sendomi

bu ürün carrefoursa express'de 860ytl falandı görmüştüm alayımmı diye çok düşünmüştüm almadım

Bu söylenecek söz mü şimdi? Kavgada bile söylenmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 16 Aralık 2008; 1:19:38 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Vursan daha iyidi

• quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Vursan daha iyidi

Alıntıları Göster
    adam ne yapsın dostum oda haklı görmüş fiyat o bursada da böyle sonucda kimseyi sucluyamazsın vadeli fiyat olunca artıyo :( fazla önemsemiyorum zaten işimi görsünde .. üc kuruşun hesabını yapıcaz diye elimizden gidenleri hesap etseydim işim vardı...

• quote:

adam ne yapsın dostum oda haklı görmüş fiyat o bursada da böyle sonucda kimseyi sucluyamazsın vadeli fiyat olunca artıyo :( fazla önemsemiyorum zaten işimi görsünde .. üc kuruşun hesabını yapıcaz diye elimizden gidenleri hesap etseydim işim vardı...

Alıntıları Göster
    Başta hayırlı olmasını dilerim.
    Zamanında az satmadım kendisini. :)

Bu arada arkadaşlar,rakam elbette size fazla görünüyor ama ayan arkadaş "vadeli" diye tabir ediyor.
    Yani anladım kadarıyla senet ile satın almış ve 1200 aslında oldukçada iyi almış.
    Senet işin içine girince fiyatlar aniden uçuşa geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocularis

Başta hayırlı olmasını dilerim.
    Zamanında az satmadım kendisini. :)

Bu arada arkadaşlar,rakam elbette size fazla görünüyor ama ayan arkadaş "vadeli" diye tabir ediyor.
    Yani anladım kadarıyla senet ile satın almış ve 1200 aslında oldukçada iyi almış.
    Senet işin içine girince fiyatlar aniden uçuşa geçiyor.

Alıntıları Göster
    cok doğru diyorsun dostum yakında oyunlarla cekilmiş görüntülerinide koyucam kısmet olursa....
  • quote:

cok doğru diyorsun dostum yakında oyunlarla cekilmiş görüntülerinide koyucam kısmet olursa....

Alıntıları Göster
    Merhaba;
    Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun.Crea Tierra 40" Lcd bende kullanıyorum.Özelliklerinden ve görüntü kalitesinden memnunum.
    Crea ürünlerinin Türkiye'de satışını yapan Kont Bilişimin internetten satış yaptığı Teketek.com sitesinde bu Lcd Tv nin fiyatı daha yüksek görünüyor.
    Peşin fiyatı (kdv dahil) 1250 YTL altında bulabilmek mümkün değil gibi görünüyor.Crea Lcd ürünlerini beğenmeyen arkadaşlar keşke performans, özellik ve fiyat mukayesesini hangi marka ve modellerle yaptıklarını, kriterlerinin neler olduğunuda yazsalarda sizinde neden yanlış bir tercih yaptığınızı anlayabilsek.
    Crea kötünün iyisi değil, gerçekten iyi bir markadır.Kullandığı paneller LG üretimi panellerdir.Teketek sitesinden ilgili sayfanın linkini aşağıda ekledim.
    Tekrar hayırlı osun.Herkese saygılar.

http://www.teketek.com/lcd-televizyonlar/crea-lcd-tv-32-venera-k32s-lv23n.html

• quote:

Orijinalden alıntı: aalikemal

Merhaba;
    Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun.Crea Tierra 40" Lcd bende kullanıyorum.Özelliklerinden ve görüntü kalitesinden memnunum.
    Crea ürünlerinin Türkiye'de satışını yapan Kont Bilişimin internetten satış yaptığı Teketek.com sitesinde bu Lcd Tv nin fiyatı daha yüksek görünüyor.
    Peşin fiyatı (kdv dahil) 1250 YTL altında bulabilmek mümkün değil gibi görünüyor.Crea Lcd ürünlerini beğenmeyen arkadaşlar keşke performans, özellik ve fiyat mukayesesini hangi marka ve modellerle yaptıklarını, kriterlerinin neler olduğunuda yazsalarda sizinde neden yanlış bir tercih yaptığınızı anlayabilsek.
    Crea kötünün iyisi değil, gerçekten iyi bir markadır.Kullandığı paneller LG üretimi panellerdir.Teketek sitesinden ilgili sayfanın linkini aşağıda ekledim.
    Tekrar hayırlı osun.Herkese saygılar.

http://www.teketek.com/lcd-televizyonlar/crea-lcd-tv-32-venera-k32s-lv23n.html

Alıntıları Göster
    4bende 40 lık alıcakdım ama odam o kadar büyük değil izleme seviyesi uzaklığı düşük yani o yüzden 32 iyi geldi bana... herkezin yokrumlarına sayım sonsuz herkeze tşkler...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Başka biri de 750'ye veriyorlar yazmasın sakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

quote:

Başka biri de 750'ye veriyorlar yazmasın sakın.

Alıntıları Göster
    vallaha veriseler alsınlar o fiyata pc güzel bir pc monitörü alırsın..

• quote:

vallaha veriseler alsınlar o fiyata pc güzel bir pc monitörü alırsın..

Alıntıları Göster
    bu tv'yi 860 ytl'ye veriyorlardı carrefourda
  • quote:

bu tv'yi 860 ytl'ye veriyorlardı carrefourda

Alıntıları Göster
    peşin alsaydım bunu almazdım zaten :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.