selam arkadaslar 1sene önce creative 4.1 ses sistemi aldım...1-2 hafta kadar önce film izlerken sub dan bambambam sesleri gelmeye başladı....ilk başlarda fişleri çıkarıp 1gün bekliyodum ve ertesi gün 1-2 saat çalısıodu sonra tekrar bozuluyodu..artık ne kadar beklesemde açar açmaz ses yapıyor..sizce sorun nedir-nasıl çözülür...servisin yerini bilen warmı?çünkü garanti belgemi kaybettim :(
Garantiye gerek yok.Faturayı götürmen yeterli.Sub'u hiç düşürdünmü?
hayır geldiinden beri yerinden bile oynamadı...fatura olayına gelicne bu bana doumgünü hediesiydi ve alan arkds saolsun ne fatura ne garanti belgesi :( atacam camdan aşşaya alacam bi logitech 530 o olacak en sonunda...
Aldığı yeri biliyorsan, kutusuyla götürmen de yeterli olabilir.Büyük firmalar sadece ürün ve kutuyu getirmen yeterli diyorlar.
valla kardes sub fiziksel bir bozukluk yoksa sorun elektronikle alakalı gibi valla bildigimiz bir elektronikciyede goturebilirsin biz acmıstık iiçni oyle cok abartı bişey yok anlarlar tahminim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme