Bildirim
creative 4+1'e ses kartı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
creatıve lıve platinium
creatıve lıve value
creatıve audigy v.s.
bunlar uygundur heralde. -
value 4d, ben kullanıyorum 4+1 le, süper -
vibra 4d ler 22 dolar civarı.bence o kadar vereceğine value 5.1 alıver 37 dolara.ben 128 vibra dan buna geçtim fark acaip hissediliyo. -
Zoltrix in 4 kanal çıkışı olan modelini al arkadaşım İnspire 4400 ile kullanıyo fiyatıda kaliteside iyi .Tercih edebileceğin bir ürün. -
Zoltrix'in cmi 8738 işlemcisi işlemciye yükleniyor. Ben tavsiye etmiyorum. Kendiminkini de değiştirdim çünkü bazı oyunlarda performansı olumsuz etkiliyor. -
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim
ama hala kararsızım -
sb live 5.1 al.bende ondan var(tabi para bolsa audigy al)ve bende creative inspire 4400 4.1 kullanıyorum -
galiba en iyisi ve en hesaplısı creative 4.1 ve bunun yanında yine creative sb 4.1 almalı
ne de olsa adamlar ses kartlarını da hoperlorlerini de önce kendi konfigürasyonlarında en iyi verimi almak için ayarlarlar diye düşünüyorum.
bir deneyelim bakalım...... :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X