Şimdi Ara

creative 4.1 , ses kartı , bass , program yardımı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşalar bende creative inspire 4400 4+1 var...
    rock ve metal dinleyen birisi olarak bass sesini çok iyi alabileceğim bir ses kartı, eğer gerekliyse program ne almam lazım... bu konuda yardım ederseniz sevinirim...

• yokmu hiç yardmcı olacak
  • Açıkçası elindeki ses kartını bilmediğim için basit bi yardım da bulunmaya çalışayım...

Anladığım kadarıyla da mp3'ten dinleyeceksin...
    bu konuda
    - bass seslerini iyi duyabilmen için en az 192 kbps oranında sıkıştırılmış olması
    - program olarakta winamp veya windows media player kullanman yeterli... (ekolayzır ayarları ile uğraşacaksın)
    - ayrıca subwoofer'ın yetersiz kaldığı yerlerde Woofer seviyesini azaltman daha temiz bass sesi almana neden olacaktır...
    - Ayrıca ( bence ) müzik sadece 2 kolondan dinlenir. Bilgisayar sistemlerinde kolonların bass eksiği Subwoofer ile tamamlanmaya çalışılır. Müziği 2 + 1 dinlersen ve ses kartınıda 2 + 1 ayarına getirrisen daha temiz bir ses alacağın kanaatindeyim.
    - Ses kartında üzerinde kendi işlemcisi olan bir ses kartı olması tercih sebebi... Creative Audigy serilerinde var die biliyorum...

özetle böyle

tabi bu bir giriş olur.. ki sende az çok bunları biliyorsundur...
    ancak ses kartın onboard br ses kartı ise ( AC97 tarzı bişey ) mutlaka ama mutlaka ses kartın da bi upgrade olayına girmen gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluesailor -- 29 Ağustos 2007; 17:58:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.