Ağ içerisinde sürekli ip değiştirme ya da bağlantı sorunu
Herkese merhaba,
iş yerinde kullandığımız internete bilgisayarım ile bağlanırken ağa bağlantı sırasında ya 10dk da bir yeni ip atıyor, ya da hiç bağlanamadan "bağlantı yok, güvenli" uyarısı veriyor. bağlantı olmayınca da herhangi bir ipm olmuyor. diğer bilgisayar ve telefonlarda böyle bir problem yok. windows 10 kullanıyorum, sürücülerimi güncelledim. herhangi bir el ile ip dns ayarım yok. modemi resetliyorum, bilgisayarımı resetliyorum fakat yine çözüm alamadım.
her iki sorun da neden kaynaklanabilir?
Ağ içerisinde sürekli ip değiştirme ya da bağlantı sorunu.
Herkese merhaba,
iş yerinde kullandığımız internete bilgisayarım ile bağlanırken ağa bağlantı sırasında ya 10dk da bir yeni ip atıyor, ya da hiç bağlanamadan "bağlantı yok, güvenli" uyarısı veriyor. bağlantı olmayınca da herhangi bir ipm olmuyor. diğer bilgisayar ve telefonlarda böyle bir problem yok. windows 10 kullanıyorum, sürücülerimi güncelledim. herhangi bir el ile ip dns ayarım yok. modemi resetliyorum, bilgisayarımı resetliyorum fakat yine çözüm alamadım.
her iki sorun da neden kaynaklanabilir?
Booking araç kiralama mağduriyeti yardım...
Herkese iyi günler,
Booking den araç kiralayıp mağduriyet yaşadım yardımınza ihtiyacım var, durumu şöyle özetleyim;
Booking üzerinden 27 kasımda, 30 aralık 1 ocak arası için üsküpten araç kiraladım. Oraya vardığım zaman şirket ellerinde araç olmadığını söyledi. Booking reservasyonunu görmemişler bile. Dolayısıyla booking de rezervasyon hala onay bekliyor şeklinde görünüyor. Fakat booking bana onay emaili attı bu evrakları yanınızda götürün diye bildirimde bulundu. Ne yapacağız derken adamlar rezervasyonu iptal edecez booking geri ödeme yapacak dedi. Ertesi gün baktım rezervasyon aynı duruyor yine gittim, kavga gürültü çözüm bulamadık, sonuçta bana kesinlikle iptal edecez mecburuz dediler ve mecburen ayrıldım oradan, tatil bitti döndüm. Kontrol ettiğimde rezervasyon tamamlandı diyor, altında onay bekliyor yazıyor ve hala iptal olmamış. booking zaten hiç bir maile cevap vermiyor. 2 gündür firmaya mail atıyorum onlardan da ses yok.
Her türlü fikre ihtiyacım var, ne yapabilirim?
teşekkür ederim.
|
Hayatı böyle yaşayacaksın işte, öküz gibi, ödlek gibi değil. |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 42
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.285 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun