Şimdi Ara

CreATİVE 4400 4+1 BAS HOPARLÖRÜ ÇALIŞMIYOR Yardımm !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bendede creative 4400 var , bendeki sorun bas bufr çalışmıyor ses açıp kapamada problem yok tizler güzel çalışıyor ama bufer çalışmıyor bufer potunu yükseltip alçaltıyor um hiç tepki vermiyor , sorun nerde acaba bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz. teşkkürler.

• Sub kabinini aç belki kabloları yerınden oynamıştır sökülmüş olabilir diyeceğim de onlar Lehimli olması lazım kabloların sökülme ihtimali %0 gibi birşey Subwoofer arızalanmış olabilir.
  • anladım , kardeş ben onları kontrol ettim , problem yok kopma felan vs.. ancak daha önceleri bass ayar dügmesiyle oynadığımda , arasıra parazit yapıyodu bazen bass gidip geliyodu , acaba pottamıdır sorun , 80k lık setero potta bulamadım piyasada 100k lık var alsam bi denesemiki ?
  • Kablosunda bir sorun olabilir mi? Ezilme gibi? Bass kablosunu hareket ettirip, evirip çevirip bişeyler denediniz mi? Bass kablosu derken hoparlörlere giden kablolardan bahsetmiyorum
  • Evet onlarıda denedim , ama aynı problem var ayrıca subwover da sağlam gerilim geliyor ona kadar , fişten çekip taktıgım zaman güp güp patlama duyarlılık gösteriyor
  • ses sisteminin içindeki kablolarda iletkenlik sorunu vardır başka bir neden aklıma gelmiyor
  • Merhabalar arkadaşlar . creative 4400 4+1 inspire cihazımda durup dururken bas kabinden boğuk ses çıkmaya başladı. gene forum sitelerinden takip ettiğim kadarıyla içerisinden bir parça değiştirdim fakat durum düzelmedi. bunun için sizlerden böyle bir durum olupta düzelten oldu mu ? elimde bir tane daah var aynı cihazdan ve herşeyini çalışan üründe denedim tek sorun bass kabindeeee . umarım yardımcı olabilecek bir arkadaş vardır. diğer yönden de cihazı almak isteyen varsa parça bazındada satılıktır. kesinlikle başka çalışmayan hiçbir parçası bulunmamaktadır . hepsi sorunsuzdur. mesaj atarsanız sevinirim .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.