Şimdi Ara

Creative 5+1 ses sistemi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Creative a510 5+1 ses sistemi kullanıyorum.
    Sistem olarak windows 10 ve donanım olarakda dahili yani onboard ses kartı kullanıyorum.
    Asus TUF B450-PLUS GAMING anakartım üzerinde
    Realtek® ALC887-VD2 8-Kanal Yüksek Tanımlı Ses CODEC'i *2
    Ses Özelliği :
    - GAMING Kulaklıklar için Özel DTS.
    - Ses Koruma: Hassas analog / dijital ayırma ve büyük ölçüde azaltılmış çok taraflı parazit sağlar
    - Özel ses PCB katmanları: Hassas ses sinyallerinin kalitesini korumak için sol ve sağ kanallar için ayrı katmanlar
    - Premium Japon yapımı ses kapasitörleri: Olağanüstü netlik ve doğrulukla sıcak, doğal ve etkileyici ses sağlar.
    - Ses Koruma: Etkili koruma, en iyi kaliteyi sağlamak için ses sinyallerinin bütünlüğünü korur.

Sistemine sahibim. Sıkıntı youtube ve mediaplayer classic/vlc gibi playerlarda ses sadece streo geliyor. Diğer hoparlörlerin sesleride sag ve soldan geliyor.
    Bunun için test dosyası var:
    bramowicz1youtube
    Surround Sound Test PCM 5.1 - Demo
    https://www.youtube.com/watch?v=_ttYSpt8oiw

Ikısıni de denedim. Windowsun kendi oynatıcısı(Filmler ve Tv) ile düzgün çalışıyor fakat diğer oynatıcılarda sorun ne bulamadım.

Ayarlarım:

Test problemi olan hoparlörler(kırmızılar sorunlu maviler normal)

Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk148a -- 31 Ağustos 2019; 19:47:12 >

• Youtube sadece stereo ses veriyor ayrica diger yerlesik playerlar icin klite codec pack kurup ayar yapmaniz lazim en son ilgili playerin ayarlarini yapmaniz lazim biraz karisik bir surectir codec pack ayarlari birazdetaylidir ve bilen biri tarafindan yapilmalidir normal yerine detayli secilmelidir kurulum sirasinda vs vs ama daha basit olark isimi cozeyimderseniz power dvd vazgecilmezdir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI Ses Sistemi ve 5+1
    geçen yıl açıldı
    PHILIPS 5+1 SES SİSTEMİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.