Bildirim
Creative A520 Power Kart Sorunu ! -- Sorun Halledildi --
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kaç volt ile çalışıyorsa, harici adaptör kullanabilirsiniz. besleme patlamış-malzemeleri sökülmüş anfi kartınıda kablonun girdiği yeri, oradaki kondansatörün voltajı paylaşırsanız,, -
-
Belki 12v dur,, 18v falan vermiyelim.. kullanabileceğiniz herhangibir adaptör varmı,, mesela pc kasasındaki power suplynin sarı ve siyah kablosu +12v verir. İnternet modem adaptörü vs. 12v verebilir. Peki ses çıkışı entegresi olarak ne kullanmışlar,, şuan resime gerekyok yazısı yeterli. Beslemeden seğdece 2 uç çıkıyordu değilmi..
bizim işimiz tam olarak anfideki iki giriş ile ilgili. (besleme kartını unutun). -
quote:
Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına
Belki 12v dur,, 18v falan vermiyelim.. kullanabileceğiniz herhangibir adaptör varmı,, mesela pc kasasındaki power suplynin sarı ve siyah kablosu +12v verir. İnternet modem adaptörü vs. 12v verebilir. Peki ses çıkışı entegresi olarak ne kullanmışlar,, şuan resime gerekyok yazısı yeterli. Beslemeden seğdece 2 uç çıkıyordu değilmi..
bizim işimiz tam olarak anfideki iki giriş ile ilgili. (besleme kartını unutun).
Öncelikle 15 V bir adaptör kullandım , ses gidip gidip geldi. Sonra 16 V bir laptop adaptörünü bağladım ve oldu.Yani Power Kart'tan çıkan kabloların ucuna laptop adaptörün elektrik kablolarını bağladım.Şuan hiç bir sorun yok çok güzel çalışıyor.
Emin-Fırtına yardımlarından ötürü çok teşekürler.
Kullandığım laptop adaptörü
-
İyiii adaptör yetiyorsa ısınmıyorsa sorunyok,, -
quote:
Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına
İyiii adaptör yetiyorsa ısınmıyorsa sorunyok,,
ısınıyor ama 2 gündür kullanıyorum .. sorun yok .. -
slm arkadaşlar resimde r4 direnc yene ne koymalıyım -
slm arkadaşlar creatve a520 12 volt 5 amper adaptör çalıştırmaz mı çevap verirseniz
çok sevinirim -
İç devresinin, resimlerini çekin, bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X