Şimdi Ara

Creative AE 7 ses kartı için kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
28
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech G332 kulaklık kulaklık kullanıyorum. Ondan önceden bunun eski sürümünü kullanıyordum. X-Fi pro elite ile ses kalitesi beni gayet takman ediyordu sonra ses kartım win 10 drıver sorunları yüzünden emekliye ayırdım. Onboard ses kartına geçtim eski sistemimde. 8 ay öyle kullandım tabiki müzik dinlemekten soğudum bunun arasında kulaklığım kırıldı bende yeni modelini aldım ama onborad bile ses daha kötü gelmeye başladı. Yeni sistemimi 3 haftadan beri kullanıyorum bass tam bir facia ve ben baslı müzikleri çok seviyorum tize de önem veriyorum ama esas baslar önemli benim için müzik zevkimden dolayı. Bir türlü istediğim kaliteyi alamadım işimdi bası kapattım bir baktım daha iyi bass vuruyor. Bass %3 yaptım tatminkâr bir ses aldım. Kulaklık hiç bir şekilde bu kartı kesmiyor hatta gigabyte aorus z690 pro anakartın üzerinde dahili ses katının opamp vardı onu denedim daha iyi bass vurduğunu gördüm ama tizler baya bir kayıp vardı. Şimdi bass %3 çekince onborad ses kartından daha iy bir ses aldım ama hala bass istediğim seviyede değil ve ses kalitesinde kayıp var eski ses kartıma göre sebebi kulaklık bana oyunda ve müzikte de tatmin edecek bir kulaklık lazım bass ön planda olacak şekilde bu ses katını giriş seviyesinde kurtaracak en fazla 2000-2500tl bütçem var ve jak girişli olan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.