Şimdi Ara

creative AUDİGY 2 ZS den bıktım artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sırf driverlari yüzünden AUDİGY 2 ZS değiştirmek istiyorum win7 de bir yürlü istediğim performansı alamıyorum ve win7 gecemiyorum. Bu yüzden bu ayarda ve özelliklerde 200tl gecmeyecek asus seskartı modeli önerisi verebilirseniz cok sevinirim

acil yardım

• Pax ya da Daniel.K sürücülerini denedin mi?

http://www.hardwareheaven.com/pax-download-audigy-series/221003-official-pax-sb-audigy-series-all-os-driver-2013-v1-00-default-edition.html
    http://forums.creative.com/showthread.php?t=697079

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 22 Mart 2013; 11:04:22 >

• malasef hepsini denedim ama xp deki sürüceleri kadar hiçbirinde iyi sonuç alamadım o yüzden ses kartı arayışına girdim önerebilceginiz ses kartı varmıdır
  • Ses farkı sadece xp sürücüleri kaynaklı değilki, xp sonrası directsound kaldırıldığı için hangi sürücüyle olursa olsun xp'deki sesi almak zor. Bu fark, zs'de sürücü yetersizliği ile daha da artıyor tabiki.
    Bende bir haftadır x-fi titanium fatality win8 sürücüleriyle uğraşıyorum. Win8'de ne değiştide ses kötüye gitti anlayamadım. Çaresiz pax'in eski sürücülerini denemeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 22 Mart 2013; 12:30:13 >
  • ozaman sanaada kolay gelsin valla ben artık bıktım onun için uygun fiyata aynı ayarda asus marka almak istiyorum ama ses kalitesi bilmedğim için kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum
  • Bendede aynı karttan var , daniel k ( support pack 4.5 ) ile xp ye yakın ses alıyorum.Tam xp kadar kalite alamasamda tatmin ediyor : )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bende ne biçim kulak var bilmiyom ama xpdeki sese alıştığımdan win7 gecince bana hiç hoş bir ses gelmiyor denemediğim driver kalmadı yukardada bahsettim zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.