Şimdi Ara

Creative den inanilmaz musteri hizmeti !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar creative zen micro 5gb mp3 calarimin usb kablosunu kaybetmem nedeniyle creative in singapur daki merkeziyle e mail yoluyla irtibata gectim ve sorunumu anlatip bana Creative in yeni bir usb kablosu hediye edip edemiyecegini sordum... adamda tabiki musteri memnuniyeti bizim icin cok onemlidir deyip adresimi istedi .... adresimi gonderdim ve cvp geldi adresimimi onaylamam icin onayladim ve adam bir sonraki cevabinda usb kablomun singapurdan posta yoluyla gonderildigini soyledi ! creative gercekten harika iyiki ipod filan almamisim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lonely91 -- 26 Şubat 2006; 12:12:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Lonely91

arkadaslar creative zen micro 5gb mp3 calarimin usb kablosunu kaybetmem nedeniyle creative in singapur daki merkeziyle e mail yoluyla irtibata gectim ve sorunumu anlatip bana Creative in yeni bir usb kablosu hediye edip edemiyecegini sordum... adamda tabiki musteri memnuniyeti bizim icin cok onemlidir deyip adresimi istedi .... adresimi gonderdim ve cvp geldi adresimimi onaylamam icin onayladim ve adam bir sonraki cevabinda usb kablomun singapurdan posta yoluyla gonderildigini soyledi ! creative gercekten harika iyiki ipod filan almamisim !

sondaki cümleyi direk devre dışı bırakmak için şunu söylüyorum....

BİZİM ARKADAŞ ipodunu yere düşürmüştü ve ipod kafayı yemişti...Bilkoma gittik adamlar baktı garanti kapsamında...Kullanıcı hatası dediler...Biz dedikki tamam yenisini vermezler sonuçta alette önceden bir arıza yoktu...Ama bilkom sağolsun adresini aldı arkadaşın ve yeni iPod'u gönderdi adresine...

• ama bunu belki creative de yapabilir nereden biliyorsun ki
  • quote:

ama bunu belki creative de yapabilir nereden biliyorsun ki

Belki senin dediğinide ıpod yapabilir
  • ahaha hakkaten =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur_334

quote:

ama bunu belki creative de yapabilir nereden biliyorsun ki

Belki senin dediğinide ıpod yapabilir

1000000000000000

Olayını anlat ama son cümlelerinde diğer firmalarada çamur atmaya çalışma....
  • yazdigin icin sagol Lonely91.. gercekten guzel bi jest yapmislar. ayrica senin de azmini tebrik etmek gerekir.. insan boyle durumlarda sadece parasının karsiligini alabildigi icin degil ayni zamanda bir muhattap bulup dikkate alindigi icin de memnun oluyor. en azindan bizim ulkemizde.. hem de muhattap firma Singapurdaysa..

bence onemli olan kimin yapabilecegi kimin yapamayacagi değil, bu forumlarda adı iyi ya da kötü sıkça gecen bir firmanın bunu yapmış olması..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone çok pahali
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar niye herşeyi CREATIVE IPOD kavgasına dönüştürmeye çalışılıyoruz??
    Bi ara AMD INTEL kavgası vardı onu alattık şimdide bu başladı..

isteyen istediği MP3 çaları kullanır.herkesin kendine göre tercihleri beklentileri vardır.

ben eski ipod mini'mi 4 GB'ı 1. haftasında 1 metre bile olmayan yükseklikten düşürdüm,insanlık hali sonuçta. bütün ekran çatladı ve kullanıcı hatası yüzünden tekrar değiştirmediler.
    Ondan önceki ilk çıkan mp3 çalarlardan olan Creative NomadIIc'yi ise belklide 200 kere yere düşürdüm,köpeğim oyuncak sanıp kemirdi,bakmak isteyen yüzlerce arkadaşlarım kulaklık jackını kıvrıttı ama alet bana mısın demedi taş gibi çalıştı.

ses kalitesinde ve sadelikte ipod önde olabilir ama narinlik ve hassalıkta creative'in her zaman altında kalıyor.Tabiiki herkesin beklentisi farkılıdır ben buna saygı duyarım.

• karsilastirma yapmayalım diyerek kendin karsilastirmisin :)

ben de artık bu gereksiz konunun (kiyas kavgasi) bitmesini istiyorum.. ama sadece yanlis bilgi vermissin diye yazmalıyım... ipod larin ses kalitesi sandigin gibi iyi degildir... hatta prestijli markalarin bi cogunun altindadir...
    neyse tekrarliyorum sadece yanlis bilgiyi duzeltmek icindi... uzatma niyetim yok...

ne kadar cok dallandiran budaklandiran varki duzeltme yaparken bile korkar duruma gelmisiz!
  • arkadaşlar ortada kötü yada olumsuz bişey yok ...

sonucta biz son tüketiciyiz.. ve iki firmada müsterilerine iyi hizmet verek karakterli firmalar mış..
    ne mutlu bizlere!
  • quote:

Orjinalden alıntı: celtic_frost

Arkadaşlar niye herşeyi CREATIVE IPOD kavgasına dönüştürmeye çalışılıyoruz??
    Bi ara AMD INTEL kavgası vardı onu alattık şimdide bu başladı..

isteyen istediği MP3 çaları kullanır.herkesin kendine göre tercihleri beklentileri vardır.

ben eski ipod mini'mi 4 GB'ı 1. haftasında 1 metre bile olmayan yükseklikten düşürdüm,insanlık hali sonuçta. bütün ekran çatladı ve kullanıcı hatası yüzünden tekrar değiştirmediler.
    Ondan önceki ilk çıkan mp3 çalarlardan olan Creative NomadIIc'yi ise belklide 200 kere yere düşürdüm,köpeğim oyuncak sanıp kemirdi,bakmak isteyen yüzlerce arkadaşlarım kulaklık jackını kıvrıttı ama alet bana mısın demedi taş gibi çalıştı.

ses kalitesinde ve sadelikte ipod önde olabilir ama narinlik ve hassalıkta creative'in her zaman altında kalıyor.Tabiiki herkesin beklentisi farkılıdır ben buna saygı duyarım.

hard disc'li çoğu mp3 çalar hassastır....Senin kullandığın creative belkide flash disc'liydi....Ama bilemem...Hard disc'i alıp yere atarsan sonuçta hasar görür...Ama bu sony'ler için geçerli değil...Onlarda g-protection var...

Bu arada temiz ses ve orta derecede dinlersen ipodun sesi kalitelidir...Bu çoğu otoriter tarafından kabul edilir...

• @shady -benim ipod'un ekranı komple çatladı,hdiskle ilgili bi duruma gerek kalmadı..

bu arada orta seste kaliteli demişin.yani ipod ses kalitesinde 1 numara deil mi demek istiyorsunuz??
  • tabii ki degil...
    orta ses kalitesi gibi kavramlar yerine tam bir degerlendirme yapacak olursan ipod un sesi icin "vasat" diyebilirsin...

yani ipod her ne kadar imaji oyle olmasa da, satis rakamlarinda gectigi ve piyasada "cirpinan" diger rakiplerinin altinda bir ses kalitesine sahip.

ama ses kalitesini nitelemek icin orta, ortanin solu, merkez sag gibi kategoriler yapip ipod un sesinin kaliteli olduguna da inanabilirsin tabii :) onemli olan neye inanmak istedigin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 27 Şubat 2006; 19:36:29 >
  • dayanıklılıkta visionic in üstüne tanımam alet küçücük kaç kere yere düşürdüm hiç banamısın demedi ayrıca ses kaliteside bomba gibi

bence visionic
  • yaw konu nerden nereye geldi...

sonucta creative singapur yetkililerini kutluyoruz da, visionic ne? o da mı singapurdan? onun da mı kablosu kayboldu ve singapurdan istettiniz de bedavaya turkiyeye yolladilar?

birazdan biri cikip "benim pillippo m makinede yıkandı ama hiçbişii olmadı" diycek nerdeyse..
  • quote:

Orjinalden alıntı: turuncu

tabii ki degil...
    orta ses kalitesi gibi kavramlar yerine tam bir degerlendirme yapacak olursan ipod un sesi icin "vasat" diyebilirsin...

yani ipod her ne kadar imaji oyle olmasa da, satis rakamlarinda gectigi ve piyasada "cirpinan" diger rakiplerinin altinda bir ses kalitesine sahip.

ama ses kalitesini nitelemek icin orta, ortanin solu, merkez sag gibi kategoriler yapip ipod un sesinin kaliteli olduguna da inanabilirsin tabii :) onemli olan neye inanmak istedigin...

bence değil...Kaliteli bir kulaklıkla ipod çok iyi kalite veriyor...Sony'den daha iyi olduğunu düşünüyorum ben ses kalitesini....Ama vasat demek sadece 4g için geçerliydi.....Artık vasat değil...Buna emin olabilirsiniz....Sonuçta ipod 5g çoğu otoriter tarafından ses kalitesi onaylanmış ve beğenilmiş bir alet...Unutmayın "Everybody cant be wrong ??? "

• arkadaslar surekli ayni hataya dusuyoruz...
    markanın hissedarı gibi fanatiklesiyoruz...
    yok "Kaliteli bir kulaklık" yok "4g için geçerli, 5 g icin degil" gibi bahanelerle sahip oldugumuz markanın gereksiz savunusunu yapiyoruz..

bıkmak usanmak bilmeden her zaman, her konuda ipod u savunan; ipod un karliligindan giripte, cok satmasından cıkan, markanın ceo sunu diger markalara tavsiye etmek gibi stratejik sirket evlilikleri bile planlayan:) (yazdıgım örnekler bu forumlarda yer almaktadır) ipod fanlerini zaten piyasada yeterince bulunan fan sitelerinde gormek istiyorum, amacı -en azından bana göre- bilgi paylasmak olan forum sitelerinde değil!!!

bir aletki senelerdir bu piyasada olacak, hatta arkasında apple gibi guclu ve prestijli bir marka alacak ama yaptigi iste en onemli kiriterler olan ses kalitesi ve pil ömrü gibi konularda rakibi oldugu firmalarin neredeyse tüm modellerinden surekli geride kalacak! taa ki neymiş efendim, ipod 5 g ye kadar...

yani 5 g den öncekiler dangalaktı, ya da "onlar da tech manyagi olup arastirsalardi canim, oyle yuzlerce dolar veripte yırtmak yok" mu demelilerdi yani!

gelelim şu meşhur oteritelere... acaba ayni otoritelerin 5 g ye kadar gecen uzuuuuuun zaman icerisinde diger ipod modellerinin ses kaliteleri hakkında ne yazdıkları bilinmekte ve kanıksanmakta mıdır?
    üstelik o otorite dediginiz yazarların birçoğunun ruzgar nereden eserse, kimin piyasası daha yüksekse oradan yazmak ve haber vermek zorunda oldugunun kacınız farkında?

arkadaslar gercekci olalım, bu iş dünyanın en önemli meselesi değil... bu firmalari hayatımızin merkezine koymak yanlış olur. ayni zamanda editör, yaşadığımız imaj devri ve yayincilar arasinda sıkışmış tech yazarlarini da haddinden fazla ciddiye almayalim... ha ciddiye alinacak yazarlar tabiiki var, ama onlar da tech. dedikodu sitelerinde yazmiyorlar, ya da onlar "gaz verelim de , alan nasilsa çikar" mantiginda degiller...

ben ipod dusmanı degilim. sadece apple gibi bir devden daha iyisini bekliyorum. tech seven biri olarak bu da benim en dogal hakkım... ayrica ayni pazar payına creative sahip olsaydı ve ayni imaj rüzgari creative in arkasında olsaydı creative markasi da cok yuksek ihtimalle benim haftalardir eleştirdigim ipod la ayni stratejileri uygulayacakti... cunku ticaretin kurallari bu dönemde böyle..

birbirimizi kandırmayalım, bu tarz işlerle hobi olarak dahi ilgilenen herkes neyin ne oldugun farkında..

hala üzücü olansa, bu konu basligi aslinda hepimizi sevindirmesi gereken bir durumu işaret ettiği halde, bizlerin halen garip bir madde bagimliligina tutulmus olmamız...yok ipod da yapardi, yok minton zaten bu vatanın evladi gibi... bence boyle zamanlarda forumlar amacından uzaklasiyor... ben sahsen forumlardan okudugum kadarıyla bilkom un turkiye de verdigi hizmetten mutlu oluyorum ( en azından ipod için) cünkü diger isini yapmayan dingiller ancak bu sekilde birilerini örnek alıp bizlere daha kaliteli hizmet verebilirler.

• valla arkadaşlar bende de iriver var ben ne usb kablosunu kaybettim, ne mp3 çalarımı köpek kemirdi, ne suya düşürdüm, ne camı çatladı, ne şimşek çaktı

düşünün iriver böyle bir alet seni servise götürmemek için elinden geleni yapıyor....
  • creative zen nano var benim kuzende şu anda kullanmaktayım inşallah bunda bi sorun olmaz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.