Şimdi Ara

shell w power dan total e gecince muthis degisim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar forumda olsun baska yerlerde olsun hep w poweri ovup duruyolar bizde arabayi aldigimizdan beri hep shall w power aliyoruz araba henuz 25 binde. dun babam farklilik olsun die totalden almis euro disel tarzi pahali olandan. arabanin resmen karakteri degisti bastin mi gidiyor alt devirde inanilmaz atak olmaya basladi birde 2500 devirden sonra araba sadece bagiriyordu simdi hem ses yuksek devirde azaldi hemde araba bu devirlerde resmen daha fazla tepki verir oldu. var mi benim gibi gozlemleri olan merak ettim acikcasi. diger petrol istasyonlarini da merak ettim resmen arabayi yalandan yere olduruyomus cok pisman oldum ben hic diger petrol ofislerini denemedigim icin. simdi digerlerini de denicem bp po ve opeti

not: shell mazotu aldigimiz yer beylikduzu e5 shell istasyonuydu.

Shell V-power ile ilgili düşüncem ise : shell yakıtı çok inceltiyor , buda çabuk yanmasını haliyle aracın motorunun çabuk tepkisini sağlıyor buda performans olarak kullanıcıya yansıyor ancak çabuk yanması ve inceltildiği için yanma sonucu çıkan enerji azaldığı için menzili azaltıyor.

Total 'da bu denge daha iyi gibi. Ne ince ne çok kalın

Araç motorunda da değişeceğini düşünüyorum. Aracım C eylse 1.6 92 Bg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut12344 -- 8 Ekim 2014; 13:24:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ayni durumu ben yasiyorum.

Arabam benzinli Totalden aldigim yakit arabaya daha iyi geliyor, alt devirler daha canlaniyor araba bi rahatliyor.

Totali kesinlikle oneririm

• Hocam ne zaman ki nitro + çıktı shell in yakıtı bozuldu,aynı sorunları bende yaşadım.35 000 km dir shelden alıyordum.Son 5000 km totale geçtim arac inanılmaz değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nıghtman -- 10 Temmuz 2014; 17:38:03 >
  • Ben de shellden alıyorum. Gecen po dan aldim , araba bağırmaya başladı. Total zaten yaygin değil , mecburen shellden devam edecez ..

• Bende shell den alıyorum totale geçmek istiyorum bi türlü cesaret edemedim.araç benzinli total de 2 tane 95 var hangisini tercih etmeli?

• Totali çok methettiler 50TL'lik aldım bir ara pek bir değişim görmedim. Belki 1-2 depo sonrası olabilir. Genelde Shell kullanıyorum biraz gürültülü çalışmaya başladı sanki bu ara.
  • clio 1.2 16 v C kullanıcısına yanıt
    95 ve 95 excellium var. Hangisini almali, aralarinda cok fark varmi acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİFİR KUTUSUN DA 13 PRO MAX
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aracımı yeni aldım 2 defa BP den aldım araba bayılıyordu Shell'e geçince canlandı ama total'i çok övüyorlar ben de deniyeceğim
  • BP Nasıldır? Total mi bp mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulunduğum yerde total olsa hep oradan alırım ama maalesef yok.
    dizeli bence çok iyi araç daha sessiz çalışıyor.
  • Dizelde 20000 km dir opet kullanıyorum memnunum.

• Hem benzin hemde LPG için önceliğim Total - BP - PO - Shell.
    Ama maalesef bulunduğum yerde veya çoğu yerde Totalin istasyonu olsa bile LPG satışı yok.
    Opet Shelle göre Shell PO ya göre menzil olarak kısa.
  • Size öyle gelmiştir. İçinde bulunan katkı hariç yakıt aynı yakıt. O katkıda litrede 2 gram falan. Kısaca şu yakıt bu yakıt olayı balondur.

• Depodaki mazot 800-900 km daha götürür bitsin bende total deneceğim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıt aynı yakıt, katkı konusunda da Shell teknolojisi en ileri şirket, size öyle gelmiştir

Shell Ferrari ile F1 de inanılmaz teknolojiler deniyor, şimdiki katkısı, silindir ile piston arasını bile iyi seviyede yağlayabiliyor, sürtünmeyi azaltabiliyor, Total da neymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 10 Temmuz 2014; 19:31:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Yakıt aynı yakıt, katkı konusunda da Shell teknolojisi en ileri şirket, size öyle gelmiştir

Shell Ferrari ile F1 de inanılmaz teknolojiler deniyor, şimdiki katkısı, silindir ile piston arasını bile iyi seviyede yağlayabiliyor, sürtünmeyi azaltabiliyor, Total da neymiş

Reklamlarda iyi bağlamışlar seni.

30.000 km Shell V-Power aldım, 35.000 km Opet aldım.. Ta ki Total deneyene kadar.

Son 40.000 km dir Total kullanıyorum, çok çok memnunum. Arada shell almak zorunda kaldım, arabanın resmen karakteri bozuluyor Shell ile.
  • Total'in dizeli alt devirde, Shell nitro üst devirde daha canlı gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58_transporter_58 -- 10 Temmuz 2014; 20:06:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu tavan fiyat uygulamasından sonra Shell yakıtı bozdu, 60 000 km Shell V power kullandım son 5 000 Total e geçiş yaptım ,
    sanırım V Power nitro diye katkısız fuelsave satıyorlar , motor sarsıntılı ve gürültülü çalışmaya başlamıştı ,
    şu an total exellıum ile sorun yok .
  • Hocam duyan da sanki Totalde arabaya chip atıyorlar sanacak :).

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut12344

arkadaslar forumda olsun baska yerlerde olsun hep w poweri ovup duruyolar bizde arabayi aldigimizdan beri hep shall w power aliyoruz araba henuz 25 binde. dun babam farklilik olsun die totalden almis euro disel tarzi pahali olandan. arabanin resmen karakteri degisti bastin mi gidiyor alt devirde inanilmaz atak olmaya basladi birde 2500 devirden sonra araba sadece bagiriyordu simdi hem ses yuksek devirde azaldi hemde araba bu devirlerde resmen daha fazla tepki verir oldu. var mi benim gibi gozlemleri olan merak ettim acikcasi. diger petrol istasyonlarini da merak ettim resmen arabayi yalandan yere olduruyomus cok pisman oldum ben hic diger petrol ofislerini denemedigim icin. simdi digerlerini de denicem bp po ve opeti

not: shell mazotu aldigimiz yer beylikduzu e5 shell istasyonuydu.

petrol ofisi önerimdir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.