Şimdi Ara

shell w power dan total e gecince muthis degisim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen totalden 95 oktan benzin aldım araç rölantide isteksizliğe habire titremeye baygınlık geçirmelere başladı ve bildiğin kara duman atmaya başladı. sanırım benzine nasıl olduysa mazot karıştırdılar aynı istasyondan daha önce 1-2 kere daha almıştım çekişte olsun tüketimde olsun fena değil gibiydi ama bu son hadise çok tatsızlık çıkardı tekrar shell'e döndüm silkelenme titreme geçti duman atmasıda düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 10 Temmuz 2014; 20:32:28 >
  • Starpet' den aldığım 95 oktanlık benzinle arabanın kliması 23 dereceye ayarladığım halde 2-3 dakika sonra üşüyüp kapatıp daha yüksek sıcaklığa ayarladım ama hemen yine üşüme yaptığından kapatıp açmadım bir daha. Bir süre sonra aşırı terlediğim için tekrar klimayı açtım ve o terli halde o soğuğu da yiyince Haziran ortasında akut farenjit oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstasyonların iyisi kötüsü var tabiki fakat bir kere Bahçeşehir çıkışı demir yolu üzerindeki Total den dizel almıştık araba yolda kalmıştı o gün bugündür totalden almayız.

Shell den alınca da az gidiyor gibi bp , petrol ofisi sıkıntı yaşatmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 10 Temmuz 2014; 20:47:39 >
  • Benzini shellden aklı kelden atasözü de artık bitti demektir bu

Ben de hiç sevmem shelli. Lpgsi hiç iyi değil.

Keşke Yakınlarda total olsa.

• bende shell den alıyordum totale döndüm siyah duman azaldı. Hatta muayene istasyonunda 2 sene önce egzostan zor geçen araç bu sefer kalır dedim bu sefer daha az yoğun duman çıktı. Geçen dediğim 6-7 ay oluyor tabi = )

Benim şu anda bulunduğum yerde totalin kendi istasyonu var. Kartal e5 ten yakacığa dönünce hemen görürsünüz. Tavsiye ederim.

Birde araç eskisine göre sessiz. Shellden aldığımda boğuk bir ses geliyordu içten içten.
  • Totali deneyelim.. türk diye Opet kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Total iyi evet :D
  • Motorinde sıralamam ToTal, Petrolofisi. Ayrıca banka kampanyaları en çok bu iki markada oluyor.
  • 40bin kmdir shellden sasmazdim..ta ki nitro cikana kadar; menzil de az, performans da..
    Memlekettetken po dan almıştım,ön yargilarimi yikmisti resmen..
    Ara sira total aliyorum, bir de bpyi deneyecegim; onu da ovuyorlar..
    Gtl zamaninda cok iyidi shell.simdi bozdu..
    Gtl ile uzunyol basa bas 700kmden fazla gitmistim, benden sonra babam 1100km gitmisti.. nitro olsaydi bu kadar yapmazdi eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Starpet' den aldığım 95 oktanlık benzinle arabanın kliması 23 dereceye ayarladığım halde 2-3 dakika sonra üşüyüp kapatıp daha yüksek sıcaklığa ayarladım ama hemen yine üşüme yaptığından kapatıp açmadım bir daha. Bir süre sonra aşırı terlediğim için tekrar klimayı açtım ve o terli halde o soğuğu da yiyince Haziran ortasında akut farenjit oldum.

Yani demekki Tuvnera starpet ten yakıt almayacağız yoksa farenjitmi oluruz:)))
  • Totalden hıc yakıt almadım
    Ayağıma bir türlü gıtmedı
    Ama world çarptı ıyı bri yakıt kampanyası yapsın denermiş

• Sürekli olarak Opet Ultraforce motorin kullanıyorum. Menzil olarak da, performans olarak da çok memnunum.

• Total pek bulunmuyor bende shellden nitro+ dizel alıyorum bu yakıt nasıl önerir misiniz ?

• akaryakıt istasyonundan akaryakıt istasyonuna değişiyor arkadaşlar.
    en iyi yakıt seni en çok götüren yakıttır.shelden şaşmamak lazım
    opetin yakıtı çabuk bitiyor.
  • Bu forum heralde yakıt kalitesinin bayiden bayiye değiştiğini bilmiyor ama şöyle bir durumu ben de tecrübe ettim,Shellden aldığımda ne performansta bir artış var ne birşey,hatta menzil baya bir düşüyor,Po da ise menzilin arttığını söyletebilirim.Shell'i hiç bir zaman sevmedim,hep zoraki almışımdır

• İstasyonlar arasında yakıta eklenen katkı maddeleri dolayısıyla motorin de ufak tefek farklılıklar olabiliyor. Ama benzin için bu farkın dahi olmayacağına inanıyorum. Sonuçta hepsi Tüpraş dan yakıtı alıyor. Ne yani PO. Tüpraş depolarının dibini sıyırırken Total kaymağından mı dolduruyo?
    Bence araç çekişindeki değişikliklerin(özellikle de Total sözkonusuysa) büyük kısmı psikolojik, küçük kısmıda reklam ve pazarlama tekniğinden ileri geliyor...

• Total alacaktım yine alışkanlığımı değiştirmeyip shell aldım az önce.

• Total den lpg aldım birkaç defa. hiçbir fark göremedim. Lukoil devam.

• benzer durumu opet ve total arasında yasadım. total daha sessiz calıstıyor motoru bana göre. po da hic fena değil. shell in menzili cok düşük.
  • Ben de Shell Nitro kullanıyorum aracımda. Bu başlıktan sonra acaba bir de Total'i mi denesem dedim, lakin Ankara'da bile çok az sayıda bayii var. Bir de Shell'deki Nitro'nun Total'deki karşılığı yakıt nedir? Total internet sitesinde Kurşunsuz 95 ve 95 Excelium diye 2 farklı yakıt var?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.