Şimdi Ara

Creative Driver Sorunu Yardım Lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar almış olduğum Creative Sound Blaster X-Fi Titanium ses kartının cd'yi bırakın güncel driver (tamamlandı bildirimli), bios ayarları vs. yapmama rağmen halen aygıt yöneticisinde sarı ünlem işaretini düzeltemedim ve halen herhangi bir ses kartı driveri yüklenmediği bildirimi alıyorum. Yardımlarınıza ihtiyacım var, ne yaptıysam olmuyor. Şimdiden Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cobra65

Arkadaşlar almış olduğum Creative Sound Blaster X-Fi Titanium ses kartının cd'yi bırakın güncel driver (tamamlandı bildirimli), bios ayarları vs. yapmama rağmen halen aygıt yöneticisinde sarı ünlem işaretini düzeltemedim ve halen herhangi bir ses kartı driveri yüklenmediği bildirimi alıyorum. Yardımlarınıza ihtiyacım var, ne yaptıysam olmuyor. Şimdiden Teşekkür ederim.

Burdan indirip kurun.

• Yunus hocam ilgin için çok teşekkür ederim ama bunu denemiştim ama ünlem kalkmıyor ve ses hala yok. sinirden kafayı yiyeceğim yahu
  • quote:

Yunus hocam ilgin için çok teşekkür ederim ama bunu denemiştim ama ünlem kalkmıyor ve ses hala yok. sinirden kafayı yiyeceğim yahu

Aygıt yöneticisini SS olark atarsan sevinirim orda driver ismi yazıyor olabilir.
  • Yunus hocam Aygıt yöneticisinin ekran görüntüsü bu şekilde:
     Creative Driver Sorunu Yardım Lütfen..
  • Burdan sisteme uygun olanlaradan birisin indirip kurun

http://www.driveridentifier.com/scan/download.php?item_id=100675847&scanid=22F79FD560804B3E9DB1A06A1191C889&hardware_id=PCI%5CVEN_1102%26DEV_000B%26SUBSYS_00411102

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 5 Ağustos 2012; 21:04:48 >
  • Yunus hocam tüm yardımların için teşekkür ediyorum ama tamamlandı demesine rağmen ne o ünlem gidiyor, ne de creative ses aygıtlarında görünüyor. acaba bios ile ilgili yapmam gereken bir işlem mi var? onboard ses kartını devre dışı da bıraktım yine olmadı. başka ne yapabilirim bilmiyorum. tekrar teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wireless sorunu lüfen yardım
    16 yıl önce açıldı
    Driver bulamadım yardım ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yunus hocam tüm yardımların için teşekkür ediyorum ama tamamlandı demesine rağmen ne o ünlem gidiyor, ne de creative ses aygıtlarında görünüyor. acaba bios ile ilgili yapmam gereken bir işlem mi var? onboard ses kartını devre dışı da bıraktım yine olmadı. başka ne yapabilirim bilmiyorum. tekrar teşekkürler.

TeamViewer 7kur pm at id ve şifre ver cevap vermezsem facebook yada msn adresimi eklersin profilimden kendim programla bağlanarak kurayım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.