Bildirim
CREATİVE FX 120 FM PROGRAMI NASIL BULACAM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
zen neon la ilgili bir arama yap ve orada bir arkadas bu olayı çözmüştü(sürekli nikini unutuyorum kusura bakmasın) -
quote:
Orjinalden alıntı: turuncu
zen neon la ilgili bir arama yap ve orada bir arkadas bu olayı çözmüştü(sürekli nikini unutuyorum kusura bakmasın)
ÇOK SAĞOL,
ŞİMDİ BİRDAHA ARAŞTIRIYIM ,
AMA DREKT LİNK VEREBİLEN OLURSA DA ÇOK SEVİNİRİM.. -
seni o konuda gördüğüme göre bulmuşsun zaten
yine de:
http://forum.donanimhaber.com/m_5254686/mpage_2/key_zen%252Cneon//tm.htm#7218597
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 20 Temmuz 2006; 18:30:26 > -
quote:
Orjinalden alıntı: turuncu
seni o konuda gördüğüme göre bulmuşsun zaten
yine de:
http://forum.donanimhaber.com/m_5254686/mpage_2/key_zen%252Cneon//tm.htm#7218597
evet o konuyu buldum ama fx120 nin ayarının başka olduğunu yazmış arkadaş,aynı yöntemle oluyormu bilemiyorum..çünkü fx120 lerde şöyle bir sorun var..orda bir başka üye daha aynısından bahsetmiş..bu creative fx120 yazan kutudan çıkan mp3 player açılırken fx100 yazıyor..güncelleme yaparken fx 120 nin güncellemesi olmuyor..sitede de(creativinin) fx100 diye model yok:( netten bi rus sitesinden buldum güncellmeyide ama fx100 diye,versiyonu yükseldi ama radyo gene yok..ani o arkadaşın anlattığı metod malesef bizde işe yaramıyor...benim bu işi çok acil çözmeme lazım ben bunu doğum günü hediyesi diye aldım birine ve doğum gününe çok az var:)
-
GÜNCEL -
arakdaşlar ben de fx 120 aldım. Radyosu yok. FW ile radyo yüklenebiliyor mu acaba?? -
selam yüklenebiliyor ewt hem radyo hem de recorder özelliği eklenebiliyor eğer halledemediysen buraya yaz yardımcı olayım -
alet büyük ihtimal bu gün elimde olur. Nasıl radyp ekleyeceğimi bilmiyorum. İlk mp3 playerim olacak. Kullanımı nasıl onu bile bilmiyorum. Çok uzun sürecek bir şey değilse msn üzerinden bana anlatırbilir misin? Fw sini de gönderirisin. aLli_.28@hotmail.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLli_.28 -- 27 Kasım 2006; 13:04:19 > -
quote:
Orjinalden alıntı: aLli_.28
arakdaşlar ben de fx 120 aldım. Radyosu yok. FW ile radyo yüklenebiliyor mu acaba??
slm arkadaşım...
ilgili cihazının radyo fw'ni buldun mu?
bulamadıysan ben sana gerekli bir adres verecem ve direk ordan indirebilirsin.... -
selam arkadaşım mp3 ünü usb den bağlıyosun aşağıda linkini verdiğim dosyayı klasöre çıkart ve içindeki exe yi çalıştır. kendi cihazı görecek, start a basınca update edecek. Fakat firmware işidir yarıda kesilir, elektrik gider bi aksilik olursa cihazını bi daha kullanamayabilirsin. garanti dışı da oluyormuş. Sorumluluk senin kolay gelsin.
http://r****shar*.com/files/5033141/creative_dmpfx120_fw10300.rar
yıldızları rapitşeyır ile düzeltceksin linkte -
arkadaşlar bu ürünü bende almayı dusunuyorum alan arkadaşlar bir sorunla karsılastınızmı? -
bjv16 arkadasım cok tesekkur ederim ,senin verdigin linkten firmware'i indirip ,yukledim.Radyo da recording te geldi bi kac saniye icinde.Tekrar saolasın -
Nasıl kapalı bende de aynı model var alalı çok oldu üstünde trt bandrolu yok ama açık radyo nerden aldın? -
bjv16 ne kadar teşekkür etsem azdır. tam süper oldu. radyo da var. ses kayıt ta var hatta radyodan kayıt bile var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X