arkadaslar az evvel basslı bir müzikte son ses cıktım bass inanılmaz bozuktu 1 dk falan dinleyip normal ses gectim fakat subwoofer artık bum bum olarak değilde buf buf diye bass vuruyor
sistemi alalı 2.5 ay falan oluyor daha garantisi var
şimdi garantiye vermeyi düşünüyorum fakat ya subwoofer patladıysa ? garanti dışı sayılmıyor mu ?
Bas sürücüde sorun meydana gelmiş olmalı. dışardan mekanik olarak darbe olmadıkça garanti dışına çıkaracaklarını sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: logi_Z
arkadaslar az evvel basslı bir müzikte son ses cıktım bass inanılmaz bozuktu 1 dk falan dinleyip normal ses gectim fakat subwoofer artık bum bum olarak değilde buf buf diye bass vuruyor
sistemi alalı 2.5 ay falan oluyor daha garantisi var
şimdi garantiye vermeyi düşünüyorum fakat ya subwoofer patladıysa ? garanti dışı sayılmıyor mu ?
Hacim ne yaptin yaw sen... Dagitmişin ortaligi .......
Neyse g500'üm yok inş patlamamiştir..
quote:
Orijinalden alıntı: keleminabi
Bas sürücüde sorun meydana gelmiş olmalı. dışardan mekanik olarak darbe olmadıkça garanti dışına çıkaracaklarını sanmıyorum.
o zaman pazartesi günü ben aldıgım yerden garantiye göndereyim
@shopar sarkıları test ediyorduk pörtleyiverdi
quote:
quote:
Muhaahha..... Dikkat et yaww
quote:
Orijinalden alıntı: Shopar.
quote:
quote:
Muhaahha..... Dikkat et yaww
hayırlısıyla iyileşsinde birdaha kesinlikle yüzde 50 sesi geçmeyecegim
Abi geçmiş olsun ya. Nasılsa garantili ürün, ver direk garantiye.