Şimdi Ara

CREATIVE GIGAWORKS S750 7.1 İSTASYONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.733
Cevap
5
Favori
123.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alıntılar hoş değil. yanlış bilinen bir şeyi düzeltmek yerine yüze wurmak kırıcı olsa gerek...
    bu arada asıl konuya dönecek olursak wolverine'in yapmış olduğu gigaworks s750 ve jazz 9940b incelemesi

http://forum.donanimhaber.com/m_1147370/tm.htm (en azından tartışmaya açık değil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 22 Şubat 2007; 23:10:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Hiç test etme, senin yapacağın testin sonucunu ben şimdiden biliyorum, s750 açık ara önde bitirecek o testi.. Ayrıca seni bu konularda otorite veya bilirkişi olarak hiç görmedim, asla da görmiycem.

quote:

Bazı arkadaşlar, mono yayın yapan bir sete decoderli sistem kurmakla 7.1 ses aldığını sanarken bazıları da dvd izlerken gerçek 7.1 ses aldığını sanıyolar. Daha piyasada gerçek 7.1 dvd filmi bile yok.

quote:

Sen bana kişisel sataşmaya devam et. Şu yazdığınla da zaten ne kadar terbiyesiz, bilgisiz, çocuk gibi biri olduğunu belli etmeye devam ediyorsun. Mutlaka seninle ilgilenen birileri olacaktır. Bu forum senin gibileri çok gördü, gitti ve geri gelmediler. Sen de şimdiden hazırlan buna.. Çünkü bilgin ve tarzın hiç bu foruma göre değil. Burası bilgi paylaşma yeri ve bilmediklerini öğrenme yeri. Oysa sen bişey bilmediğin gibi sürekli bilenleri tekrar etmekle, onlara bulaşmak ve sataşmakla bilgiç tavırlar sergilemekle bişey yaptığını sanıyorsun.. benim çoluk çocukla uğraşacak vaktim yok. bundan sonra bana kişisel olarak vereceğin her cevabı şikayet edeceğim. artık benim üzerime oynayarak prim yapmaya kalkma. burda kimin neyi ne kadar bildiğini ve kimin nasıl yazdığını artık herkes biliyor...

quote:

Uydudan ses alınca mono olan star kanalının sesi neye dönüşüyor çok merak ettim... Bir de hala o receiver'ın sesi neye dönüştürdüğünü bilmiyorsan işin zor senin boşuna yoruluyorsun buralarda..

quote:

not: Şahsi amacım asla bu topiğin kitlenmesi değil, bilakis tam tersi keşke üst konu yapılsa, böylece s750 incelemeni okuduktan sonra burda benim soracağım sorulara vereceğiniz hatta veremiyceğiniz yanıtlar neticesinde s750 nin creative'in çıkardığı en rezil setlerden biri olduğunu, para tuzağı bir set olduğunu, verdiğiniz paraya göre aldığınız sesin kazıklanmaktan ibaret olduğunu, s750 almayı düşünenlerin neden almamaları gerektiğini onlara bir kez daha anlatabilmek olacaktır amacım. Böylece de insanlar neyin ne olduğunu bilecektir..

quote:

Tüm yorumları okudum ve yüzümde gülümseme oluşturdunuz. Yine mealesef buram buram cahillik, sataşma, çocukluk kokan yanıtlar..

Bu arada @aykut, ne derler, kes tıraşı da yap incelemeni, sözünde dur, gerisi boş laf, senden de s750 incelemesi, z5500 incelemesi, Klipsch pro media incelemesi bekliyoruz. Ne de olsa bunların tümünü kullanmışsın. Ama bir bizimle paylaşmıyorsun. Oysa burası paylaşım yeri. Paylaşmayanlar çekip gitsin. Ya paylaş, ya terk et..

quote:

Mod.lara kafa tutacak birisin. Çevir yansın. Senin önceden kalma bir kuyruk acın var bana, hepsi bundan. Burda s750yi aklamaya çalışmak varken sen bana hala utanmadan iftira atmaya devam ediyorsun. Yazıklar olsun..

ne yazıık ki hakaret içeren mesajlar silinmiş... arkadaşın tavrının net olarak görülmesi açısından bu topicteki mesajlarından alıntılar... sorularında dahi dalga geçiyor...

amacım kavga etmek değil ama wolverine buradaki post atanlara çocuk diyor demekki o zaman karşısındakileri çocuk olarak görüyorsa niye çocuklarla bir oluyorki olgun bir insan çocuklarla bir olmaz dimi bu böyledir.herkese laf sokmak için yer arıyormuşsun gibime geldi.burada çocuklarla bir oluyorsan olgun biri değilsin o zaman sen

• yanlış anlama wolverine... fikirleri paylaşırken tartışma çıkıyor diye incelemeyi eklemek istedim sadece. z5500 ün adı bile geçmiyor zaten incelemede. ama yine des750 hakkında bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilir sonuçta
  • quote:

Yapmayın hala mı aynı konu? Yanlış bilinen birşeyi yüze vurmak asla amacım değildir. Ancak birileri ısrarla yanlış bilgileri doğruymuş gibi veriyorsa ona birilerinin de dur artık demesi gerekir. Benim yazdıklarımı okurken diğer sataşan kişilerden etkilenerek yorum yapmayın lütfen.. Ayrıca linkini verdiğiniz inceleme yazımın olduğu zamanlarda elimde z5500 yoktu. Bunu da hatırlatırım.. Testle ilgili her sorunuza yanıt veririm.
    saygılar..
    quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

alıntılar hoş değil. yanlış bilinen bir şeyi düzeltmek yerine yüze wurmak kırıcı olsa gerek...
    bu arada asıl konuya dönecek olursak wolverine'in yapmış olduğu gigaworks s750 ve jazz 9940b incelemesi

http://forum.donanimhaber.com/m_1147370/tm.htm (en azından tartışmaya açık değil )

burada bulunanlar yanlış bigi vermiş olabilir ama bu sen onlarla alaycı bir şekilde konuşacaksın demek değildir.buradaki alıntıda kes tıraşıda yap incelemeni gibi laflarla karşı tarafı kışkırtmış oluyorsun.

• neyse beyler önceki konuları dile getirmeye gerek yok fikir değişikliği olabilir insanlarda ama önemli olan doğru bilgi vermek yanlış bilgi ile insanları yanıltmamak
  • LAFI HİÇ EVİRİP ÇEVİRMEM DİREK SÖYLERİM. EĞER ETTİĞİN KÜFÜRLERE HERHANGİ BİR YAPTIRIM UYGULANMAZSA ZATEN ORTADA SAYGI DUYACAĞIM BİR FORUM KALMAZ. O YÜZDEN HİÇ MERAK ETME LAFIMI ESİRGEMEM. AMA ŞUNA EMİN OL SENİNLE AYNI USLUBU KULLANMAM. HEM KÜÇÜĞÜMSÜN, HEM SAYGI DUYDUĞUM VE EŞİMİNDE MENSUBU OLDUĞU BİR EĞİTİMCİSİN, EN ÖNEMLİSİ İNSANSIN.BU YÜZDEN AYNI TARZI BEKLEME BENDEN.EN GARİP OLAYDA BİR ÖĞRETMENİN BU YOLLARA BAŞVURMASI.BANA ''KES TRAŞI'' DERKEN HANGİ DUYGULAR İÇİNDE OLDĞUNU MERAK EDİYORUM.ÇOLUK ÇOCUK DEDİKLERİNE KÜFÜR EDERKEN NASIL BİR RUH HALİ İÇİNDESİN.GÖRDÜMKİ O ÇOLUK ÇOCUK DEDİKLERİN SENDEN ÇOK DAHA OLGUN DAVRANDILAR VE AYNI SEVİYESİZLİĞİ SANA YAPMADILAR.BİR TARAFTA BİR EĞİTİMCİ BİR TARAFTA SENİN ÇOLUK ÇOCUK DEDİKLERİN.ÇOK İLGİNÇ VE KÖTÜ BİR ÇELİŞKİ...
    quote:

Mod.lara kafa tutacak birisin. Çevir yansın. Senin önceden kalma bir kuyruk acın var bana, hepsi bundan. Burda s750yi aklamaya çalışmak varken sen bana hala utanmadan iftira atmaya devam ediyorsun. Yazıklar olsun..
    quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

Şimdi beni onlarca hakaret ve küfür eden biriyle aynı kefeyemi koyuyorsunuz.Benim 1 tane hakaret ve küfür içeren mesajımı gösterebilirmisiniz.Ama burada o şahıs edilmedik küfür bırakmadı.Lütfen bunları görmemmezlikten gelmeyin.

• quote:

Arkadaş, senin amacın da belli. Laf birliği yapmış gibi hepiniz birden üstüme gelirseniz ben de kendimi savunurum. Bu benim en doğal hakkım. Bir bak bakalım bana haksızlık edilmiyor mu? Ne bu be? Daha kaçınız bana bulaşacaksınız? Amacınız nedir? Ben kimseyle dalga geçmem, benim yazı tarzımı beğenmiyorsan düzgün ve adam gibi benden rica edersin, o zaman kendimi düzeltmezsem bende bir sorun var demektir. Ama daha sizin konuya giriş amacınız belli ki. Burası kimsenin babasının topiği de değil. O zaman ortada sayenizde paylaşım denen bişey kalmazsa bu topiğin açılış amacı sapmış demektir.
    quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

ne yazıık ki hakaret içeren mesajlar silinmiş... arkadaşın tavrının net olarak görülmesi açısından bu topicteki mesajlarından alıntılar... sorularında dahi dalga geçiyor...

arkadaş buradaki herkes kara bir sen aksın galiba

• valla bende daha önce de bahsettiğim Blade II var arkadaşım...haftaya izleyip izlenimerimi yazacaktım ama senin yazıdan sonra acaba deyip filmi dvd ye koydum...(harici dvd player ddts e optik bağlı) dvd menüsünden discrete i seçtiğimde ddts in discrete ışığı yandı ve şu anda yazıyı yazarken de filmi izliyorum...
    dvd film problemin olmadığına göre bu filmi alıp kapağın arkasına bakarsan DTS ES 6.1 ibaresini görebilir,dekoder in varsa da ışığını yakabilirsin.

ayrıca dts matrix 6.1 kodlanmış filmler için olmadığı gibi 5.1 matrix filmleri 6.1 e çevirmek,discrete de 7.1 kodlanmış filmler için olmayıp, tamamen ayrık (gerçek) 6.kanalı ifade eder.aşağıdaki linkte açıklamalar bulabilirsiniz.

http://www.timefordvd.com/ref/dts-ES.shtml

quote:

NOT: Daha hanginiz ve hangimiz ddts-100 decoderi ile s750ye bağlayıp dvd izlerken decoder üzerindeki dts-es matrix ve dts es discrete ledlerini yakabildi? Bunu yapabilmek için bu ayarda kodlanmış dvd filmi gerekir.. Bırakın bu işleri.. dts-es matrix 6.1 kodlanmış dts filmleri için, discrete ise 7.1 kodlanmış dts filmleri içindir. Bu ayarda kodlanmış dvdler dünyada vardır ama ülkemizde yoktur. Artık s750yi ve ddts decoderi iyi bilmeden konuşmayın burda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapatero -- 23 Şubat 2007; 1:08:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zapatero

valla bende daha önce de bahsettiğim Blade II var arkadaşım...haftaya izleyip izlenimerimi yazacaktım ama senin yazıdan sonra acaba deyip filmi dvd ye koydum...(harici dvd player ddts e optik bağlı) dvd menüsünden discrete i seçtiğimde ddts in discrete ışığı yandı ve şu anda yazıyı yazarken de filmi izliyorum...
    dvd film problemin olmadığına göre bu filmi alıp kapağın arkasına bakarsan DTS ES 6.1 ibaresini görebilir,dekoder in varsa da ışığını yakabilirsin.

ayrıca dts matrix 6.1 kodlanmış filmler için olmadığı gibi 5.1 matrix filmleri 6.1 e çevirmek,discrete de 7.1 kodlanmış filmler için olmayıp, tamamen ayrık (gerçek) 6.kanalı ifade eder.aşağıdaki linkte açıklamalar bulabilirsiniz.

http://www.timefordvd.com/ref/dts-ES.shtm

quote:

NOT: Daha hanginiz ve hangimiz ddts-100 decoderi ile s750ye bağlayıp dvd izlerken decoder üzerindeki dts-es matrix ve dts es discrete ledlerini yakabildi? Bunu yapabilmek için bu ayarda kodlanmış dvd filmi gerekir.. Bırakın bu işleri.. dts-es matrix 6.1 kodlanmış dts filmleri için, discrete ise 7.1 kodlanmış dts filmleri içindir. Bu ayarda kodlanmış dvdler dünyada vardır ama ülkemizde yoktur. Artık s750yi ve ddts decoderi iyi bilmeden konuşmayın burda..

demekki o ışık yanabiliyomuş dimi süs olsun diye koymamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @armagedon@ -- 22 Şubat 2007; 23:33:50 >

• forumlarda insanlar özgürce fikirlerini söyler,
    bu fikir söyleme, birilerine karışmak anlamına gelmez
    eğer karışılmasını istemiyorsanız özelden mesaj yazınız, buraya yazıyorsanız herkesin görmesini istiyorsunuz demektir, gören insanlar ise yorum yapmak hakkına sahiptir
    bazıları da bu yorumların altında ezilip cevap verememe durumuna geldiklerinde hakaret ve küfür ederler
    kendilerine yandaş ararlar, ve saçma sapan sorular sorup konuyu değiştirmeye, üste çıkmaya çalışırlar

kullandığımız kelimelere dikkat edelim
    tartışmak akıl ve zeka işidir
  • quote:

@aykut, öncelikle büyük harf kullanmak bağırmak demektir. Eğer sen bunları bana yazarken bağırıyorsan seni ben HİÇ dinlemem, bu yazdıklarını küçülterek yaz, seni öyle muhatab alayım.
    Benden büyük olman, eğitimci olmam, eşinin eğitimci olması gibi duygu sömürüsü yapıp beni kendince insanlara küçük düşürme çabaların senin zaten çirkef karakterde bir insan olduğunu gösterir. Sen de güya hesapta doktorsun ama senin yaptıklarınla mesleğinin arasındaki bağlantıyı kur bakalım. Ben mesleğime laf ettirmem, bunu söylemek sana kalmadı. Ayrıca bir ses sistemi muhabbetiyle eğitimci olmanın hiç alakası yok. Senin ne demeye çalıştığın belli aslında. Biz senin doktorluğuna laf demiyorsak sen de bizim eğitimci olmamıza dil uzatamazsın, o dile biber sürerler sonra.. Ne diyim sana? Senin gibi mi yanıt vereyim? Bir tarafta bir doktor, diğer tarafta burdaki insanları kahvehane ve amele pazarındaymış gibi gören biri desem hoşuna mı gidecek? Ayıp.. bak o mesajın silinmiş..
    quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

LAFI HİÇ EVİRİP ÇEVİRMEM DİREK SÖYLERİM. EĞER ETTİĞİN KÜFÜRLERE HERHANGİ BİR YAPTIRIM UYGULANMAZSA ZATEN ORTADA SAYGI DUYACAĞIM BİR FORUM KALMAZ. O YÜZDEN HİÇ MERAK ETME LAFIMI ESİRGEMEM. AMA ŞUNA EMİN OL SENİNLE AYNI USLUBU KULLANMAM. HEM KÜÇÜĞÜMSÜN, HEM SAYGI DUYDUĞUM VE EŞİMİNDE MENSUBU OLDUĞU BİR EĞİTİMCİSİN, EN ÖNEMLİSİ İNSANSIN.BU YÜZDEN AYNI TARZI BEKLEME BENDEN.EN GARİP OLAYDA BİR ÖĞRETMENİN BU YOLLARA BAŞVURMASI.BANA ''KES TRAŞI'' DERKEN HANGİ DUYGULAR İÇİNDE OLDĞUNU MERAK EDİYORUM.ÇOLUK ÇOCUK DEDİKLERİNE KÜFÜR EDERKEN NASIL BİR RUH HALİ İÇİNDESİN.GÖRDÜMKİ O ÇOLUK ÇOCUK DEDİKLERİN SENDEN ÇOK DAHA OLGUN DAVRANDILAR VE AYNI SEVİYESİZLİĞİ SANA YAPMADILAR.BİR TARAFTA BİR EĞİTİMCİ BİR TARAFTA SENİN ÇOLUK ÇOCUK DEDİKLERİN.ÇOK İLGİNÇ VE KÖTÜ BİR ÇELİŞKİ...

burada sen kendi yazdıklarında kendini küçük duruma düşürüyorsun.sen herkese beni yargılamak size mi düştü diye düşünüyorsun, peki buradaki insanları yargılamak sana mı düştü ?

• DDTS de X-MEN2 ve DOOM filmleri dvd ye takılarak DTS ışığı yaktırılmış,Yüzüklerin efendisi ile de DD EX ışığının yandığı görülmüştür arkadaşlar.Bilginize...
  • Güzel filmler İzliyormusun şu an yoksa?
    quote:

Orjinalden alıntı: zapatero

DDTS de X-MEN2 ve DOOM filmleri dvd ye takılarak DTS ışığı yaktırılmış,Yüzüklerin efendisi ile de DD EX ışığının yandığı görülmüştür arkadaşlar.Bilginize...
  • quote:

Ya sen kimsin arkadaşım? Seninle benim bir olayım yokken ne diye kendini kahraman ilan edercesine atılıyorsun ki? Benle aykutun arasındaki bir olay seni alakadar etmez ki burda? Neydiniz? Hepiniz avukat kesilip üstüme geliyorsunuz, ben de hakkımı savunurum, gerekirse hepinize de cevap veririm. Beni karalama çalışması başladı forumda. Ama ben 3,5 yıldır burda yazıyorum, amacınız belli, bir yere varamazsınız. not: benim kimseyi yargılama gibi bir olayım yok, denemem bile, ama siz bana yapmadığım şeyleri yapıyormuşum gibi göstererek iftira etmeye devam edin. Gereken cevaplar şikeyet edilecektir. Ayrıca bana bulaşmaya devam ettikçe kendimi savunmak adına cevap veririm. Delikanlı olan artık sataşmaz. Herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: .::HANDSOME::.

burada sen kendi yazdıklarında kendini küçük duruma düşürüyorsun.sen herkese beni yargılamak size mi düştü diye düşünüyorsun, peki buradaki insanları yargılamak sana mı düştü ?

forum üyelerinden biriyim,istersen 3,5 yıldır yaz istersen 3 gündür değişen birşey olmaz.delikanlı olan adam sataşmaz gibi laflar bir mühendise yakışmıyor.delikanlılık senin veya bir başkasının söylemesiyle olmaz yakıştıramadım.burada herkesi kışkırmayı becermişşinki herkesi karşına almışsın tatlı dille konuşabilseydin eğer bunların hiçbiri yaşanmazdı.

• quote:

. Beni karalama çalışması başladı forumda. Ama ben 3,5 yıldır burda yazıyorum, amacınız belli, bir yere varamazsınız. not: benim kimseyi yargılama gibi bir olayım yok, denemem bile, ama siz bana yapmadığım şeyleri yapıyormuşum gibi göstererek iftira etmeye devam edin. Gereken cevaplar şikeyet edilecektir. Ayrıca bana bulaşmaya devam ettikçe kendimi savunmak adına cevap veririm. Delikanlı olan artık sataşmaz. Herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum.

Bu sağduyu olayına ilk önce kendinden başlarsan iyi olur, yapacağın şey belli,
    dalga geçmeden, cevabı kendi içinde olmayan, gerçekten bilmediğin konularda soru sor...

Eğer bildiğin birşey varsa ve bunu setin kötü tarafı olarak görüyorsan düzgünce ve güzelce
    söyle, insanlarda düzgünce yorum yapsınlar.

Dikkat edersen ilk sayfadaki sorularının bir kısmına ben düzgünce cevap verdim ancak onları hiç kaale almadın ve sürekli olumsuz, alaycı tavrınla yazı yazmayı sürdürdün...

Sana SNR, rms power, frequency response gibi şeylere takılma dedim, sen kim oluyorsun dedin..
    ben şimdi nasıl düzgün cevap veriyim sorularına...

Gerçektende bir setin 25 Hz - 20Khz olmasının çok bir anlamı yoktur, yada signal to noise ratio'sunun bir değer olmasının, yada amplinin THD değerinin belli birşey olmasının... bunlar
    kafaya göre sallanan unsurlar çünkü...

• wolverine yi bu topikte çok agresif saldırgan ve aşşalıyıcı gördüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

Öncelikle daha önce bana verdiği cevaptan ötürü @zapatero arkadaşa teşekkürü bir borç bilirim ve bu ılımlı bakışını sürdürmesini dilerim.Ardından yorumlarını beğendiğim @vaynett arkadaşın o gün beni yanlış değerlendirip ti ye almasından üzüntü duyduğumu belirtmek isterim..

beyler lütfen kimseyanlış anlamasın ben bişey sormak istiyorum ..Daha önce öle oldu ve sonra bunu zor açıklıyabildim ve aramızda hallettik ..neyse sormak istediğim genelde konular açılırken bir ürün hakkında en başta incelemeler oluyor, testler yapılıyor , soru cevap şeklindeki yazılarda peşinden geliyor fakat bu topikte ben sözü geçen 7.1 olan bir ürün için merak gidericek uzun açıklamalar yerine daha çok resim konulması çabalarını görmekteyim kendi adıma. akıl vermek istediğimden değil ama kendimden başka merak eden insanlar olduğunu bildiğimden önce bunlara öncelik tanısanız birçok kişinin merakını giderseniz bilmiyenler set hakkında bilgi alsa sonra bu soru cevaplar başlasa daha iyi olmaz mı?

Şahsen ben sizin setlerinizin evdeki konumundan çok bunları merak ediyorum kendim için bu demek değildirki bunları yapmayın..Yani siz en başta bunu yapsanız size sorucağımız soruların cevabını kendiliğimizden alıcaz ve belki size soru sorma ihtiyacı duymıycaz.Belki bu yüzden resimler üzerine konuşmak zorunda kalıyoruz.....

Demek istediğim bu testi yapıcağınızı siz söylediniz bugün için. tabiki illede yerine getirmek zorunda değilsiniz bu sizin göreviniz değil ama siz söylediniz diye söylüyorum...Böylece herkes rahatlar merak edenler bilgi alır , soru sorar , @Wolverine kardeşimde yanıtlarını almış olur sorun kalmaz konu kapanır...

saygılar.......

açıklaman çok güzel olmuş böyle ılımlı bir şekilde konuşulduğu sürece kimse kimseyle tartışmaz.

• quote:

Öncelikle daha önce bana verdiği cevaptan ötürü @zapatero arkadaşa teşekkürü bir borç bilirim ve bu ılımlı bakışını sürdürmesini dilerim.Ardından yorumlarını beğendiğim @vaynett arkadaşın o gün beni yanlış değerlendirip ti ye almasından üzüntü duyduğumu belirtmek isterim..

beyler lütfen kimseyanlış anlamasın ben bişey sormak istiyorum ..Daha önce öle oldu ve sonra bunu zor açıklıyabildim ve aramızda hallettik ..neyse sormak istediğim genelde konular açılırken bir ürün hakkında en başta incelemeler oluyor, testler yapılıyor , soru cevap şeklindeki yazılarda peşinden geliyor fakat bu topikte ben sözü geçen 7.1 olan bir ürün için merak gidericek uzun açıklamalar yerine daha çok resim konulması çabalarını görmekteyim kendi adıma. akıl vermek istediğimden değil ama kendimden başka merak eden insanlar olduğunu bildiğimden önce bunlara öncelik tanısanız birçok kişinin merakını giderseniz bilmiyenler set hakkında bilgi alsa sonra bu soru cevaplar başlasa daha iyi olmaz mı?

Şahsen ben sizin setlerinizin evdeki konumundan çok bunları merak ediyorum kendim için bu demek değildirki bunları yapmayın..Yani siz en başta bunu yapsanız size sorucağımız soruların cevabını kendiliğimizden alıcaz ve belki size soru sorma ihtiyacı duymıycaz.Belki bu yüzden resimler üzerine konuşmak zorunda kalıyoruz.....

Demek istediğim bu testi yapıcağınızı siz söylediniz bugün için. tabiki illede yerine getirmek zorunda değilsiniz bu sizin göreviniz değil ama siz söylediniz diye söylüyorum...Böylece herkes rahatlar merak edenler bilgi alır , soru sorar , @Wolverine kardeşimde yanıtlarını almış olur sorun kalmaz konu kapanır...

saygılar.......

Ti ye almak mı ne zaman? nerde? bu forumda mı???Yoksa başka bi başlıkta mı?Arkadaşım ben hatırlamıyorum

• beyler artık tartışmaları bırakıp s750 ye dönelim onun hakkında + larını - lerini konuşalım.
  • quote:

televizyonun içindeki insanlar sözü bana değilmiydi ?

Hayır arkadaşım ben olaya bi espri getirmeye çalıştım ama sanırım yanlış anlamışsın...Neyse kırdıysam özür diliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.