Şimdi Ara

Creative Gigaworks T3 vs Edifier S530DW vs LOGITECH-Z623

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptopa bağlayıp sadece müzik dinleyeceğim yüksek ses çıkışı güçlü ,iyi bass , temiz bir ses istiyorum.

hangi ürünü neden almalıyım bana yardımcı olun yakın zamanda alacağım ?

• hocam en az 100 olmalı bu nedir ?

fikri olan yokmu ?
  • T3 ve s530 dan temiz bir ses ve yeterli bass sesler alırsınız
    Z623 den ise kuvvetli ve derin bass sesler alırsınız
    Mümkünse deneyerek alın
  • şimdi ben z623 diyeceğim hemen altıma binbirtürlü cevaplar yazacaklar. ben gittim mağazada bizzat denedim.en çok z623 hoşuma gitti hatta kankiminde fikri bu yönde oldu.
    bu yüzden sen de git al telefonunu mp3 çalarını yanına hepsini dene... sonra gör z623ün farkını :)
  • hala alamadım sistemi t3 kullanan arkadaşlar ses yüksekliği yeterli mi eski sistemim 80 watt rms değeri veriyodu ama yetmiyordu bana buda yetersiz gelir diye korkuyorum özellikle bass konusunda ? s530dw zaten hiç bi yerde yok n11de 600 tl okadar da bütçem yok ? napsam ikinci eldede hiç yok kararsız kaldım ?
  • http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=creative%20t3

Tek geçerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    Edifier S730 vs Logitech Z623
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Logitech kullanıcısı olarak direkt olarak Creative T3 almanı tavsiye ediyorum,keyifli bir sistemdir ciddi anlamda sahnesi geniş ne dinlemek istersen en iyi şekilde sana sunar.Z623 ise klasik logitech tonlamasına sahip bass ağırlıklı tekdüze,edifier'i dinlemedim fakat dediğim gibi t3 çok iddaalı maceraya da gerek yok bir kere alınıyor bu sistemler.
  • 5-6 senedir z5500 kullanıyorum, Creative in tizleri mükemmel. Şimdi z5500ü satıp Creative almaya niyetim var açıkçası.
  • şu aralar hb 369 tl sistem alsam mı ? bass ve ses yüksekliği yeterli gelir mi ? aklımda hep edifier s530dw vardı ama 600 lira çok fazla t3 le kıyaslarsak ne dersiniz ? yada yine edifier s330 dw var bunun fiyatıda 300 küsür lira civarı hangisini tavsiye edersiniz çok yakın zamanda alacağım çook kararsızım
  • sahne genişliği emin ol x600 ün bile t3 ve z623ten daha geniş dandik bir sistem olmasına ragmen ben s730 kullanıyorum suan sana hikayemi anlatayım belki yardımcı olur

ses sistemi merakım 2006da falan basladı gittim aldım creative inpire 4500 mü ney 4+1 çok temiz ve güzel sesi vardı ozmn için ama sonra yetmedi gittim logi z5500 aldım apartmanda malum çok açamadık deili gibi bassları vardı suan piyasada okadar iyi ses sistemi yok bass konusunda z906 dahil; home theaterler haric. sonuç olarak satmak zorunda kaldım z5500'umü. Sonra gittim gigaworks t3 denedim ve yanındada x600 vardı. Dedim pu paraya edifier x600 alırım aldım 2 sene kullandım bassları çok değil ama iyi ama tiz ve midler sahne çok iyi tam bir fp dedim edifier iyi ses veriyo. Kıydım paraya s730 aldım ve suan nirvanaya ulastım öyle diyeyim sana Edifier bilinmeyen bir marka olabilir ama çok kaliteli ses sistemleri var creative logitech ten daha kaliteli ses sistemleri hem malzeme hemde ses olarak emin olabilirsin.

ne yap et edifier al

• hocam bende çok istedim edifier almak ama piyasada yok n11 de var ama en ucuz 600 tl bu kadar zaten etmez bu sistem ( s530dw) o yüzden hazır indirime girmişken hb den 345 liraya 12 taksit creative t3 aldım pazartesi elimde olur bakalım memnun kalacak mıyım
  • Dr. Gregory House kullanıcısına yanıt
    denedikten sonra yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim bende almak istiyorum
  • edifierden şaşma panpa logiteechten uzak dur kesinlikle creativenin üst modelleri iyidir ama tiz sürücüleri yoktur edifier bu yüzden iyi bass perfomnası olarak içini titreticek kadar güçlü fakat z2300 gibi midleri bastırmaz ses dengelidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Gregory House

hocam bende çok istedim edifier almak ama piyasada yok n11 de var ama en ucuz 600 tl bu kadar zaten etmez bu sistem ( s530dw) o yüzden hazır indirime girmişken hb den 345 liraya 12 taksit creative t3 aldım pazartesi elimde olur bakalım memnun kalacak mıyım

Noldu hocam beğendiniz mi, genel olarak görüşleriniz neler.

Bende Edifier M3300SF kullanıyorum harici Creative SB THX ile beraber ama epeydir değiştirmeyi ve T3 almayı düşünüyorum.Vatan'da ve Saturn'de dinlemiştim fakat fiyatı fazla gelmişti.

Şuanda 371 Tl Hepsiburada.com'da gerçi bana göre yine pahalı ama fiyat indirimine gitmesi kafamı çelmedi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hips -- 19 Aralık 2013; 0:33:48 >
  • Forum Logitech ağırlıklı(2+1 lerde z623 ve z2300), bende o gruptanım, fakat Creative'i in birçok arkadaştan tavsiyelerini alıyorum.
    Logitech insanı bass!a doyuruyor resmen ve yıllarcada vazgeçirmiyor şimdi bana bass şiddeti düşük bir sistem dinletseler direk 623 ü arardım fakat kulak bir yerden sonra artık mid ve tiz sesleri ister oluyor ben o konuda kulakiçi kulaklıklardan besleniyorum onun dışında basshead bir yapınız varsa logitech'den şaşmayın derim, mid ve tiz istiyorsanız creative ve edifier denenesi markalar ki forumda bence logitech'den sonra en çok kullanılan markalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TokerCraft -- 27 Aralık 2013; 15:47:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.