Şimdi Ara

Creative inspire 5200'ü Bilgisayarla birlikte DVD 'de kullanmak mümkünmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hem bilgisayarda, hemde ev sineması olarak DVD'de kullanmak için Creative inspire 5200 almak istiyorum. Bu mümkünmü, Veya bu amaçla kullanmam için hangi 5+1'i öneririsiniz. Yardım edecek arakadaşlara şimdiden teşekkürler....

• ses sistemi önerilerini üstadlar daha iyi bilir. tabi bu senin buna ayırdığın parayla orantılıdır. 5200 e gelince bunu elbette hem dvd hemde bilgisayarda kullanabilirsin.
  • 5200 war bende dolby digital ses alabiliyosun dvd lerde bence sesi cok iyi basarılı bi sistem fiyatıda uygun ust we alt komus 2 gunde bi gelir sikayetee
  • Yardımınız teşekkürler..5200 almaya karar verdim. Fakat bir nokta benim için çok önemli, 5200'de sadece PC bağlantı kablolarımı var. DVD'ye bağlanmak için ayrı bir aparat almam gerekiyormu. Aynı anda hem DVD hemde PC de kullanabilirmiyim...
  • Su2004 Bu ürünler 5200 , T5900, T7900 veya X530 vs. bu ürünler Multimedia ürünlerdir. Ve temel olarak Bilgisayar ve benzeri cihazlarda kullanılmak üzere üretilmiştir. DVD playera bağlanamaz mı elbette bağlanır ama sırf Ev sinema sistemi için üretilmiş sitemler gibi performans sakın bekleme. DVD playerdan selen ses sinyalleri çok düşük seviyededir. Bunun için Sistem içersinde bir anfinin olması gerekli. Ama Şöyşe anlatıyım Ben de T5900 var ama o bile DVD izlerken hic tat vermiyor. Yani Ses seviyesi Pc de olduğu gibi seni asla rahatsız bile etmicek :) Ses kadranı sona geldiğinde ya bu kadar ses olurmu biraz kısayım diyemiyeceksin. X530 olsun diyger modeller olsun hemen hemen hepsi aynı. O sebeple eğer Yüksek sesi seviyorsan. Verebilcegin para 5200 e verebilecegin kadarsa sana tavsiyem Mükemmel ses kalitesi alamazsın ama (Bir Yamaha, Sony vs markaların 600 YTL lik ürünleri bile giriş seviyesi iken :) ) hem seni tatmin eder (5200 den cok fazla) hemde yüksek ses alırsın Osawa nın 120-150 YTL arası anfileri var. dediğim gibi ünlü markalar gibi olamaz ama iyidir. Yada 5200 yerine sana tavsiyem Benim T5900 den sonra aldığım uzaktan kumandalı harici anfili Sistem olan Microlab A6662 modeli oda oldukca tatminkar. Ama herkesin dediği gibi tercih senin kulak zevkin. Saygılarımla.

• Açıklaman için teşekkürler Nicomendo, Doyurucu ve güzel bir açıklama yapmışsın. Benim amacım yüksek ses değil kaliteli ses. Sizin açıklamalarınızdan sonra tekrar düşünecem. Saygılar...
  • Rica ederim Su2004 dostum. Benim düştüğüm benzer hatalara arkadaşların düşmemesi tek temennim. Kaliteli Ses konusunda ise (Gerçek sinema sesine yakın) Sözünü ettiğim markaların anfileri var. Ama en ucuzu Yamaha nın RX-V357 modeli var 450-500 YTL arasında. O yüzden bize bu konuda ayırabileceğin bütçeni yazabilirsen çok iyi olur. Ama bu anfilerin bütçesi kısıtlı kullanıcılar için bir dez avantajı ise bu anfiler için de ayrıca hoparlör setleri alma gerekliliği. Bu durumda san önerebileceğim en iyi alternatif SONY DAV-DZ100 modeli. Eğer Yamaha Rx-V457 alamazsan bu sistemi alacağım. dinleme imkanım oldu harika diyebilirim.www.morfare.com adresinden incleyebilirsin. Bu sistemin bir eksi yanı ikinci bir DVD playerın olucak. (İçinde anfisi bulunan) Ama DVD player için kesinlikle Multimedia ses sitemlerine yaklaşma. Saygılarımla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.