Şimdi Ara

CREATIVE INSPIRE 5800&&&PHILIPS MMS460 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: pokerkıngLaflarıma çok dikkat ediyorum.Bu yüzdende sana özel sözcükler kullanıyorum.Herkes tarafından kötü olarak nitelendirilen bir seti tavsiye etmek yanlış yönlendirmektir.Tabikide kendi görüşünü söyleyeceksin.Ama herkes tarafından kabul görmüş beğenilmiş bir set olan X530'a karşılık kendi görüşünü yani çoğu insan tarafından kötü set olarak nitelendirilmiş mms 460'ı söylerken kullandığın cümlede şunuda belirtmelisin:"arkadaşım bu forumda çoğu insan tarafından X530 tavsiye ediliyor.Ama bana göre mms daha iyi.Ben mms tavsiye ediyorum" demelisin.Böyle söylediğin zaman insanları yanlış yönlendirmiş olmazsın.Bu şekilde kendi görüşünü ifade etmiş olursun.Sen böyle söylediğin zamanda kimse itiraz etmez,edemez.Ama sen napıyorsun.Diyorsunki X530 alma mms 460 al.Daha önce açılan konulardada yine çok taraflı yine objektif olmayan yine insanları yanlış yönlendiren şöyle ifadelerin var:yok X530 mms'in kılı olamaz yok mms X530'u şöyle ezer yok mms 2 katlı evimizi inletiyor.Anlıyacağın senin bu tarz yorumlarını yakından takip ediyorum.Sen böyle devam ettikçede benim laflarım karşına hep çıkacak.

Arkadaşım biraz yorumlarımıza dikkat edelim. Zira eleştirdiğin kişi MMS-460'ı övmüş o kadar, oysa sen direkt sevdiğin modelle ilgili olumlu yorum yapacağına sevmediğin bir modeli karalıyorsun. Sonra da bence normal şahsi görüşünü yapan birini yine bence haksız yere neden X530'u övmedin diye eleştiriyorsun. Forumda çoğunluğun X530'u önerdiğini senden duyuyorum çünkü ne dikkat ettim ne de saydım? Ayrıca gerek mi var? Tüm forum X530 dese X530 dünyanın en iyi ses sistemi mi olacak? Dolayısıyla "arkadaşım bu forumda çoğu insan tarafından X530 tavsiye ediliyor.Ama bana göre mms daha iyi.Ben mms tavsiye ediyorum" demelisin yorumun karşısında şaşırıp kalmış durumdayım. Zira burası bir tartışma platformu ve insanlar fikirlerini belli kurallar çerçevesinde söylemekte özgür. Lütfen başkasının yorum ve fikirlerine müdahale etmeyelim. Zira özgür bir ortamda MMS460 beğenen biri forumdaki çoğunluğun düşüncesine aldırmadan kendi şahsi fikrini ortaya koyabilme hakkına sahiptir. Sen böyle söyleyince aklıma bir de Galileo geldi. Senin mantığınla Galileo dünyanın yuvarlak olduğu fikrini asla ortaya atmamalıydı çünkü karşısındaki herkes dünyanın düz olduğunu ileri sürüyordu. Sanırım ne demek istediğimi anlıyorsun.

Aynı şekilde ben yorum yapmaya kalksam şu anda da sen insanları yanlış yönlendiriyorsun diyebilirim. Herkes tarafından kötü olarak nitelendirilen bir seti tavsiye etmek yanlış yönlendirmektir. bak bir tane buldum bile. Şu herkesi bir de biz görsek de rahatlasak. Evet MMS460'dan memnun olmayanlar da olabilir ancak bu MMS460 satın almış dünya üzerindeki yüzbinlercce kişinin ezici bir çoğunluğunun almış olduğu üründen memnun kaldığı gerçeğini maalesef değiştirmez. Aksi olsa orta sınıf ses sistemlerinde bu kadar satan bir ürün olmazdı ve Philips yerine bunca zaman sonra daha başarılı olmasını umduğu bir ürünle piyasaya çıkardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Father Torque -- 5 Aralık 2006; 8:37:00 >

• yaw ben forumu okurken gülüyorum yaa..abi alt tarafı bi soru creative mi philips mi ???
    burdan yola bi cıkıyoruz kanlı bıcaklı oluveriyoruz...anlamıyorum yaa...forum yonetimi bence bu tur olaylara derhal el koymali cunku olay amacından kesinlikle sapıtıyor ve ÇÖPLÜK denilen ortama bürünüyor...
    bence varsa kişisel problemler pm yolu ile halledilmeli..

halil ozcan arkdasımız bile kendi topic inde 3 defa entry yazmış ancak biz hala kavgayı devam ettriyoruz...
    hiç gerek ytok arakdaslar...su an bu yazıyı yazarken bile gereksiz bir iş yaptıgımı dusunerek acaba yazmasammı diyorum kendi kendime...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

quote:

Orjinalden alıntı: pokerkıngLaflarıma çok dikkat ediyorum.Bu yüzdende sana özel sözcükler kullanıyorum.Herkes tarafından kötü olarak nitelendirilen bir seti tavsiye etmek yanlış yönlendirmektir.Tabikide kendi görüşünü söyleyeceksin.Ama herkes tarafından kabul görmüş beğenilmiş bir set olan X530'a karşılık kendi görüşünü yani çoğu insan tarafından kötü set olarak nitelendirilmiş mms 460'ı söylerken kullandığın cümlede şunuda belirtmelisin:"arkadaşım bu forumda çoğu insan tarafından X530 tavsiye ediliyor.Ama bana göre mms daha iyi.Ben mms tavsiye ediyorum" demelisin.Böyle söylediğin zaman insanları yanlış yönlendirmiş olmazsın.Bu şekilde kendi görüşünü ifade etmiş olursun.Sen böyle söylediğin zamanda kimse itiraz etmez,edemez.Ama sen napıyorsun.Diyorsunki X530 alma mms 460 al.Daha önce açılan konulardada yine çok taraflı yine objektif olmayan yine insanları yanlış yönlendiren şöyle ifadelerin var:yok X530 mms'in kılı olamaz yok mms X530'u şöyle ezer yok mms 2 katlı evimizi inletiyor.Anlıyacağın senin bu tarz yorumlarını yakından takip ediyorum.Sen böyle devam ettikçede benim laflarım karşına hep çıkacak.

Arkadaşım biraz yorumlarımıza dikkat edelim. Zira eleştirdiğin kişi MMS-460'ı övmüş o kadar, oysa sen direkt sevdiğin modelle ilgili olumlu yorum yapacağına sevmediğin bir modeli karalıyorsun. Sonra da bence normal şahsi görüşünü yapan birini yine bence haksız yere neden X530'u övmedin diye eleştiriyorsun. Forumda çoğunluğun X530'u önerdiğini senden duyuyorum çünkü ne dikkat ettim ne de saydım? Ayrıca gerek mi var? Tüm forum X530 dese X530 dünyanın en iyi ses sistemi mi olacak? Dolayısıyla "arkadaşım bu forumda çoğu insan tarafından X530 tavsiye ediliyor.Ama bana göre mms daha iyi.Ben mms tavsiye ediyorum" demelisin yorumun karşısında şaşırıp kalmış durumdayım. Zira burası bir tartışma platformu ve insanlar fikirlerini belli kurallar çerçevesinde söylemekte özgür. Lütfen başkasının yorum ve fikirlerine müdahale etmeyelim. Zira özgür bir ortamda MMS460 beğenen biri forumdaki çoğunluğun düşüncesine aldırmadan kendi şahsi fikrini ortaya koyabilme hakkına sahiptir. Sen böyle söyleyince aklıma bir de Galileo geldi. Senin mantığınla Galileo dünyanın yuvarlak olduğu fikrini asla ortaya atmamalıydı çünkü karşısındaki herkes dünyanın düz olduğunu ileri sürüyordu. Sanırım ne demek istediğimi anlıyorsun.

Aynı şekilde ben yorum yapmaya kalksam şu anda da sen insanları yanlış yönlendiriyorsun diyebilirim. Herkes tarafından kötü olarak nitelendirilen bir seti tavsiye etmek yanlış yönlendirmektir. bak bir tane buldum bile. Şu herkesi bir de biz görsek de rahatlasak. Evet MMS460'dan memnun olmayanlar da olabilir ancak bu MMS460 satın almış dünya üzerindeki yüzbinlercce kişinin ezici bir çoğunluğunun almış olduğu üründen memnun kaldığı gerçeğini maalesef değiştirmez. Aksi olsa orta sınıf ses sistemlerinde bu kadar satan bir ürün olmazdı ve Philips yerine bunca zaman sonra daha başarılı olmasını umduğu bir ürünle piyasaya çıkardı.

Arkadaşım söylediklerine tek tek cevap verecem sanırım bu şekilde anlamanı kolaylaştıra bilirim.
    İlk başta şunu söylemem gerek pc ses sistemleri ve ses kartları konu başlığını hiç takip etmediğin yada en azından benim daha önceki yorumlarıma dikkat etmediğin ortada.Demişsinki:"sevdiğin modelle ilgili olumlu yorum yapacağına sevmediğin bir modeli karalıyorsun".Bi kere ben philips markasını çok severim.Burda mms ile ilgili yorumumun sebebi daha önce mms serilerini kullanmış olmam ve hiç memnun kalmadığım için zararına satmamdır.Bunuda açılan konularda devamlı dile getirmişimdir.Ama sen takip etmediğin için kendi kafana göre şeyler söylüyorsun.Yine demişsinki"Forumda çoğunluğun X530'u önerdiğini senden duyuyorum"Bunu duymana gerek yok forumda şöyle ufak bir gezinti yaptığın zaman çoğunluğun neyi önerdiğini görüyorsun.Benim hiç bir konuda dünyanın en iyi ses sitemi X530 dediğim filan yok.Ama şu anda kendi sınıfında mevcut modeller arasında en iyisi olduğuda ortada.Bunuda yine forumda ufak bir gezinti yaparak insanların tavsiyelerinden anlaya bilirsin.Yorumum karşısında şaşırıp kaldığını belirtmişsin ve beni insanların fikirlerini belirli kurallar çerçevesinde söylemeye özgür olduğunu belirterek eleştirmişsin sonunada "Lütfen başkasının yorum ve fikirlerine müdahale etmeyelim"diye eklemişsin.Senin görüşüne göre ben canozpınar arkadaşın özgür fikrine ve yorumuna müdahale etmişim.Peki senin yaptığın ney.Farklı bir şeymi.Sende benim özgür fikrime ve yorumuma müdahale ediyorsun.Ayrıca böyle diyaloglarda 3.kişi olmak iyi değildir diye bilirim ben.Bu konuyu dünyanın yuvarlak olup olmadığı konusu ile bağdaştırman forumdaki çoğunluğu dünyanın düz olduğunu söyleyen topluluğa kendini ve canozpınarıda Galileo'ya benzetmen senin bakış açını,ufkunu,konulara yaklaşımını ve müthiş alaka becerini çok güzel bir şekilde ortaya koyuyor.Yinede beni ve eminimki okuyanları güldürmeyi başardığın için espirili olduğunu söyleye bilirizmms'in çok sattığını söylemişsin.Sana en yakın pc ses sistemi satan mağazadan bi sor bakalım hangisi ne kadar satıyor.Kısacası cümlemin başındada belirtiğim gibi pc ses sistemleri ve ses kartları konu başlığını hiç takip etmediğin yada belli konularda takip ettiğin çok net bir şekilde belli oluyor.Zira çok iyi takip etseydin benim philips'i sevip sevmediğimden değil kullanıpta memnun kalmadığımdan dolayı philips hakkında bu şekilde yorum yaptığımı anlardın.Yine çok iyi bir şekilde takip etmiş olsaydın forumun çoğunluğunun X530'u tavsiye ettiğini açılan konular ve yorumlardan anlardın.Yine çok iyi takip etmiş olsaydın benim insanları yanlış yönlendirdiğimi söylemezdin.Çünkü ben insanlara kullandığım ve memnun kalmadığım ses sistemini anlatıyorum.Alıpta sonra pişman olmalarını istemiyorum.Satmaya kalktılarında zarar etmelerini istemiyorum.Ben bunları yaşadım başkaları yaşamasın.Yorumumun sonuç bölümüne gelirsek senin yorumunu ilk okuduğum anda sanırım bu çocuk avukat olacak dedim.Ama yorumunda söylediklerin gösteriyorki avukatlıkta sınıfta kaldın.Her söylediğin net bir şekilde çürütülmüştür.İnsan biri hakkında bir şey yazmadan önce bi araştırır bu adam niye mms'i beğenmiyor neden canozpınarı tarafsız yorum yapamadığını söylüyor ondan sonra yazacağını yazar.Sanırım sen ya canozpınarın arkadaşısın ya canozpınarın başka isimle kaydısın yani canozpınarsın yada barodansın ama dediğim gibi avukatlıkta çok kötüsün

• quote:

Orjinalden alıntı: pokerkıng

quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

quote:

Orjinalden alıntı: pokerkıng

quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

walla creative dinlemedim ama mms460 super bişey logitech yerine mms460 almalısın bence

Arkadaşlar 50 kere söyledik mms 460 iyi bir set değil ve X530'a rakip olamaz diye.Ama hala bazıları insanları yanlış yönlendirmek için elinden geleni yapıyor.Ayıp ama artık.Forumda mms 460'ını satıp X530 alan bir sürü insan var.Bunlardan biride benim diye 50 kere söyledim.İyi bir set olsa deriz ki gidin alın tavsiye ederiz yani.Ama kötü bir set.Forumun %90'ını böyle söylüyor.Buna rağmen Logitech X530 düşmanı 3-5 kişi çıkıyor insanları yanlış yönlendiriyor.Bunlara kanmayın demekten dilimizde tüy bitti.Arkadaşım doğru karar vermek istiyorsan önce forumdaki çoğunluğa bak yani forumdaki genel görüşe.Sonra forumda otorite olmuş,tarafsız yorum yapabilen,objektif olan değerli insanların tavsiyelerini dikkate al.Birkaç isim söylemek gerekirse mesela kadir_74,mesela tibi,mesela Wolverine ve adını sayamadığım bir sürü değerli tavsiyede bulunan arkadaşlar var.Bunların tavsiyeleri belirleyici olacaktır.Forumun genel çoğunluğunun görüşü ortada ve herkes tarafındanda biliniyor.Genel görüş X530 diyor.Şöyle forumda ufak bir gezinti yaptığın zaman %85 veya %90'ının böyle söylediğini göreceksin.İsmini saydığım tarafsız yorum yapabilen forumda artık otorite kabul edilen kişilerinde X530 dediğini göreceksin.Anlıyacağın fazla düşünmene gerek yok. canozpinar gibi taraflı yorum yapanların söylediklerini dikkate almıyacaksın gidip X530'unu alacaksın.

sen bence artık biraz laflarına dikkat etkimseyi yanlış yönlerdimek gibi bir isteğim yok herkez logitech beyenmek ve almak zorundada değil.iki modelide dinledim ve mms i daha çok beyendim zaten kendimede bunun 2.1 olanını aldım.forumdaki 300.000 üye x530 desede ben mms 460 diycem.cunku bunu daha cok beyeniyorum.halil.ozcan arkadasımız burdakilerin fikrini merak etmiş herkez fikrini yazar alcak arkadasta gider beyendiini alır.ben nasıl burda mms460 haricinde bir model önerenlere yok efendim milleti kandırıosun yalan söylüosun fanatiklik yapıyorsun demiyorsam sende bana milleti kandıyıyosun diyemezsin.sen x530 beyeniosan yazarsın.herkezin kendi zevki.

Laflarıma çok dikkat ediyorum.Bu yüzdende sana özel sözcükler kullanıyorum.Herkes tarafından kötü olarak nitelendirilen bir seti tavsiye etmek yanlış yönlendirmektir.Tabikide kendi görüşünü söyleyeceksin.Ama herkes tarafından kabul görmüş beğenilmiş bir set olan X530'a karşılık kendi görüşünü yani çoğu insan tarafından kötü set olarak nitelendirilmiş mms 460'ı söylerken kullandığın cümlede şunuda belirtmelisin:"arkadaşım bu forumda çoğu insan tarafından X530 tavsiye ediliyor.Ama bana göre mms daha iyi.Ben mms tavsiye ediyorum" demelisin.Böyle söylediğin zaman insanları yanlış yönlendirmiş olmazsın.Bu şekilde kendi görüşünü ifade etmiş olursun.Sen böyle söylediğin zamanda kimse itiraz etmez,edemez.Ama sen napıyorsun.Diyorsunki X530 alma mms 460 al.Daha önce açılan konulardada yine çok taraflı yine objektif olmayan yine insanları yanlış yönlendiren şöyle ifadelerin var:yok X530 mms'in kılı olamaz yok mms X530'u şöyle ezer yok mms 2 katlı evimizi inletiyor.Anlıyacağın senin bu tarz yorumlarını yakından takip ediyorum.Sen böyle devam ettikçede benim laflarım karşına hep çıkacak.

Forumda birazcık arama yapan bir insan x530un forumda aşırı derecede sevildiğini ve sınıfında en çok önerilen set olduğunu zaten görebilir.ve yukarda yazdıklarımın da arkasındayım bence mms cok daha güzel bir set bu benim düşüncemdir ve herkes saygı duymak zorundadır.çoğunluk x530 mms i ezer diyebilirken benimde kendi düşüncemi söylemem engellenemez.senin dediğin şey bence çok saçma

hı bu arada bnm burda tek nickim war onuda belirtiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 5 Aralık 2006; 19:12:05 >

• Powerking iyi demişsin de bu başlıktaki ilk yorumumda kullandığım cümleyi okumamışsın: Çoğu mağazada bağlı bir tane X-530 zaten vardır. Dinle, hoşuna giderse al ve neden MMS460 almadım diye dert bile etme bence, tabii bu yorum tam tersi için de geçerli. Gördüğün gibi ben X530'a karşı bir insan değilim hatta arkadaşa X-530'u da önermişim. Fazla söze gerek yok. Bir de sözlerime fazla alınmışsın, sadece forumların en temel kuralını hatırlatmak istedim: "herkes forum kurallarınca belirlenmiş sınırlar içinde istediğini yazmakta özgürdür." Buna senin hiç de hoşnut kalmadığın bir üründen memnun kalmak da dahil.
  • emptyrean forumların en temel kuralını hatırlatman güzel bir şeyde "bu istediğini yazma konusunda herkes özgürdür" kuralına öncelikle sen uyda bana örnek ol.Sana gelince canozpınar "Forumda birazcık arama yapan bir insan x530un forumda aşırı derecede sevildiğini ve sınıfında en çok önerilen set olduğunu zaten görebilir" demene sevindim.Bakıyorumda çabuk öğreniyorsun
  • x530 forumda en cok onerilen ve forumda en cok sevilen set olabilir ama bnm o seti sevdiğimi göstermez
  • İşte canozpınar benimde söylediğim bu.Sen tabikide özgürce fikrini belirteceksin.Ama özgürce yorumunu yaparken X530 forumda en çok önerilen set ama bana göre mms daha iyi demen senin yorumunu daha şık daha tarafsız daha objektif kılıyor.Böyle bir yorumlada insanları daha iyi yönlendirmiş oluyorsun
  • arkadaşlar lütfen sakin biraz yaa....okurken ben bile yerimde duramadm walla....birbirinize inatla o iyi bu demeyi bırakın artık...kulak bu,canlı birşey,herkesin kulağı her sese farklı tepki verir...sakin biraz

arkadaşım soruna gelince sana ilk tavsiyem git ikisinide dinle...uzun uzun dinle...ztn mms'te X530'ta çok satılan setler olduu için çoğu yerde kurulu bi şekilde hazır bulunuor....git dinle,hangisi içine yatarsa onu al...

benim fikrimi sorarsan ben X-530 derim..Bizim öğrenci evinde yan odadaki arkadaşımda philips kurulu.....bende ise X-530 var,ses kartlarmız aynı(Creative Audigy Value)....binlerce kez deneme ve dinleme fırsatım oldu....hatta ikisinde aynı şarkıyı açıp bi yan odaya bi benim odaya geliorm bana bariz farkla X-530 önde gibi gelior...ikisninde ses kartı ve eq ayarlarını ben yaptm...iki sette farklı ayarlar istior çünkü...filmlerde,oyunlarda ve özellikle müzikte X-530 bence daha iyi...hatta sana şöle söliim..film izlerken çoğu zaman benim odada isliorz sesi baya bi açıp...nedenini anladın işte...ve işin güzel tarafı philips kullanan arkadaşımda X-530 almaya karar verdi....

ama son sözüm yine herzamanki gibi aynı olcak....git ikisinide gör,bak,incele,özellikle dinle...sonra karar ver..iyi günler

• quote:

Orjinalden alıntı: snoopcess

arkadaşlar lütfen sakin biraz yaa....okurken ben bile yerimde duramadm walla....birbirinize inatla o iyi bu demeyi bırakın artık...kulak bu,canlı birşey,herkesin kulağı her sese farklı tepki verir...sakin biraz

arkadaşım soruna gelince sana ilk tavsiyem git ikisinide dinle...uzun uzun dinle...ztn mms'te X530'ta çok satılan setler olduu için çoğu yerde kurulu bi şekilde hazır bulunuor....git dinle,hangisi içine yatarsa onu al...

benim fikrimi sorarsan ben X-530 derim..Bizim öğrenci evinde yan odadaki arkadaşımda philips kurulu.....bende ise X-530 var,ses kartlarmız aynı(Creative Audigy Value)....binlerce kez deneme ve dinleme fırsatım oldu....hatta ikisinde aynı şarkıyı açıp bi yan odaya bi benim odaya geliorm bana bariz farkla X-530 önde gibi gelior...ikisninde ses kartı ve eq ayarlarını ben yaptm...iki sette farklı ayarlar istior çünkü...filmlerde,oyunlarda ve özellikle müzikte X-530 bence daha iyi...hatta sana şöle söliim..film izlerken çoğu zaman benim odada isliorz sesi baya bi açıp...nedenini anladın işte...ve işin güzel tarafı philips kullanan arkadaşımda X-530 almaya karar verdi....

ama son sözüm yine herzamanki gibi aynı olcak....git ikisinide gör,bak,incele,özellikle dinle...sonra karar ver..iyi günler

Arkadaşa katılıyorum bencede X530

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.